Femme logo

film nieuws

  • aangemaakt
    11 sep 2006
  • laatste reactie
    11 dec 2013
  • 120
    reacties
  • 33
    gebruikers
  • Origineel gepost door Anoniem
    Meest gepost door Knownasme
    Laatste bericht van Janneke88
Celebs, Films, TV en Soaps.
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Anoniem
    Inactief
    Reageer

    Pirates of the Caribbean bereikt miljard
    Pirates of the Caribbean : Dead Man’s Chest is een van de succesvolste films in de historie aan het worden.



    Titanic

    De film met onder anderen Orlando Bloom en Johnny Depp heeft wereldwijd meer dan 1 miljard dollar (789.079 miljoen euro) opgeleverd. Het is de derde film die dat is gelukt. Alleen The Lord of the Rings: The Return of the King en Titanic slaagden daar tot nu toe in.

    Kassa
    Het gaat om de opbrengst aan de kassa’s van bioscopen. Het derde deel van The Lord of the Rings was wereldwijd goed voor bijna 1.119 miljard aan verkochte kaartjes, Titanic leverde zelfs 1.845 miljard op. Of Pirates of the Caribbean die beide titels weet te overtreffen, moet nog blijken. In veel landen draait hij nog.

    Bron: rtlnieuws


    Het is ook een leuke film!! :P

  • Isabeau
    Reageer

    echt slecht, hij kwam hier in een bioscoop pas eind augustus uit ofzo. en zelfs dan had ie nog volle zalen :P jaja ik heb em ook al twee keer gezien, ze verdienen wel aan mij :P en een vriendin van mij al 4x :|

    Reageer

    Zwartboek al na vier dagen Gouden Film
    Zwartboek heeft al binnen vier dagen een Gouden Film gekregen. Dat is een record.


    Oorlogsfilm

    Een film krijgt een Gouden Film als 100.000 mensen hem hebben gezien. De oorlogsfilm van Paul Verhoeven met Carice van Houten in de hoofdrol, over een joodse vrouw die in de Tweede Wereldoorlog voor het verzet bij de Duitsers infiltreert, haalde die mijlpaal al na vier dagen. Dat is geen enkele film eerder gelukt.

    Bioscoopactie

    Qua opbrengsten vestigt Zwartboek overigens geen record. Dit komt door de bioscoopactie van Albert Heijn, waarbij bioscoopbezoekers dit weekeinde een tweede kaartje gratis kregen. Zwartboek, de eerste Nederlandstalige film van Verhoeven in 23 jaar, wordt de Nederlandse inzending voor de Oscars van dit jaar.

    Bron: rtlnieuws

    Isabeau
    Reageer

    ja ik had van iemand gehoord dat heteen supergoeie film is, ik zal es een x gaan kijken ;)

    Reageer

    Ik wil de film zwartboek dit weekend ook gaan kijken, dan ben ik een weekendje in amsterdam. want ik en mijn vriend zijn een jaar samen

    [smilie=my heart fire up for you.gif]

    Tux t. Penguin
    Reageer

    Zwartboek wil ik zien!

    Reageer

    Heeey,

    Voor leuke filmpjes kijk je op http://www.emielvanrossum.nl
    Ze zijn allemaal heel grapig

    Veel plezier,

    [smilie=heart fill with love.gif]

    jojo
    Reageer

    Hoi,

    De flimpjes zijn kei grapig!! :lol:

    kussie
    [smilie=heart fill with love.gif]

    Reageer

    Griezelbus bekroond als beste film
    De Nederlandse jeugdfilm De Griezelbus is op het Chicago International Children’s Film Festival bekroond als beste film.

    Verkocht
    Het is het grootste kinderfilmfestival van Noord-Amerika. De Griezelbus is gebaseerd op de kinderboekenreeks van schrijver Paul van Loon. De productie trok in Nederland 225.000 bezoekers en is al aan vele landen verkocht.

    Paard
    Producent Bos Bros hoopt de film nu ook in de VS te kunnen slijten. De Nederlandse jeugdfilm Het Paard van Sinterklaas viel ook in de prijzen. De productie kreeg de tweede prijs van de kinderjury en de derde van volwassenen. Van zowel De Griezelbus als Het Paard van Sinterklaas is een vervolg in de maak.

