Femme logo

Home / Forums / Reizen / Party Hardy Topic

Party Hardy Topic

  • aangemaakt
    22 mei 2012
  • laatste reactie
    28 jun 2012
  • 97
    reacties
  • 9
    gebruikers
  • Origineel gepost door Anoniem
    Meest gepost door McDreamy
    Laatste bericht van Anoniem
Reizen
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Anoniem
    Inactief
    Reageer

    Speciaal aangemaakt voor uitgaan, feestjes, muziek en alcohol – vragen, verhalen en tips.
    En voor alles een eerste keer ‘volwassen worden’

    [center:2dv4qji4][/center:2dv4qji4]

  • Reageer

    Uit Benthe11’s topic, aan McDreamy nog

    In een club valt weinig te communiceren. Het is meestal naar de naam, die verkeerd verstaan wordt en verder is het alcohol en daden. En zomaar de club verlaten, tja – is niet slim als er buiten nog een rij klaar staat om naar binnen te gaan: op die manier raak je je eigen vrienden zoek en kun je nog es buitengesloten worden. O.O Dubbele shotjes? Drink jij je nooit in, thuis dan? :P

    coowckie
    Reageer

    Ik drink altijd in thuis met de vriendengroep en drink eigenlijk weinig nog met uitgaan

    McDreamy
    Reageer

    Wij drinken natuurlijk wel thuis in, maar natuurlijk ook in de club zelf.
    En het grote verschil tussen de clubs die jij beschrijft en die bij ons in de regio zijn is dat wij niet in de stad wonen maar in een groot dorp. Dus veel mensen kennen elkaar, en er is geen mega wachtrij (al is het er wel altijd erg druk). Dus als je een jongen leuk vindt op school zie je die meestal in één van de 3 bekendste clubs hier.

    Reageer

    Ohja, ik ben uitgaan in de steden gewend. De plaatselijke kroeg is geen bal aan, teveel oude mannen en weinig jonge boeren. Maar hoe oud ben jij dan?

    McDreamy
    Reageer

    Hahaha wat een vooroordeel. Nee in de clubs bij ons komen gemiddeld 16 tot 25 jarige.
    Ik ben op het moment 16 jaar.

    Reageer

    Mogen jullie dan al aan de sterke drank? Ik dacht dat de 16-jarigen nog alleen aan de bier en flugel mochten…

    McDreamy
    Reageer

    Haha nee ik lust geen bier. Ik drink bijna altijd alleen shots zoals hotshot, goldstrike, tequila etc. Bij ons is het meestal heel streng wie er naar binnen mag en wie niet, maar als je eenmaal binnen bent krijg je alles wel mee.
    Maar dat is trouwens niet alleen zo in ons durpske, maar ook bij de time-out in Gemert, weet niet of je die kent?

    Reageer

    Geen flauw idee waar dat moet liggen.

    Ik heb zelf een hekel aan tequila, tot grote ergenis van mijn “vriendinnetje” die niet zonder tequila op een uitgaansavond kan, zegt hij. Daarom hebben we voortaan een fles Martini die leeg moet en wijn, omdat ik en mijn vriendinnen wel van wijntjes houden. Niet zo bad ass, maar wat je at, komt er meestal wel in. En met atten, hoor je ook de mooiste verhalen aan van je vrienden. Dus vandaar. In de clubs zelf geef ik vaak niet veel uit. Dat mogen anderen doen ;)

    McDreamy
    Reageer

    Haha ik hou zelf ook niet zo van tequila zelf, maar in combinatie met zout en citroen is het jammie. Ik vind wijn op zich ook wel te drinken, dus dat drink ik dan ook wel (meestal in combinatie met 7-up)
    Ja inderdaad, en dan hebben we ook nog keten in deze ‘boeren’ regio waarbij mensen echt schandalige dingen doen, en dan zeggen ja wat wil je als een beker goldstrike 1 euro kost, Haha.

    Reageer

    Schandalige dingen? Tell us all about it!

    McDreamy
    Reageer

    Met een jongen seksuele handelingen verrichten op een tafel, in public. Of ‘prongelijk’ met je rokje omhoog gaan dansen. Of gewoon half over iemand heen kotsen ‘BAH’.
    Gelukkig is het bij mij nog nooit zover gekomen haha.

    coowckie
    Reageer

    Krijg jij goldstrike??
    Haha wij hebben hier geheime zender :’) altijd heel gezellig :)
    Verder ga ik wel eens uit in het dorp maar ook wel in de stad is allebei gezellig :3 alleen stad is wel duidelijk drukker :3

    McDreamy
    Reageer

    Haha ja maar je moet niet denken dat ik zo’n meid ben die zich vol giet en dan als een of ander sletje gaat dansen hoor haha, ik doe het in mate.
    Ik ben wel eens in Eindhoven geweest met uitgaan, WTF sommige meiden hadden gewoon letterlijk alleen een bh en een HELE korte hotpants aan. En dan als een of andere hoer aan het dansen. Dan hou ik het liever bij de dorpse clubs.

    coowckie
    Reageer

    Haha ja dat ken ik :’) maar ik ben beide gewend en omdat wij altijd met een grote groep gaan os het toch anders nadeel van een dorp is dat je de meeste kent en dat is in een dronken bui niet altijd handig :’)

    McDreamy
    Reageer

    Ja daarom drink ik alleen een beetje meer als ik op vakantie ga met vrienden of naar clubs ga in de stad waar geen bekenden zijn haha!

    coowckie
    Reageer

    Hahah als je dat andere topic ziet snap je em vast hahahah

    McDreamy
    Reageer

    Welk ander topic? Ik ben in de meeste gevallen traag van begrip haha.

    Reageer

    Ga jij al met vrienden op vakantie? o.o

    McDreamy
    Reageer

    Vorige zomer ging ik met vrienden op vakantie ja, gewoon in Nederland hoor.
    Ik word aankomende maand 17, en de meeste gaan met 16 met hun vrienden op vakantie dacht ik.

    Reageer

    Oh, ik wou al zeggen. Hoe komt ie op haar 16e aan zoveel geld :P

    McDreamy
    Reageer

    Paardrijden en papa en mama heel lief aan kijken.

    Reageer

    Moet ik thuis ook maar proberen. Mag eigenlijk niet klagen, want ik ben voor een jaar ook naar het buitenland gegaan. Maar ja, voor uitgaan en vakanties moet ik alles sparen.

    McDreamy
    Reageer

    Wij zouden dit jaar met de vriendengroep naar Spain gaan, alleen dat is helaas niet doorgegaan omdat ik in de kreukels lig, en sommige geen geld hadden!

    Reageer

    Achjoh, een dagje uitgaan in amsterdam is dan net zo leuk?

    McDreamy
    Reageer

    Dit klinkt misschien heel vreemd maar ik ben nog nooit in Amsterdam geweest!!

    Reageer

    voor alles een eerste keer :)

    McDreamy
    Reageer

    That’s pretty true!

    Vitani94
    Reageer

    @McDreamy wrote:

    Vorige zomer ging ik met vrienden op vakantie ja, gewoon in Nederland hoor.
    Ik word aankomende maand 17, en de meeste gaan met 16 met hun vrienden op vakantie dacht ik.

    17/18 is juist de leeftijd dat de meesten voor het eerst zelf gaan. 16 is een leeftijd dat je nog lang niet overal zonder volwassene mag zijn…

    McDreamy
    Reageer

    Haha bij ons is 16 jaar het gemiddelde. ;)

    ALlove
    Reageer

    Ik ga vaak uit in Eindhoven omdat ik daar studeer, en er lopen inderdaad echt vreselijke typjes tussen haha :) maar ook heel veel leuke mensen. @McDreamy welke dingen ging je dan heen in Eindhoven, stratum neem ik aan? want het verschilt wel echt per bar wat voor mensen.. je hebt van die op de bar dans mensen en de nerdjesbarren en de altobarren.. :)

    McDreamy
    Reageer

    Ja wij zijn daar 2 keer geweest één keer met koniginnendag en één keer naar stratum ja! Was heel gezellig daar niet van, maar in sommige kroegen waren echt serieus sletten haha.

    coowckie
    Reageer

    Die hou je altijd zelfs op school :’)

    ALlove
    Reageer

    Ik moet altijd wel lachen om van die meiden, en koninginnedag in Eindh is altijd supervet! Ben je afgelopen koninginnedag geweest? Mijn studievereniging is altijd veel in twee kroegjes vast altijd te vinden dus daar ben ik wel veel, voor de rest hop ik altijd van de ene naar de andere plek :)

    McDreamy
    Reageer

    Ja oke ik had met zo’n meiden altijd ruzie, echt altijd. Vooral met uitgaan.

    ALlove
    Reageer

    meestal laat ik ze hun (sletterige) ding doen, maar als ze me lastig vallen dan wordt het meestal wel ruzie ^^

    McDreamy
    Reageer

    Haha ik ben nogal ‘stoeierig’ opgevoed omdat ik zoveel broers heb, en ik heb vechtsport gedaan, en ik ben van mezelf al redelijk snel op mijn teentjes getrapt.
    Dus zulke meiden zijn wel eens huilend uit de kroeg gerend, maar ach wat wil je als je met je met die fake blonde haren, dikke reet, en een decolleté waar je een heel leger in kwijt kan tegen een jongen staat op te rijden waarmee ik aan het praten ben. Hallo. Dat doe je maar als ik weg ben, dan vraag ik of ze even ergens anders kan gaan lopen hoeren, krijg je een grote bek terug. Tja dat is er om vragen.

    ALlove
    Reageer

    Hahaha! Stoer! Ik heb zelf pas net ontdekt dat ik in gevaarlijke situaties agressief kan zijn, heb toen ik laatst in Milaan was een man verrot getrapt omdat hij mij en twee vrienden probeerde te beroven en aan die vriendin van mij zat.. maar die meiden kunnen echt best wel een domper op de avond zijn, vooral als ze dan zo naar je kijken als je bij de toiletten staat van, ieeh wat heeft die aan? :P maar goed, meestal heb ik voor het uitgaan al een aantal cosmopolitans op (echt lekker! wie drinkt dat nog meer?) en dan voel je je toch wel zelfverzekerd :)

    McDreamy
    Reageer

    Haha ik bedoelde het niet om op te scheppen of zo, nu ik het terug lees kan het misschien zo lijken. Oeps.
    Ik heb dat nog nooit gehad? Wat is het precies?

    ALlove
    Reageer

    Oh nevermind, ik snapte hoe je het bedoelt hoor :P ben zelf ook wel een beetje een one of the boys meisje, al ben ik ook wel een beetje verlegen haha!
    Dat is een cocktail die ik (toevallig!) ook in Milaan heb leren drinken. Het is wodka met veel roze rood vruchtensap, cranberry, sommigen worden zoeter gemaakt dan de anderen, vaak met citroenschijfjes. Verder een heel girly drankje! :)

    McDreamy
    Reageer

    Ik heb het opgezocht en ziet er heel lekker uit! Ik heb vandaag een drankje uitgevonden.
    Gekookt water laten afkoelen, munt bladeren en citroen schijfjes en wodka er in gooien, en dat in de koelkast zetten. Dat ga ik in grote punch kommen op mijn feest serveren, heb het alleen nog niet geprobeerd met wodka haha.

    ALlove
    Reageer

    Oeh, lekker! Laat maar weten of het goed aanslaat op je feestje! Ik vraag me af of je in nederland ook van die barretjes hebt, in Milaan kun je voor 6 euro cocktail + onbeperkt italiaans buffet eten.. en dan natuurlijk cocktails bijkopen :) voor de dorstigen onder ons (MIJ)

    was wel lastig toen om goed terug op de camping te komen, haha..^^

    McDreamy
    Reageer

    Haha in Nederland kom je inderdaad niet zo snel zo’n bar tegen.
    Maar ik was laatst in Duitsland en daar hadden ze wel heerlijke cocktails!

    ALlove
    Reageer

    Wat voor had je dan op? :) Ik ben van plan binnekort een fotoshoot te houden met wat vrienden van een cocktailfeestje dat we nog zouden geven, en dan de recepten en de foto’s op mijn blog in een reportage :) zoek nog een beetje inspi :)

    McDreamy
    Reageer

    Swimming pool, ik heb een foto gemaakt van het recept maar is wel in het duits:
    Weisser rum, Wodka, Sahne, coconut-cream, ananassaft. Ik kreeg het serveert met een toefje slagroom en een schijfje citroen!

    ALlove
    Reageer

    Oh, daar kom ik wel uit! Die lijkt me echt suuuuperlekker, kokos en ik zijn goede vriendjes :)

    McDreamy
    Reageer

    Same here! Ik hou echt van kokos, kokos scrub, haarmasker, bodylotion, bodybutter, thee, en natuurlijk malibu. Bounty is trouwens ook lekker!!
    Ik ben een beetje verslaafd aan kokos..

    Edit: Ik ga een beetje offtopic.. :’)

    ALlove
    Reageer

    Haha een klein beetje maar! maar al die dingen zijn echt suuuuperfijn, vooral dingen van de lush, eerst hadden ze daar een heerlijk zeepje ^^ nu heb ik kokos bodypowder en boys luuurve it :)

    maar back to uitgaan, meestal drink ik niet zo veel want het gaat vrij snel bij mij :)

    ALlove
    Reageer

    dan is het van
    cocktails voordrinken
    wijntjes

    KABOEM, een giechelende danstijdbom ;P

    McDreamy
    Reageer

    Ik had ook zo’n super lekker zeepje, heb alleen geen idee wat er in zat haha!

    HAHA dat heb ik ook soms! Weetje wat heel raar is, als ik heel erg aangeschoten of zelfs dronken ben, ben ik na een uurtje al weer helemaal nuchter. En ik heb nooit last gehad van een kater? Weird right?

    ALlove
    Reageer

    Haha helemaal niet weird! Ik heb ook nog nooit echt een kater gehad á la kots hoofdpijn en bedkluizenaar, maar wel een vieze wijnsmaak in mijn mond en van die wijnrandjes aan mijn lippen :P verder slaap ik alleen maar errug goed door cocktails, haha ^^
    Dat zeepje dat ik had is iig uit de handel, heette I should CoCo en er zat kokos in… (you don’t say!)
    en hij was roze.. RIP lief zeepje

    manoutje4
    Reageer

    Hier nog iemand uit Eindhoven die ook altijd op stratum te vinden is. En met altijd bedoel ik niet elke dag, maar elke keer als we gaan stappen. Als je een lekkere cocktailbar zoekt moet je Mundial eens proberen, niet erg goedkoop, maar zo ontzettend lekker!

    McDreamy
    Reageer

    Als ik weer naar Eindhoven ga dan zal ik daar eens binnen lopen!

    Elinee
    Reageer

    Ik ga eigenlijk nooit uit, ookal ben ik al over 5 maanden 18… het trekt me gewoon niet…
    Ik ga wel met vrienden de stad in ofzo, maar we drinken nooit…
    En eerlijk gezegt… Ik mis het ook niet x)

    manoutje4
    Reageer

    Sinds dat ik een jaar geleden mijn rijbewijs heb gehaald bob ik heel vaak. Ik mis de alcohol op stap ook totaal niet haha. Soms ga ik wel eens op die fiets, vaak als we een verjaardag hebben en nu ook weer omdat het mooi weer is. Maar in de winter ga ik toch liever met de auto. Dus als ik moet kiezen tussen zeiknat regenen maar wel drinken of met de auto en niet drinken is het altijd het tweede!

    McDreamy
    Reageer

    Ik kan ook makkelijk zonder alcohol, alleen meestal gaan we van te voren bij iemand zitten,
    en ga je daar al drinken. Ik woon ook 3 minuten van de meest dichtstbijzijnde club af dus dat is heel fijn haha.

    McDreamy
    Reageer

    @Elinee wrote:

    Ik ga eigenlijk nooit uit, ookal ben ik al over 5 maanden 18… het trekt me gewoon niet…
    Ik ga wel met vrienden de stad in ofzo, maar we drinken nooit…
    En eerlijk gezegt… Ik mis het ook niet x)

    Dat kan, ik heb ook wel eens een tijd gehad dat ik maanden niet uitging, simpel weg omdat ik niet kon door mijn sport. En daarna ging ik weer heel vaak uit.
    Uitgaan is leuk, maar ik mis het niet, op het moment dat het even niet kan.

    Reageer

    Ik ga ook alleen op gelegenheden uit en wanneer mijn vrienden kunnen. En die hoef ik niet ieder weekend te zien, eigenlijk. Ik heb twee groepjes: mijn vriendin uit Brabant (en der BOB-vrienden) en mijn groepje vriendinnetjes in Limburg (waar ik studeer).

    In Brabant ben ik sinds uhm, mid april niet meer uitgegaan. Mijn vriendin uit Brabant en ik zijn goede vriendinnen, alleen we kunnen best lang zonder elkaar. Leuker is om uit te gaan op avonden waar je daarvoor nog veel kan babbelen, kleren uitzoeken etc.
    In Limburg heb ik twee anderen, een meisje en een homosexuele jongen, of drie (ligt eraan of mijn huisgenoot mee is gegaan of een extra vriendin van hen), waarmee we die dingen doen als Martini over straat meenemen en eigenlijk meer de “outgoing” en “brutale” nachten. Niet dat ik een hoer ben met alcohol, maar we zoeken daar de mooiste verhalen op. Met z’n drieen – en na goed hebben ingedronken willen we maar drie dingen: dansen, drinken en drama.

    Maar dan is het ook voor even leuk zeg maar. Dat hoef ik niet ieder weekend of iedere nacht van de week.

    McDreamy
    Reageer

    Studeer je in Limurg ja? Ik woon namelijk in ‘Noord’ Limburg.
    Ik heb trouwens hetzelfde als jou, mijn vriendinnen met paardrijden ga ik eerder een filmpje kijken of terrasje zitten, en met mijn vriendengroep van school doen we aan party hardy.

    Reageer

    Ik studeer in Zuid-Limburg, Maastricht ;) Ik ben geboren en getogen in Brabant.

    Eigenlijk ga ik met al mijn vrienden uit. Sorry, dat dat niet uit mijn verhaaltje was op te maken. Maar we doen ook vaak andere dingen :) Zo vaak spreek ik namelijk ook niet elke weekende met vrienden af.

    coowckie
    Reageer

    @McDreamy
    ooit es op een ruiterbal geweest? :’) vooral die van de echt grote concoursen :’) ik heb nog trauma’s van afgelopen hippisch hengelo/expo on horse :’) ohgod hahah maar het zomer seizoen komt eraan dus binnenkort nog maar weinig tijd om te stappen :|
    maarja terrasje zitten kan altijd :) ik ga met mijn gewone vriendengroep vooral naar clubs enzo omdat de single boys nog chicks willen scoren :’) (ze worden gewoon nooit volwassen hahaha ze houden wedstrijdjes wie der het meeste meisjes gezoend heeft :’) )
    maar met mijn vrienden vanuit de paarden zewgmaar is het vaak gewoon gezellig terasje pakken :)

    ALlove
    Reageer

    Grappig dat iedereen die hier zo babbelt wel zo’n beetje paardrijdt! Ik reed eerst heel veel, maar ben er met mijn eindexamen mee gestopt en nu zit het er even niet zo in :( Maar met die mensen ging ik wel altijd in een bar wat drinken maar dat viel allemaal een beetje uit elkaar. Mijn eindhoven mensen zijn wel echt gek, hebben veel homo’s op onze opleiding en die organiseren echt te gekke feesten :P

    Vitani94
    Reageer

    @ALlove
    Ik ben volgens mij de enige op het forum die helemaal niks met paarden heeft (om maar niet te zeggen dat ik ze het liefst ontloop).
    En dan ga ik ook niet uit :’).

    ALlove
    Reageer

    @Vitani94

    Ah, nou ja, ik ben ook pas uit gaan gaan (leuke zinsconstructie!) sinds ik studeer en dat is ook pas een klein jaartje. Daarvoor eigenlijk alleen schoolfeesten enzo :) En ik heb geen kamer dus zovaak kan ik ook weer niet :( Ik vind het minstens zo leuk om met vrienden gewoon thuis bank te handen en filmpje te kijken, al zijn ze allemaal verslaafd aan Game of Thrones en dat is nogal awkard om te kijken met veel mensen, met al die scènes.. :’)

    McDreamy
    Reageer

    Coowckie, ja heel vaak haha alleen de meeste ruiters liggen om 12u al in de vrachtwagen te slapen, maar er zijn ook nog diehards die zich veel te zat zuipen. Is wel altijd heel gezellig.
    Helaas moet ik tegen allemaal ruiters die gemiddeld 30 tot 40 zijn dus die vieze mannetjes denken dat ze met hun rijkunsten wel even een meisje van 16 kunnen versieren.. helaas voor hun mislukt dat. Haha

    ALlove
    Reageer

    Haha, de drinkende, partyende paardrijdende oudekerelsverslaanderd, you go girl!

    McDreamy
    Reageer

    Hahahaha ja wat is dat toch met mannen, dat op het moment dat ze goed kunnen paardrijden meteen denken dat ze iedereen kunnen krijgen. Ik ben 16 dat is niet eens legaal, kijk iemand van 20 maakt me op zich niet uit. Maar 30 gaat me te ver haha.

    Elinee
    Reageer

    Ik rij ook paard, maar ben nog nooit op zo’n ruiter ding geweest =3

    coowckie
    Reageer

    @Elinee je weet niet wat je mist :’)


    @McDreamy
    ik denk dat de helft die om twaalf uur gaat slapen dat niet alleen doet :’) dat is iig op expo zo hahahah en je weet ze wel uit te zoeken he :P er lopen wel jonge mensen rond (lees heel zeldzaam :P ) maar toch het is sowieso gezellig :)

    Reageer

    Paardjes… horen in dat ene andere topic :/

    McDreamy
    Reageer

    Ik kom nu net thuis van uitgaan. was alleen vrij weinig aan en een vriend van mij was nogal chagerijnig. Hij appte me net dat die ruzie had of zo iets maar we bellen zo nog wel even.
    Ben echt kapot. Helaas vannacht geen tequila. Goodnight ladies.

    ALlove
    Reageer

    Ben ook op tijd mijn nestje ingedoken, was uitgeweest en bij een leuk nieuw restaurant eten (iig kende het niet en is niet zo lang open.. :P) en tel daar een lange dag uni bij op… killing! :)

    Reageer

    Uhm, deze week ben ik op donderdag “uitgegaan” Ik kreeg mn stufi weer, ben de kamer van mijn huisgenoot ingegaan en heb geroepen: “Ik heb weer geld en ik wil het uitgeven :D” En zo gezegd zo gedaan:

    Niet naar de les gegaan en in plaats daarvan de cocktails met mijn huisgenoot op een terrasje uitgeprobeerd. Vind ik ook een soort van uitgaan :)

    En gisteren zijn mo’n boyfriend-in-spe en ik met zijn motor de dorpen afgereisd en hebben daar ook ergens gedronken :) volgende stop van ons wordt eindhoven. Wie had ook alweer die lijst met kroegjes in Eindhoven hier?

    xxRosiee
    Reageer

    @Vitani94 wrote:

    @ALlove
    Ik ben volgens mij de enige op het forum die helemaal niks met paarden heeft (om maar niet te zeggen dat ik ze het liefst ontloop).
    En dan ga ik ook niet uit :’).

