Redactie Femme
De redactie van Femme.nl is dagelijks bezig met het vinden van leuke en interessante items. Wil jij bloggen of moderator worden van ons forum? Neem dan contact op met redactie[email protected]
- administrator -

Reacties (04)

  1. Ik heb ook geprobeerd items van deze lijst weg te doen maar vond het toch lastig, er zit best veel sentimentele waarde aan veel van deze spullen. Zoals bijvoorbeeld oude geboortekaartjes, dat is veel te persoonlijk, kan ik niet weggooien.

  2. Dit is allemaal zo waar. Als je heel druk bent zie je dit soort dingen gewoon niet meer, ik heb het lijstje geprint en aan het eind van het weekend heb ik twee vuilniszakken kunnen vullen met spullen die ik niet meer in huis hoefde te hebben en 1 zak voor de kledingcontainer.

  3. Ik denk dat je het lijstje meer als een soort van richtlijn kan aanhouden, je hoeft echt niet alle 115 items weg te doen als je gaat opruimen. De ene persoon hecht meer waarde aan bepaalde items dan een ander. Ik zou zeggen pak die lijst en ga ervoor, waar je je niet goed bij voelt sla je gewoon over!

  4. Ik heb heel veel oude items in plaats van weggegooid bij een basisschool afgeleverd zodat ze daar nog mee kunnen knutselen. Daar waren ze heel erg blij mee dus als je iemand blij wilt maken doe dan mee!

Schrijf als eerste een reactie

Jouw naam

Je email adres Website

Je bericht