Femme logo

DEAL: Sinterklaas schoencadeautjes met korting

YAY! Sinterklaas is weer in het land, het maakt niet uit hoe oud ik ben ik kan er nog steeds blij van worden. Zeker als de dagen kouder en donkerder worden is dit kinderfeest altijd een mooie afleiding. Helaas vieren wij thuis geen Sinterklaas meer, maar wel hier op de redactie van FEMME daarom hier een aantal leuke tips waar je dit jaar leuke schoencadeaus kan scoren. 

»SINTERKLAAS AANBIEDINGEN | KLIK HIER «

Super veel lekkernijen bij Jamin

Tijdens de Sinterklaas periode vind je weer heel veel lekker snoepgoed in de supermarkten en winkels, uiteraard is dit ook de periode waar ik het meeste aankom in het hele jaar! Sinterklaas snoepgoed is perfect als cadeautje in de schoen, want het is altijd goed en het hoeft ook zeker nier veel te kosten. Dit jaar moet je voor Sinterklaas snoepgoed bij Jamin zijn, in de webshop heb je de keuze uit verschillende letters in diverse smaken, kruidnoten, marsepein en meer. Let wel op, geniet met mate ;)

HEMA heeft schoencadeaus voor elk budget

Niet perse op zoek naar Sinterklaas snoepgoed maar een ander budget cadeau? Neem dan eens in een kijkje bij de online Sinterklaas winkel van de HEMA, hier hebben ze dit jaar hun Sinterklaas assortiment overzichtelijk ingedeeld zodat je vrij snel vind wat je zoekt, ideaal dus als net zo last minute persoon bent als ik! Al met een paar euro’s heb je zo een aantal leuke cadeaus binnen!

»SINTERKLAAS AANBIEDINGEN | KLIK HIER «

Nog meer keuze bij Bol.com

Uiteraard ook dit jaar bij het online warenhuis van ons allemaal vind je in elke product categorie wel een passend cadeau. Bol.com heeft daarom een aparte Sint-pagina waar direct een aantal mooie deals ziet staan en kan zoeken op cadeau. Populair zijn zoals altijd de boeken, films en parfums waar je dit seizoen korting tot 60% op krijgt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif