Femme logo

Doutzen Kroes het nieuwe gezicht van Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe brand ambassador, Doutzen Kroes volgt Sylvie Meis op die de afgelopen jaren het gezicht was van het populaire lingeriemerk. Met dit nieuws hoort ook een nieuwe exclusieve lingerielijn, lees er meer over hier bij Femme.

Doutzen’s Stories voor Hunkemöller

Het is misschien wel een logische keuze voor Hunkemöller, Doutzen Kroes was de afgelopen jaren natuurlijk als actief voor het lingeriemerk Victoria’s Secret en het is doodzonde om niks meer te doen met een lijf zoals dat van Doutzen. Door nu samen te werken met Hunkemöller heeft ze ook de mogelijkheid om een eigen collectie te ontwerpen, iets wat ze altijd al wou doen en een nieuwe stap is in haar carrière. Genaamd Doutzen’s Stories zie je haar passie terugkomen in deze unieke collectie, zelf is Doutzen ook opgegroeid met Hunkemöller en spreekt het veel verschillende soorten dames aan. Een groot bereik dus, en met hele schappelijke prijzen ook heel betaalbaar. De Doutzen’s Stories lingerie collectie is al vanaf 27 oktober in de webshop verkrijgbaar, een paar dagen later op 31 oktober zal de collectie ook te vinden bij de Hunkemöller winkel bij jouw in de buurt.

Online shoppen bij Hunkemöller

Waarom ik online shoppen fijner vind? Omdat ik lekker thuis vanaf de computer kan bestellen en niet perse de drukke winkelstraat in hoef te gaan, ik heb immers toch altijd dezelfde maat. Daarnaast is het vaak zo dat de maten in de winkel beperkt zijn, in de webshop van Hunkemöller wordt alles uit voorraad geleverd. Het kan soms gebeuren dat ik niet helemaal tevreden ben over de maat, maar gelukkig is retourneren gewoon gratis. Maar misschien wel de voornaamste reden voor mij persoonlijk is dat er wel altijd een Hunkemöller kortingscode online beschikbaar is, zo bespaar ik weer eenvoudig op je uitgaven :) 

Bekijk hier de Hunkemöller kortingscode of actie van deze maand | Klik hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif