Femme logo

Vijf dating regels die je niet mag breken

Dit weekend heb je een date met die leuke jongen of dat toffe meisje. Natuurlijk wil je dat de date goed verloopt. Wist je dat er een aantal regels zijn waardoor je een geslaagde date kunt hebben? Uiteraard zijn deze regels geen zekerheid voor meer afspraakjes, maar het is altijd handig om ze even in je achterhoofd te houden. De regels wat betreft daten zijn in de loop der jaren enorm veranderd. Lees met ons mee over de vijf belangrijkste datingregels van nu die je echt niet mag breken tijdens een date.

1. Zoenen tijdens een eerste date?

Vroeger was het echt not done om tijdens een eerste date te zoenen. Je zou nog een beetje hard to get moeten spelen voor iemand. Toch is dit niet altijd het geval voor een succesvolle date. Hebben jij en je date zin om aan het eind van de date te zoenen? Dan doe je dat toch gewoon? De belangrijkste regel hierbij is dus om het te laten lopen zoals het loopt. Ga niet forceren, maar laat jezelf verrassen door een bijzondere avond. Of daar nou wel of niet zoenen bij hoort.

2. Date met zijn tweetjes

Een andere belangrijke regel is: wanneer je een eerste date hebt, ga je met zijn tweeën. Nodig niet meteen vrienden uit om ‘gezellig’ wat met zijn allen te gaan doen. Leer juist elkaar kennen, daarvoor ga je uiteindelijk toch met elkaar op date? Wanneer het klikt, komen de ontmoetingen met vrienden later wel.

3. Kom niet te laat

Fashionable laat komen? Nee! Laat komen is bij een date staat niet stoer. Laat de ander niet langer in spanning en kom gewoon op tijd. Dit zegt direct wat over jouw persoonlijkheid wanneer je bij de eerste date al te laat komt. De ander kan dit absoluut als een afknapper ervaren.

4. Ex? No go!

Begin op de eerste date niet over je ex. Dit gaat de ander namelijk nog helemaal niks aan. Vertel liever wat meer over jezelf, wat je leuk vindt en wat je graag doet. Dat is toch veel interessanter?

5. Wees jezelf

Last but zeker not least: wees jezelf. Ga je zelf niet anders voor doen dan je bent. Vind je zijn hobby’s niet leuk? Doe dan ook niet alsof. Mocht de date leiden tot meer dan komt hij daar sowieso achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif