Femme logo

Leonardo DiCaprio wint, het internet gaat los

Eindelijk was het dan zover… Leonardo DiCaprio kon dan eindelijk een Oscar in ontvangst nemen na 6x genomineerd te zijn voor de Academy Awards. Hij is wellicht de beste acteur die tot aan afgelopen weekend nog nooit had gewonnen. Al sinds dat hij een jongetje was, wordt er gespeculeerd dat hij een Oscar zou winnen voor beste acteur. Zelfs met de kaskraker Titanic was dit niet gelukt. Nu op 41-jarige leeftijd heeft hij dan eindelijk het beruchte gouden beeldje ontvangen voor zijn hoofdrol in The Revenant.

Het internet gaat los met Leonardo DiCaprio

Nu het eindelijk zover is zijn er uiteraard altijd grappenmakers die dit moment aangrijpen om leuke foto’s en filmpjes te maken. Bij Femme.nl laten wij geen moment liggen om deze hunk natuurlijk even uit te lichten. Daarom hebben wij voor jou de beste ‘ik-heb-eindelijk-een-oscar’grappen op een rij gezet.

Leonardo-dicaprio-fun Leonardo-dicaprio-fun-2 Leonardo-dicaprio-fun-3

Zelf een leuke foto van Leonardo gevonden? Laat het ons weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif