Femme logo

Home / Forums / Mode & Beauty / WHERE TO FIND THE IT BAG???

WHERE TO FIND THE IT BAG???

  • aangemaakt
    5 apr 2018
  • laatste reactie
    6 mei 2018
  • 2
    reacties
  • 3
    gebruikers
  • Origineel gepost door Fleurjans
    Meest gepost door 12Andrea
    Laatste bericht van 12Andrea
Mode & Beauty
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • fleurjans
    Bijdrager
    Fleurjans
    Reageer

    Hallo Dames,

    Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte tas, maar elke keer als ik in de winkel sta denk ik weer nee dit is het niet…
    De tassen die ik vind zijn over het algemeen niet in de juiste kleur of de rits is bijvoorbeeld weer goud (Ik ben meer van zilver). Of ik zie een leuke tas en de hengsels zijn dan weer te kort om op je schouders te dragen. Mijn vraag is eigenlijk hebben jullie dit ooit meegemaakt? En als je antwoord ja is, wat hebben jullie gedaan, waar hebben jullie gezocht ?

    Ik hou van best wel unieke dingen. Ik vind het belangrijk dat mijn tas bij mijn stijl past en ik denk dat de zoektocht hierdoor ook moeizamer gaat. Een vriendin van mij heeft me laatst dus ook gevraagd of ik er ooit over na heb gedacht om mijn eigen tas in elkaar te zetten, ik wist niet eens dat dit mogelijk was. Misschien toch maar een keer naar kijken, heeft iemand hier ervaring mee?

    Alle antwoorden worden gewaardeerd, ik ben heel benieuwd of jullie misschien nog leuke tips hebben om dan toch die tas te vinden :)!

  • Alix
    Reageer

    Hoi Savanne,

    Ik ben er van overtuigd dat er ergens in een winkel de perfecte tas voor jou hangt. Twee vragen: gaat het om een alle daagse handtas of meet voor speciale gelegenheden? En wat is je budget ongeveer voor de tas? Want dat kan nogal een verschil maken.

    Verder heb ik geen idee waar je eigen tas in elkaar kan zetten. Dat lijkt mij wel ten koste te gaan van de kwaliteit.

    12Andrea
    Reageer

    Savanne! Heb je al een mooie tas?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

5 apr 2018
0 / 2
5 apr 2018
6 mei 2018