Femme logo

Home / Forums / Relaties / Probleem

Probleem

  • aangemaakt
    19 jul 2014
  • laatste reactie
    21 jul 2014
  • 5
    reacties
  • 4
    gebruikers
  • Origineel gepost door Nataliaxx
    Meest gepost door Scar
    Laatste bericht van xAmoreee_
Relaties
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Nataliaxx
    Bijdrager
    Nataliaxx
    Reageer

    Hey girlz,

    Ik heb een probleem. Er is een jongen die ik al best wel lang heel erg leuk vind. We zaten bij elkaar op de basisschool en zijn daarna naar verschillende middelbare scholen gegaan. Sinds 2 jaar terug spreken we elkaar weer maar elk jaar standaard zijn er een paar maanden wanneer we met elkaar om gaan en chillen enso en dan ineens is het voorbij. Maar ik wil dat niet want ik ben super verliefd op jem maar ik weet niet hoe ik dat moet vertellen, want als k hem App dan is het zo gesprek van ja hey hoe gaat het ? En dan klaar . En ik wil het hem zo graag vertellen maar ik weet niet of dat wel slim is want wil hem niet kwijtraken .
    Wat moet ik nou doen ..

    XOXO

  • Scar
    Reageer

    Ik zou het best niet direct vertellen. Spreek af, stel voor om af te spreken. Wees ook niet bang om te vragen hoe het komt dat jullie na die paar maanden amper nog iets van elkaar horen.

    Maar ben je zeker dat je verliefd bent?

    Nataliaxx
    Reageer

    Okee , dankjewel voor het advies! Nou ik voel me wel zo nu k hem vaak niet meer zie mis k hem heel erg en wil k het liefste weer met hem afspreken. Maar ben ben beetje bang voor zijn reactie of die wel wil afspreken.

    xoxo

    Scar
    Reageer

    Een nee heb je, een ja kun je krijgen. Go girl

    Girl001
    Reageer

    Ik had precies ut zelfde bij een jongen maar toen heb ik iemand gevraagt om aan hem te vragen of hij ook op mij is en het bleek dat hij al langer ook op mij was dus het is het beste om het gewoon aan hem te vragen en als hij nee zegt vraag je zulle we wel gewoon nog vrienden blijven.

    xAmoreee_
    Reageer

    Zoals al gezegd: Gewoon vaker voorstellen om af te spreken en het dan voorzichtig laten merken of uiteindelijk gewoon zeggen. Misschien vind hij jou ook wel leuk of zou hij je ook graag vaker zien, maar durft hij het net als jij niet zo goed te vragen. Als jullie beide zo blijven denken zal er nooit iets gebeuren..

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

19 jul 2014
0 / 5
19 jul 2014
21 jul 2014