Femme logo

Vrouwen hebben geen spijt van one night stand als de seks goed was

One night stands: een hartstochtelijk nachtelijke avontuur met een vreemde. Voor sommige is het wekelijkse kost en andere moeten er absoluut niets van weten, maar soms gebeurt het gewoon. En mocht het gebeuren, dan wij vrouwen hebben kunnen genieten van de daad. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van e-Kortingscode naar het datinggedrag van 812 vrijgezelle mannen. Meer dan de helft van de vrouwen heeft namelijk geen spijt van een one night stand als de seks goed was.

De deelnemers van het onderzoek kregen een aantal stellingen voorgelegd over hun datinggedrag en over one night stands. Het onderzoek geeft meer duidelijkheid over hoe mannen en vrouwen tegen een one night stand aankijken en hoe zij deze emotioneel ervaren hebben.

Meer one night stands

Vrouwen en mannen gaan steeds sneller met elkaar naar bed voor de lust, maar toch blijken er een aantal verschillen tussen de twee geslachten te zitten. Zo voelt 63% van de vrouwen zich weleens gebruikt na een one night stands, tegenover maar 28% van de mannen… Dat is nogal een verschil.

Vrouwen meer emotie

We kunnen uit het onderzoek wel concluderen dat vrouwen meer emotie hebben als het gaat om one night stands. Vrouwen hebben meer spijt na een one night stand dan de mannen en daarnaast heeft 13% van de vrouwen wel eens iets vergeten na een one night stand, zodat ze een excuus hebben om contact te zoeken met de ander. Bij de mannen was dit maar 8%. Wel geven vrouwen aan dat ze de aantrekkelijkheid van de andere belangrijk vinden. Conclusie: zolang de man hot was en de seks ook, zitten we nergens mee!

Bron: EKC Onderzoek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif