Femme logo

Home / Forums / Relaties / Vriendschap laten vallen?

Vriendschap laten vallen?

  • aangemaakt
    19 jan 2014
  • laatste reactie
    20 jan 2014
  • 4
    reacties
  • 4
    gebruikers
  • Origineel gepost door lienetjex
    Meest gepost door Scar
    Laatste bericht van Scar
Relaties
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • lienetjex
    Bijdrager
    lienetjex
    Reageer

    Heyy meiden ik heb een vraagje. Ik probeer me sinds 2014 positief , blij , vrolijker in te stellen. Dus dat betekent ook dat ik bij vriendschappen veranderingen wil aanbrengen. Nou was k nogal vaak chaggi , en irriteerde ik me snel ( m’n beste vriendin ook ) ,dus heb ik al een stuk of drie keer een lange lieve wapp gestuurd om sorry te zeggen voor wat ik fout heb gedaan en dat ik wil veranderen en dat ik van haar hou , dan zegt ze terug , AWW i love you to :), en dan heb ik zoiets van oké , negatief en chagarijnig doen ligt niet alleen aan mij?, als jij chaggi doet word ik dat ook , heb k d’r al een paar keer verteld zegt ze ik ben niet chaggi. Maar mijn punt is dus , ik zeg sorry voor mijn fouten dat ik niet de vrolijkste was, maar dan zegt zij geen sorry terug .., terwijl zij zelf ook een chagarijnig persoon is , en dan zegt ze ja dat ga ik ook doen ( vrolijker ) , maar dat doet ze dus niet. Zoals laatst, haddenwe afgesproken , hele tijd op telefoon alles , ik zo wat ben je saai en chaggi, bedenk ns iets wat we kunnen doen zegt ze zo , ja doe jij , ik zo ja ik doe t altijd?. Rn ook op t schoolfeest hele tijd op telefoon zit ze ergens alleen , ik zo waaromzit je daar zo vriendeloos?, zei zo ik heb al geholpen ik zit hier gewoon , op Een heelbitchie toon. En het is zo asdffhhjkl irritant dat ze zo chaggi doet,want dan verpest ze ook mijn humeur, . En andere vrienden zeggen ook dat t irritant is alsze de hele tijd op d’r telefoon zit en dan zegt ze boeie. Sinds ze weer een nieuw vriendje heeft doet ze weer zo ( zoals ze altijd doet als ze een vriendje heeft ) . Wat moet ik doen ?, tips pleas want ik kan er echt niet tegen , ik snap dat t ingewikkeld is .

  • loveyouxxx
    Reageer

    uuhm mag ik even vragen hoe je heet? ik herken dit bij mij en mijn vriendin heet je toevallig quinte?

    lienetjex
    Reageer

    Nope , ik eet pauline :#, maar eb je tips?

    Funnyroosje
    Reageer

    Ik zou het nog een keertje met haar bespreken (terwijl ze niet op haar telefoon zit) en dan duidelijk uitleggen dat jij het vervelend vind en niet alleen maar sorry zeggen maar ook dat je je humeur graag wilt verbeteren alleen dat dat niet lukt als zij zo vervelend doet de hele tijd. Of heb je dat al gezegd? Ik zou in elk geval met haar gaan praten, anders gebeurt er niks… Zorg wel dat het geen ruzie wordt en dat je alles rustig uit kan leggen. Succes, laat even weten of het gelukt is!

    Scar
    Reageer

    Eerst en vooral: kan je AUB je taal aanpassen… het is echt verschrikkelijk slecht lezen zo ;)
    Ik zou echt gewoon eens afspreken met haar. Niet via wapp, sms, fb,… maar ook niet op feestjes Enzo. Spreek echt eens met haar af (bij jou of haar thuis, cafeetje,…) om er eens rustig over te praten. Wees niet bang om ook heel eerlijk te zeggen wat je erover denkt.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

19 jan 2014
0 / 4
19 jan 2014
20 jan 2014