Femme logo

Home / Forums / Relaties / In mei watsappte een jongen mij, hij was via via aan mijn nu

In mei watsappte een jongen mij, hij was via via aan mijn nu

  • aangemaakt
    23 okt 2014
  • laatste reactie
    23 okt 2014
  • 6
    reacties
  • 4
    gebruikers
  • Origineel gepost door Deborelientje
    Meest gepost door lolita
    Laatste bericht van lolita
Relaties
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Deborelientje
    Bijdrager

    In mei watsappte een jongen mij, hij was via via aan mijn nummer gekomen. Ik wist wel wie hij was, hij woont bij mij in het dorp en in juni kwam ik hem weer tegen) Ik was toen nog met iemand anders aan het daten. Hij heeft mij vanaf toen 4x mee uit gevraagd en in augustus zou ik dan eindelijk met hem uit gaan (die andere jongen was uiteindelijk niks geworden) maar toen kon ik niet en heb ik afgezegd en daarna eigenlijk niks meer laten horen. (hij is professioneel springruiter, die staan er om bekend niet zo trouw te zijn). Nu kwam ik hem 3 weken geleden tegen op een feestje en hij vroeg mij weer mee uit.

    Omdat ik me erg gevleid voelde dat hij nog steeds met mij uit wilde ben ik dus vorige week met hem uiteten geweest en het was super gezellig! Heerlijk gegeten, gekletst en hij had ook nog eens alles betaald. Hij was nog even mee naar stal omdat hij onze paardjes wel wilde zien (dressuur) en daarna ging hij naar huis, hij was net iets verlegen en gaf me een kus op mijn wang.

    Gister vroeg hij of ik zin had om mee te gaan naar de film, maar ik had andere plannen, ik ging namelijk al naar de presentatie van een veiling van dressuurpaarden en voor de grap zei ik ga je mee? (ik dacht.. springruiter en dressuurpaarden.. die gaat nooit mee) maar hij zei meteen jazeker en we zijn dus samen geweest naar een evenement waar ik maar ook hij veel bekende tegen kwamen. Ik vond het leuk dat hij graag met mij in het openbaar gezien wil worden! (we hebben ook dicht langs elkaar gezeten, soms een knie tegen de andere knie of een arm tegen elkaar aan). Maar aan het einde van de avond toen hij me thuis had gebracht en we nog even hadden zitten kletsen heeft hij mij toch weer niet gekust, hij vroeg wel nog of ik nog zin had om komend weekend mee naar de film te gaan.

    Wat denken jullie? vind hij mij leuk? :oops: (hij is 25 ik ben 20)

  • lolita
    Reageer

    Vraag het hem XD. Vraag het anders met een speelse lieve blik en schuin hoofd (of iets wat daar op lijkt) en als ie bloost of verlegen doet en zegt ja of gaat giegelen dan ja denk ik. Wees direct met jongens.

    Estherx
    Reageer

    Hij vindt je wel leuk. Anders zou ie jou niet steeds uitvragen of je mee uit eten nemen of meegaan naar het evenement. Misschien is hij wat verlegen en moet jij de eerste stap zetten.

    lolita
    Reageer

    @Estherx wrote:

    Hij vindt je wel leuk. Anders zou ie jou niet steeds uitvragen of je mee uit eten nemen of meegaan naar het evenement.

    Ja of je zit dik gefriendzond. Denk ik niet in dit geval. Maar het kan. Ik zie het wel vaker. Dus idd wat ze zegt zet gwn die stap. Niet vaag doen. Dat werkt niet :b

    Deborelientje
    Reageer

    @lolita wrote:

    @Estherx wrote:

    Hij vindt je wel leuk. Anders zou ie jou niet steeds uitvragen of je mee uit eten nemen of meegaan naar het evenement.

    Ja of je zit dik gefriendzond. Denk ik niet in dit geval. Maar het kan. Ik zie het wel vaker. Dus idd wat ze zegt zet gwn die stap. Niet vaag doen. Dat werkt niet :b

    Dat denk ik niet.. aangezien hij vandaag nog zei dat ik er goed en lekker uit zag :shiny:

    Maar hoe kan ik de eerste stap nemen om aan te geven dat ik hem wil kussen?

    lolita
    Reageer

    Gwn cuddle close warm cute alleen en samen zijn. En hoofden naar elkaar en kussen I guess. Zo werkte het voor mij. Of je kust hem gewoon. Bam spontaniteit. Wat jij wil, alles kan.

    coowckie
    Reageer

    Hey wat een oordeel over springruiters!! :0
    Niet alle springruiters zijn zo meerendeel eigenlijk niet tenminste als ze een vaste relatie hebben :’)
    Ik zou er gewoon voor gaan meid wees zelf niet verlegen en zet die eerste stap misschien dat hij twijffeld of jij wel wil?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

23 okt 2014
0 / 6
23 okt 2014
23 okt 2014