Femme logo

Primark opent nieuwe winkel aan de Damrak in Amsterdam

De Primark het grote modewarenhuis uit Ierland is langzamerhand Nederland aan het veroveren, 8 jaar geleden met een eerste winkel in Rotterdam en sinds deze maand ook in hartje Amsterdam te vinden. Hier vind je altijd de nieuwste trends op modegebied tegen super scherpe prijzen! Lees er meer over hier bij FEMME. 

Ruim 8.000 vierkante meter aan fashion

Deze Primark Flagship-store in Amsterdam is meteen de grootste van Nederland, met ruim 8.000 vierkante meter verspreid over 7 verdiepingen is de winkel lekker ruim opgezet. Daarbij zijn er maar liefst 124 kleedkamers en 95 kassa’s waardoor je dus lekker snel kan shoppen. De winkel is gelegen aan de Damrak tegenover de bekende Bijenkorf, dus vlakbij Centraal Station en prima te voet te doen. Voorheen ging altijd naar de Primark in Zaandam of Almere maar met de komst van deze nieuwe vestiging hoef ik niet meer lang te reizen :)

Primark Damark Amsterdam

Deze vestiging van Primark is 7 dagen per week geopend tot 21:00 s’avonds, hierdoor heb je dus genoeg tijd om langs te komen. Online kan je Primark kan je al veel artikelen van de collectie terugvinden en een wenslijstje maken, zo kan je deze weer gebruiken als je in de winkel bent.

Altijd de nieuwste trends tegen de laagste prijs

Primark staat bekend voor haar brede assortiment mode en accessoires voor jong en oud, elk seizoen wisselt de collectie met nieuwe artikelen waardoor er dus altijd volop keuze is. Kenmerkend is dat je voor relatief weinig geld een compleet outfit kan samenstellen. De prijzen bij Primark zijn het gehele jaar door lekker laag en scherp, ik scoort hier altijd goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif