Femme logo

Home / Forums / Relaties / Ik weet het niet meer.. wat moet ik doen?

Ik weet het niet meer.. wat moet ik doen?

  • aangemaakt
    31 jul 2013
  • laatste reactie
    4 aug 2013
  • 3
    reacties
  • 4
    gebruikers
  • Origineel gepost door xpinkpantherrr
    Meest gepost door Anoniem
    Laatste bericht van Anoniem
Relaties
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • xpinkpantherrr
    Bijdrager

    Hallo, ik heb weer even een tijd niks van me laten horen maar om jullie even op de hoogte te houden, de vader van mn dochter en ik zijn uit elkaar en onderhand bijde een nieuwe relatie. Mn dochter is over 1 week 14 maanden, ja ja gaat snel! Maar nu het volgende…

    Mn huidige vriend en ik zijn nu ongeveer 3 maand samen, alleen we hebben dagelijks ruzie.. Het lijkt wel alsof hij geen gevoelens meer voor me heeft, aangezien hij me veel minder vasthoudt en dergelijke… Hij zegt wel es via de app ik hou van je en die dingen, maar ik weet het niet meer… We kregen net ruzie omdat hij af en toe in slaap viel, ik begrijp wel dat die moe is van het werken, maar ik wou naar huis en hij reageerde continu niet. Waardoor ik dus boos werd en heletijd zei ja je houdt gewoon niet van mij kijk hoe je naar me doet en al die dingen… Hij zegt dat die wel van me houdt en dat ik te veel zeik.. Ook als ik zeg hoe ik me voel luisterd hij niet en slaapt die gewoon door, en wanneer ik hem ermee confronteer wordt die juist boos omdat ik weer zeik. Nou het ging bijna uit dus voor de zoveelste keer. Ik moest op tijd thuis zijn voor mn dochter die heb ik morgen bij me en dat weet die, dus ik vroeg heletijd of die me naar huis wou brengen, hij liet gewoon toe dat ik naar huis kon lopen.. in het donker? Uiteindelijk heeft die me toch gebracht en zijn we wel nog samen en gaven we elkaar net un zoen en un knuffel maar hij heeft nu even zijn gsm uitstaan. Wat moet ik doen? Ik kan absoluut niet zonder hem en mn dochter ook niet omdat hij echt van haar houdt als een vader zijnde.. Ik weet het niet meer ik wil hem absoluut niet kwijt, maar ik wil ook dat die me vaker vasthoudt en lief voor me is en niet zo gemeen. Iemand raad…

    Veel liefs

  • Reageer

    Ok, klinkt stom, het is nu een maandje ofwat uit met mijn vriend en wij hadden ook altijd enorm veel ruzie. En ik heb zelf wat rondgesurfd zegmaar en ik kwam wat meer van dit soort berichten op fora tegen. En wat ze zeiden: het werkt verslavend zo’n relatie. En dat is zo, die pieken en die dalen, iedere keer dat je een piek hebt gehad en er komt weer een ruzie, dan wil je het toch proberen om weer zo’n piek te voelen.. Het zijn ongezonde relaties… In jouw geval, zeker omdat je een kleintje hebt, zou ik voor je kleintje gaan want die heeft je nu zo hard nodig! Die kleine wordt er ook niet blij van als mama zo in de put zit, kinderen voelen dat heel goed aan..
    Je zult zelf uit moeten maken wat je doet. Je kunt een break proberen met hem, een tijdelijke, maar meestal gaat het daarna dan even goed omdat je elkaar enorm mist maar na een week of twee gaat het weer mis, dat was bij mij zo tenminste..
    Het is een moeilijke beslissing en iedereen zal wel zijn eigen mening hebben wat zij in dit geval zouden doen, maar het is jouw leven. En in jouw geval zijn de beslissingen die je neemt iets bepalender dan bij de meeste jonge meisjes.. Als ik jou was zou ik een lijstje met afwegingen maken, wat is er leuk, wat is er niet meer leuk. Wat voor een toekomst heb je als je bij hem blijft, vraag jezelf dat eens af, en wat als je niet bij hem blijft?

    Een dikke knuffel en veel succes!
    TazzCat

    The_Unknown
    Reageer

    3 maanden samen en dan al aardig wat ruzie mmmmm.
    klinkt voor mij dat hij oververmoeid/overwerkt/sleur zit en ff rust aan z’n hoofd wilt (heb ik ook wel af en toe :P)
    jullie moeten elkaar leren begrijpen, (gezien jullie niet super lang met elkaar hebben)
    misschien wilt hij juist een rustige relatie ipv telkens gedrentel om hem heen, of dat jij puur en enkel van hem afhankelijk bent,
    maar hij moet jou ook kunnen geruststellen, wanneer het kan.
    en dat hij je eerst wou laten lopen in het donker, vind ik niet kunnen van hem, als hij de tijd heeft/had, en t respect dan had hij je wel meteen gebracht.
    dus met elkaar ff een keer rustig over praten lijkt mij geen slecht idee.

    Reageer

    Je bent moeder… dus dingen zijn niet zo even makkelijk voor jou, noch voor je vriend.

    Soms worden dingen te veel. Hij was er waarschijnlijk niet zo op voorbereid als jij, die al 9 maanden eerder moest wennen dat jouw leven zal veranderen met het wondertje dat in je buik destijds groeide. En ja, ruzies, een jong gezin… dat komt zomaar op het dak en op een gegeven moment is het geduld op, zeker als jij daarbovenop nog twijfelt aan zijn bijdrage en liefde aan jullie gezin.

    Mijn tip is om tot jezelf te komen zodat je ook in jouw rust voor jouw dochter kan zorgen, je vriend kan vertrouwen en zekerder over jezelf te worden. Pas wanneer jij jouw potje heb kunnen omgooien, raad ik je zeker aan de praten over de toekomst van jullie. Drietjes.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

31 jul 2013
0 / 3
31 jul 2013
4 aug 2013