Femme logo

Home / Forums / Relaties / snel boos om niks

snel boos om niks

  • aangemaakt
    26 aug 2012
  • laatste reactie
    29 aug 2012
  • 6
    reacties
  • 7
    gebruikers
  • Origineel gepost door blackberry-girl
    Meest gepost door Xlittlebadgirl
    Laatste bericht van Xlittlebadgirl
Relaties
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • blackberry-girl
    Bijdrager

    Hallo !

    de laatste tijd ben ik erg snel geirriteerd, en word ik erg boos, vooral op mijn zus, en mn moeder. dan begin ik te schelden, en besef achteraf, dat het nergens om ging. daarna begin ik dan ook vaak uit t niks te huilen.

    ik wil wel normaal tegen hun doen, maar t lukt gewoon niet :(

    tips?

  • McDreamy
    Reageer

    Dat denk ik ook. Ik zelf heb er niet zulke last van. Maar als ik geïriteerd raak of boos wordt dan wacht ik héél even, haal diep adem en zeg dan rustig wat ik ervan vind.

    Reageer

    Dit zou inderdaad met je hormonen te maken kunnen hebben.

    Het beste is als je voelt dat je weer zo’n “aanval” krijgt, te zeggen tegen de persoon dat je even af moet koelen. Dit is het beste, omdat je anders misschien dingen gaat zeggen waar je achteraf spijt van gaat krijgen.
    Als je weer wat afgekoelt ben, leg je rustig uit wat je dwars zit. Niet schelden, geen verwijten over en weer… Leren ruziemaken is nog best lastig. ;)

    Vitani94
    Reageer

    Puberteitsbuien.
    Wat mij helpt is om weg te gaan bij de bron van irritatie (in mijn geval is dat meestal m’n vader) en dan naar mn eigen kamer gaan om iets anders te doen (opruimen, computeren, huiswerk…).
    Dus mijn tip is om weg te gaan bij de persoon waar je tegen wilt schreeuwen en dan even afkoelen. Desnoods ga je naar het toilet om even te “poepen” ;).

    Elinee
    Reageer

    Ik ken het, ik ga dan meestal totaal door het lint, en als ik echt kwaad ben begin ik ook nog te gooien met dingen en keihard te slaan en te schelden… Maar dat is alleen als ik echt kwaad ben, dan komt frustratie en zo eruit, soms ben ik ook gewoon eventjes heel kwaad, terwijl ik eigenlijk weet dat het nergens voor nodig is en nergens om gaat, wat ik dan meestal doe is idd zoals Vitani ook zegt gewoon weglopen en iets anders gaan doen, of zet een rustig muziekje op…

    luzio
    Reageer

    Je ouders en zus inlichten zodat ze weten dat je het niet echt zo bedoeld.

    Xlittlebadgirl
    Reageer

    Ik ben ook vaak snel boos of maak me druk om niks. maarjha er vanaf komen zal denk ik niet snel lukken maar misschien lukt het jouw wel maar vogensmij zit dat ook altijd nog wel een beetje in de familie.;)

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

26 aug 2012
0 / 6
26 aug 2012
29 aug 2012