Femme logo

Home / Forums / Lijf & lijn / pil bijwerkingen?

pil bijwerkingen?

  • aangemaakt
    9 dec 2013
  • laatste reactie
    9 dec 2013
  • 4
    reacties
  • 2
    gebruikers
  • Origineel gepost door Scar
    Meest gepost door Scar
    Laatste bericht van Scar
Lijf & lijn
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Scar
    Bijdrager
    Scar
    Reageer

    Ik neem nu een week en half de pil, elke dag rond 8 uur. Ik begon hem te nemen vanaf de eerste dag dat ik mijn regels had. Maar sinds dan tot vandaag heb ik elke dag mijn regels… nu wel licht, maar het is niet meer rood maar bruin… En euhm… mijn borsten jeuken ook wel een beetje…
    ?

  • GravityX
    Reageer

    je ongesteldheid stopt niet als je begint als je al ongesteld bent, dan maak je je periode gewoon af. Als je doorslikt voorkomt het wel dat je ongesteld wordt, maar als je al ongesteld bent en je begint dan, dan duurt het gewoon een weekje ;)

    de jeuk zou misschien kunnen komen doordat je hormonen slikt, en je borsten daardoor zouden kunnen gaan groeien. Lees even de bijsluiter of jeuk voorkomt.

    Scar
    Reageer

    Nee dat weet ik wel, maar mijn regels duren meestal 4 tot 5 dagen en nu al een week en half… maar ik maak me meer zorgen dat het nu bruin ziet.

    En o, tja… oke :p

    GravityX
    Reageer

    De samenstelling en kleur van je menstruatie kunnen worden beïnvloed door je hormoonhuishouding. Je hormoonhuishouding kan schommelen door allerlei aspecten en invloeden. Zo kan er bruine tot zwarte afscheiding uit de vagina komen door de volgende redenen: Pilgebruik (soort pil, startweek, stopweek, pilpauze etc.) (…) Meestal is er niks ernstigs aan de hand in geval van donkere menstruatie & bruine afscheiding. Bij aanvullende klachten (pijn, malaise, misselijkheid, e.a.) kan er echter meer aan de hand zijn dan een klein beschadigingetje of hormoonschommelingen. (…)

    http://www.salusi.nl/donkere-menstruatie-bruine-afscheiding-ongesteldheid/

    Scar
    Reageer

    Thanks, ik begon me al zorgen te maken :o

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

9 dec 2013
0 / 4
9 dec 2013
9 dec 2013