Femme logo

10.000 euro voor een babypakje?!

Dat baby’s snel groeien en er daarom binnen de kortste keren weer nieuwe kleding is, weten we inmiddels allemaal. Is het het dan wel waard om dure kleding te kopen voor een baby die het maar korte tijd kan dragen? Het merk Daddy Proof Kids Wear introduceerde een babypakje waar velen nee tegen zouden zeggen. Niet omdat hij niet mooi is, maar omdat de prijs vaak boven het budget ligt. Zo betaal je voor het pakje dat door dit merk ontworpen is een prijs van maar liefst 10.000 euro!

Het merk is twee jaar geleden opgericht door Natalie van Servellen. Het kreeg bekendheid doordat het merk uniek was omdat zij een handleiding maakten voor de mensen die geen flauw idee hebben hoe ze een baby moeten aankleden. Op deze manier kan echt iedereen een baby aankleden. Normaal gesproken hoef je geen hoge prijzen als 10.000 euro te verwachten voor een pakje van dit merk. Echter bestond het merk nu twee jaar, en dat werd gevierd. Ze besloten een babypakje te ontwerpen en daarbij samen te werken met diamantair Gassan Diamonds.

Het babypakje is dus ontzettend bijzonder en is voorzien van knopen in het wit, roségoud en geelgoud. Op elke knoop is een diamant bevestigd, want voor dat geld wil je natuurlijk ook wat. Het pakje is misschien beter om in te lijsten en aan de muur te hangen dan bij een baby aan te trekken. Voor je het weet zitten er vlekken in het peperdure pakje die er niet meer uitgaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif