Redactie Femme
De redactie van Femme.nl is dagelijks bezig met het vinden van leuke en interessante items. Wil jij bloggen of moderator worden van ons forum? Neem dan contact op met [email protected]
- administrator -

Reacties (04)

  1. Dit klinkt best aantrekkelijk, zeker als je een kleiner budget hebt. Heb wel 2 vragen aan mensen die hier ervaring mee hebben: 1. kan je hier een hypotheek voor aanvragen? 2. hoe lastig is het om een plek te krijgen waar je legaal je tinyhouse kan neerzetten?

  2. Hey Nicole, ik weet niet precies hoe het zit met hypotheek aanvragen, gelukkig is het een kleiner bedrag dan een normaal huis. Voor je tweede vraag weet ik wel dat het soms best lastig kan zijn, zeker in en in de nabijheid van steden! Voor die hypotheek vraag zou ik denk ik contact opnemen met de bank als je echt serieus bent.

  3. Hoe werkt dat met de warmtepomp en zonnenenergie etc? Kan je dan wel altijd warm douchen en kan je in de winter zonder zon wel je tiny house verwarmen? Verder lijkt het me heel cosy om in zo’n huisje te wonen hihi

  4. Volgens mij moet je wel zorgen dat je altijd nog een paar accu’s hebt of een stroom aansluiting om in bepaalde situaties toch de verwaring enzo te kunnen draaien. Kan je ook vakanties boeken in zo’n huisje, dat lijkt me wel wat.

Schrijf als eerste een reactie

Jouw naam

Je email adres Website

Je bericht