Femme logo

Home / Forums / Relaties / Mijn vriend appt met zijn vrouwelijke collaga

Mijn vriend appt met zijn vrouwelijke collaga

  • aangemaakt
    5 jun 2019
  • laatste reactie
    11 aug 2019
  • 1
    reactie
  • 2
    gebruikers
  • Origineel gepost door Semmy
    Meest gepost door Brikje5
    Laatste bericht van Brikje5
Relaties
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Semmy2018
    Bijdrager
    Semmy
    Reageer

    Hallo allemaal,

    hopelijk kunnen en willen jullie mij helpen met advies. Mijn vriend heeft een nieuwe collega waarmee hij al enige tijd appt. Mijn vriend is overigens 32 jaar en ik ben 30 jaar oud. We hebben sinds 4,5 jaar een relatie en wonen samen. Op het moment dat hij mij vertelde over deze nieuwe collega had ik al een voorgevoel op de een of andere manier. Nu ben ik erachter gekomen, hoe slecht ook door zijn telefoon te checken, dat ze sinds een aantal weken dagelijks contact hebben via app En niet alleen werk gerelateerd, hij appt haar dat ze slim en mooi is. Als ze iets vraagt dan appt hij terug, zo een mooie vrouw maar zo ongeduldig. Het zijn seksistisch getinte apps. Bijvoorbeeld ik ga douchen, wel saai alleen. Etc. Ik vind het ver gaan, ik heb hem hiermee geconfronteerd, hij zegt dat het niks is, gewoon lol en een grapje. Ik heb heel duidelijk laten merken dat het mij kwetst maar hij gaat gewoon door. Laatst heb ik hem gevraagd of hij verliefd is op haar en of hij nog app contact heeft. Hij zegt van niet. maar dezelfde avond was het weer raak. hij liegt glashard in mijn gezicht hierover.

    Ik twijfel de relatie te verbreken, mijn vertrouwen is geschaad en dit is overigens niet de eerste keer. Het verschil is nu dat hij deze meid elke dag ziet en dat ik hem even zijn gang heb laten gaan. Overigens heeft hij alles meteen gewist toen ik hem ermee confronteerde.

    Wat moet ik doen? Ik houd van hem en zag echt een toekomst samen, we waren zelfs bezig met kinderen. Dit zet ik nu op een laag pitje, van hem uit heb ik ook niet meer de indruk dat hij het heel graag wil vergeleken met een jaar geleden.

    Overdrijf ik en is dit gewoon de sleur? Of gaat hij echt te ver, wat denken jullie?

  • Brikje5
    Reageer

    Hoi Semmy.
    Hoe gaat het nu? inmiddels 2 maanden verder..

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

5 jun 2019
0 / 1
5 jun 2019
11 aug 2019