    Naja ik heb ook helemaal niks met paarden dus je bent niet de enige :’)
    En ik ga ook nooit uit :P

    McDreamy
    Reageer

    Ben gister nog even met 2 vrienden bij hun thuis gaan zitten, en nog om 11u gaan bbq’en (ik had zooo’n honger) Daarna zijn we nog even uit geweest. Was echt te saai voor woorden haha. Was maar vroeg naar huis gegaan!

    coowckie
    Reageer

    Gister alleen met vrienden ons nieuwe huis ingewijd :) was zeer geslaagd maar ik weet niet of ik die pisang vlek vanhet raam krijg voor men ouders komen vanavond :’)

    McDreamy
    Reageer

    Hahahaha, dat word boenen tot je armen dood gaan!

    coowckie
    Reageer

    Jaa dat dacht ik ook :’) dat spul als dat opdroogt echt terror

    manoutje4
    Reageer

    @girlish ik ken wel wat leuke kroegen. Als je lekkere cocktails wil drinken moet je naar cocktailbar Mundial gaan. Verder zitten er op “de markt” heel veel cafe’s bij elkaar. Wil je lekker en goedkoop uiteten dan moet je bij la gitana zijn. Is een tapas restaurant waar je voor €17,50 onbeperkt kan eten. En natuurlijk even over Stratum lopen, de uitgaansstraat van Eindhoven. Ikzelf sta altijd in de Spijker, maar er zijn veel meer leuke kroegen. Hoop dat je hier iets aan hebt!

    Vitani94
    Reageer

    @coowckie wrote:

    Gister alleen met vrienden ons nieuwe huis ingewijd :) was zeer geslaagd maar ik weet niet of ik die pisang vlek vanhet raam krijg voor men ouders komen vanavond :’)

    Ik heb daar dus zo m’n spulletjes voor. De meeste plakkerige vlekken gaan wel weg met TMC.

    coowckie
    Reageer

    @Vitani94 wrote:

    @coowckie wrote:

    Gister alleen met vrienden ons nieuwe huis ingewijd :) was zeer geslaagd maar ik weet niet of ik die pisang vlek vanhet raam krijg voor men ouders komen vanavond :’)

    Ik heb daar dus zo m’n spulletjes voor. De meeste plakkerige vlekken gaan wel weg met TMC.

    Reageer

    @manoutje4 wrote:

    @girlish ik ken wel wat leuke kroegen. Als je lekkere cocktails wil drinken moet je naar cocktailbar Mundial gaan. Verder zitten er op “de markt” heel veel cafe’s bij elkaar. Wil je lekker en goedkoop uiteten dan moet je bij la gitana zijn. Is een tapas restaurant waar je voor €17,50 onbeperkt kan eten. En natuurlijk even over Stratum lopen, de uitgaansstraat van Eindhoven. Ikzelf sta altijd in de Spijker, maar er zijn veel meer leuke kroegen. Hoop dat je hier iets aan hebt!

    Oeh thank you~ Ik heb ’t opgeschreven :) M’n vriend en ik wilde volgende week naar het strand gaan, maar omdat het weer zal tegenvallen, zijn we namelijk van plan naar Eindhoven te gaan :)

    manoutje4
    Reageer

    @girlish wrote:

    @manoutje4 wrote:

    @girlish ik ken wel wat leuke kroegen. Als je lekkere cocktails wil drinken moet je naar cocktailbar Mundial gaan. Verder zitten er op “de markt” heel veel cafe’s bij elkaar. Wil je lekker en goedkoop uiteten dan moet je bij la gitana zijn. Is een tapas restaurant waar je voor €17,50 onbeperkt kan eten. En natuurlijk even over Stratum lopen, de uitgaansstraat van Eindhoven. Ikzelf sta altijd in de Spijker, maar er zijn veel meer leuke kroegen. Hoop dat je hier iets aan hebt!

