Femme logo

Home / Forums / Seks & zo / Ouders

Ouders

  • aangemaakt
    15 okt 2013
  • laatste reactie
    15 okt 2013
  • 6
    reacties
  • 4
    gebruikers
  • Origineel gepost door Mannndy__
    Meest gepost door Mannndy__
    Laatste bericht van coowckie
Seks & zo
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Mannndy__
    Bijdrager
    Mannndy__
    Reageer

    Hoi Meiden,

    Ik heb al anderhalf jaar een vriend. We hebben ook seks, wat volgens mij best logisch is. Ik kan het hier alleen niet over hebben met mijn ouders. Mijn ouders spreken bijna nooit over seks, maar ze denken dus dat ik nog maagd ben. Ik mag doordeweeks nooit bij mijn vriend slapen of hij bij mij, ik zou dit wel graag willen.
    Heeft iemand tips hoe ik dit tegen mijn ouders kan zeggen?

    Liefs! x

  • Reageer

    Uhh tja, je kan het op verschillende manier formuleren maar de boodschap zal mogelijk een beetje rauw op hun dak vallen XD.
    Ik kan niet echt helpen denk ik want ik ben meestal van de botte, directe aanpak. Mijn ma wist dat ik om de pil ging omdat ik seks had.. Dus zo heb ik het eigenlijk aan ze vertelt..

    Mannndy__
    Reageer

    Ja, dat is dan al makkelijker.. Maar ik zat al aan de pil voor ik mijn vriendje kreeg, omdat ik echt ziek werd van mijn menstruatie.
    Mijn ouders heb ik dus wel eens tegen kennissen horen zeggen, dat ze weten dat ik geen seks heb met mijn vriend, omdat ik wel verstandig genoeg ben om het niet te doen.

    Altijd als het erover gaat lijkt het net of het heel slecht is en daarom durf ik het ze dus niet te vertellen.

    Reageer

    Uhh, wat is dat toch met sommige ouders? Seks is heel fijn en normaal, zeker als je al langere tijd bij dezelfde jongen bent. Tuurlijk zijn er ook dingen die je beter niet kunt doen maar je moet echt niet denken dat het fout is wat je doet ofzo.. Als je nou iedere week een ander zou hebben zou het nog wat anders zijn :P

    Mannndy__
    Reageer

    Haha ik heb niet elke week een andere vriend gelukkig. Ben nu al anderhalf jaar bij dezelfde jongen, hij is ook mijn eerste vriendje.
    In het begin mocht ik helemaal niet met hem slapen van mijn ouders, dat mag pas sinds de zomervakantie. Dat was meer omdat hij mee ging op vakantie (raar dat dat wel mocht i know) maar nu in de weekenden doen ze er opeens weer moeilijk over..

    GravityX
    Reageer

    laat een half pakje condooms op een obvious plek achter? :’)

    coowckie
    Reageer

    @GravityX wrote:

    laat een half pakje condooms op een obvious plek achter? :’)

    Hahah dat vind ik echt een heeele goede!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

15 okt 2013
0 / 6
15 okt 2013
15 okt 2013