Femme logo

Home / Forums / Sporten / Longboarden :D

Longboarden :D

  • aangemaakt
    5 apr 2013
  • laatste reactie
    6 apr 2013
  • 8
    reacties
  • 2
    gebruikers
  • Origineel gepost door Sannuuh
    Meest gepost door Sannuuh
    Laatste bericht van Sannuuh
Sporten
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Sannuuh
    Bijdrager
    Sannuuh
    Reageer

    Hoii,
    Ik heb al even gezocht en omdat het redelijk onbekend is en er nog geen topic over is vond ik het veilig om hem te plaatsen :P Longboarden dus, ik longboard nu zelf zo’n 1 tot 1,5 jaar en vind het super awesome :3 Hebben jullie ervaring met longboarden of boarden jullie zelf ?

    voor vragen over longboarden , meld het :D
    xx Sanne

  • Scar
    Reageer

    Ik doe aan inlineskaten en vorige zomer heb ik longboarden al geprobeerd.
    Het viel best wel mee, misschien omdat ik al ervaring heb met inlineskaten? Ik weet niet echt of dat er wel iets mee te maken heeft maarja. Ik ben momenteel aan het sparen voor nieuwe skaten én een longboard ;) Maar echt goed gaat het nog niet…

    Sannuuh
    Reageer

    Haha oke leuk! Ik heb geen idee of het iets met het inlineskaten te maken heeft maar over het algemeen is longboarden sowieso wel makkelijk te leren :P leuk dat je een eigen board wilt gaan kopen al een beetje een idee waarvoor je hem wilt gaan gebruiken en wat voor soort board?

    Scar
    Reageer

    Ik heb absoluut geen idee welk soort ik ga kopen… Misschien klinkt het dom maar zijn er verschillende soorten? Of is dat zoals skates? Slalom,fitnessn…? En ik ga hem voorlopig gebruiken als vrije tijd want in de buurt waar ik woon is het erg druk en is het niet overal veilig ;)

    Sannuuh
    Reageer

    Ja je hebt verschillende soorten , dropdown, dropthrough, pintails , penny’s , Penny’s zijn die mini boardjes , dropdown word veel gebruikt met downhill en sliden , dropthrough is eigenlijk wel allround en dit geld ook voor pintails. je hebt nog veel meer soorten maar dit zijn de soorten met de meeste verschillen , zelf heb ik een dropdown maar doe ik bijna geen downhill gewoon omdat ik het fijn cruisen vind en ik af en toe wel een slide’je wil gaan proberen. Het hangt ervanaf wat jij het fijnste vind staan en boarden :p tip: als je een board neemt zou ik hem bij http://www.sickboards.nl bestellen want daar zijn ze van de beste kwaliteit (niet dat andere sites slecht zijn hoor maar dat vind ik persoonlijk de beste)

    Scar
    Reageer

    Hmm welk board is denk je het beste voor gewone in je vrije tijd te gebruiken denk je? En een board koop ik net zoals inlineskates liever waar ik het met mijn eigen ogen kan zien ;)

    Sannuuh
    Reageer

    Snap ik , ik zou dan denk ik of voor een dropped gaan of een dropthrough maar dat vind ik ook persoonlijk het lekkerste boarden , vooral met een paar goede bushings en deck met wat flex erin, heerlijk om af en toe even een stukje te cruisen

    Scar
    Reageer

    Hmm ja daar heb je gelijk in :) Dankje voor het advies :)

    Sannuuh
    Reageer

    Geen dank , als je nog vragen hebt kun je het altijd even melden :)

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

5 apr 2013
0 / 8
5 apr 2013
6 apr 2013