    Oeh thank you~ Ik heb ’t opgeschreven :) M’n vriend en ik wilde volgende week naar het strand gaan, maar omdat het weer zal tegenvallen, zijn we namelijk van plan naar Eindhoven te gaan :)

    Alstublieft! Ja, het word weer 15 graden :X Ik weet niet wanneer je gaat, maar als je op zaterdag gaat en er nog laat in de avond bent dan kan je de drukte op stratum zien. Is altijd wel weer een mooi gezicht hoeveel mensen door zo’n klein straatje kunnen haha :)

    McDreamy
    Reageer

    Girlish ik zie dat je een vriend hebt, wat leuk! :D

    Ik ga vrijdag met vriendinnen cocktails maken en proeven voor mijn feest in juni.
    Eens kijken wat voor lekkers er uit gaat komen! :)

    coowckie
    Reageer

    Oehhh mcdreamy als je wat lekker vind moet je het wel posten hahaha

    McDreamy
    Reageer

    Will do!!!

    xpreciouslady.
    Reageer

    ik ben pas 15 maar ga al een halfjaar ofzo uit, dat komt eigenlijk omdat ik oudere vriendinnen heb dan ik zelf ben.

    ik ga regelmatig, om de week ofzo en soms vaker..
    meestal durf ik meer tijdens het uitgaan, (ik denk dat dat ook komt omdat je meestal wel een beetje aangeschoten bent)

    nou, ik zoen regelmatig met een jongen tijdens het uitgaan, waardoor sommige jongens me weleens slet noemen, aan de ene kant begrijp ik het ook wel, maar aan de andere kant weet ik ook niet wat ik er van moet denken..

    Reageer

    Als je 15 bent, mag je niet drinken. Punt. Daar kun je hoog of laag om springen, maar ik vind je echt niet cool hierdoor. Sterker nog: het maakt je erg kinderachtig.
    Ik snap niet dat jouw ouders daar totaal geen benul van hebben, of die portier/barkeeper. Ze zouden toch beter moeten weten :/

    @ manoutje, ik ben er vandaag doorheengereden toen ik werd afgezet bij het station. Ziet er goed uit :) ik ben van plan snel te gaan.

    @ mcdreamy, joa, sinds kort :) Maar het is nu momenteel wel heftig aan haha

    McDreamy
    Reageer

    Vanavond galaaaaaaaa :shiny:

    xxRosiee
    Reageer

    @McDreamy wrote:

    Vanavond galaaaaaaaa :shiny:

    Woehoe, veel plezier! ;) Ik had de mijne vorige week :P

    Reageer

    Ik wil weten hoe jullie gekleed waren :)

    McDreamy
    Reageer

    Een bronzen glitter jurkje van Jane Norman. Maar ik hield het niet lang vol helaas.
    Om half 10 ’s avonds ben ik opgehaald. Achja het was leuk voor zolang het duurde!

    Reageer

    Hoezo niet?

    xxRosiee
    Reageer

    Ik droeg een zwart strapless jurkje dat naar beneden uitliep als een tutu zeg maar tot mn knieën :P

    McDreamy
    Reageer

    girlish heb je een privé berichtje gestuurd.

    xpreciouslady.
    Reageer

    Huh? Om half 10 opgehaald?

    Wij gaan pas om 12 uur/half 1 de stad in?

    dan is de kroeg pas uitgaan hoor?

    McDreamy
    Reageer

    Ja ik werd om half 10 al opgehaald door bepaalde klachten.
    Bij ons is het zo dat we eerst de stoet hebben, dan naar een bepaalde zaal gaanen daarna uit.
    Ik begrijp je laatste zin niet.

    Reageer

    15 jarige denkt het beter te weten. thats all.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

22 mei 2012
0 / 97
22 mei 2012
28 jun 2012