    Bron: rtlnieuws

    Reageer

    Borat verslaat Disney’s Kerstman
    Nepverslaggever Borat heeft de Kerstman in de Verenigde Staten dik verslagen.

    Meest bezocht
    De satire van de Britse komiek Sacha Baron Cohen over de Kazachstaanse journalist was dit weekend de meest bezochte film in de Noord-Amerikaanse bioscopen. De film bracht al ruim 26 miljoen dollar op en volgens Amerikaanse media zal dat dit weekend nog oplopen tot 30 miljoen dollar. De kerstfilm The Santa Clause 3 van Walt Disney kwam niet verder dan een tweede plaats met een recette van 20 miljoen dollar.

    837 zalen
    ‘Borat: Cultural Learnings Of America For Make Benefit Glorious Nation of Kazachstan’ ging in 837 bioscopen in première. The Santa Clause 3 draaide daarentegen het openingsweekend in 3458 zalen.

    Bron: rtlnieuws

    orangemoon
    Reageer

    ben ook naar Borat gaan kijken…de zaal zat helemaal vol!! twas wel grappig!!

    Reageer

    lijkt me ook een leuke film
    Alleen ik haal hem altijd iligaal :wink:

    jojo
    Reageer

    Rusland not amused: verbod film Borat
    De film Borat: Cultural Learnings Of America For Make Benefit Glorious Nation Of Kazakhstan wordt niet in Rusland vertoond.


    Achterlijk
    Het Russische ministerie van Cultuur vindt dat de film een achterlijk beeld schetst van het buurland en heeft geen vergunning afgegeven voor de rolprent. De Britse komiek Sacha Baron Cohen speelt in de rolprent de Kazachstaanse journalist Borat die naar Amerika gaat.


    Kaskraker

    In de Verenigde Staten en Europa is de film een kaskraker. Kazachstan was niet blij met de film, waarin de bevolking wordt neergezet als paardenpis drinkende boeren.

    Bron: rtlnieuws

    jojo
    Reageer

    Cameron Diaz is toe aan nieuwe neus
    Cameron Diaz wil een nieuwe neus. En niet omdat die lelijk zou zijn…


    Surfen

    De actrice laat haar neus opereren omdat ze er moeilijk door kan ademen. Dat is zo sinds ze het lichaamsdeel een aantal jaren geleden tijdens het surfen voor de vierde keer brak. “Eén kant van mijn neus is totaal verbrijzeld”, zegt de 34-jarige filmster deze week in een interview met het Amerikaanse tijdschrift ‘W’.

    Dokter

    De dokter wilde haar neus na het ongeluk meteen weer repareren, maar daar was Diaz toen tegen. Inmiddels is ze van mening veranderd. “Ik kan er niet tegen. Ik kan helemaal niet ademen.”

    Bron: rtlnieuws

    Reageer

    Meest sexy man ter wereld 2006 is…..?
    Het Amerikaanse tijdschrift People kiest ieder jaar wie de meest sexy man ter wereld is. Is het wéér Brad Pitt…..?

    Overstuur
    …..Nee, het is dit jaar de acteur George Clooney! Hij is de meest sexy man ter wereld, zo meldt People. “Brad Pitt zal overstuur zijn”, aldus de 45-jarige Oscarwinnaar in een reactie.


    Twee keer

    De afgelopen twee jaar was het Clooney’s collega en vriend Pitt. “Brad genoot van die titel. Ik zei altijd: ‘Meest Sexy Man’ tegen hem en dan antwoordde hij: ’twee keer’. Maar die titel is nu van hem afgenomen, dus hij zal niet blij zijn!”

    Bron: rtlnieuws

    Reageer

    Droomhuwelijk Cruise en Holmes een feit
    Het Scientology-huwelijk van het jaar is een feit: Tom Cruise en Katie Holmes zijn getrouwd.

    Middeleeuws
    Het Hollywoodhuwelijk werd voltrokken in een middeleeuwse burcht in het Italiaanse stadje Bracciano, 40 kilometer van Rome. Bij de ceremonie waren tal van sterren aanwezig, zoals Jennifer Lopez, Brooke Shields en Will Smith.

    Sekte
    Cruise en Holmes zijn volgelingen van de Scientology-kerk. De plechtigheid verliep volgens de regels van de sekte, die is opgericht door Ron Hubbard. Bruid en bruidegom beoven onder meer om nooit naar bed te gaan voordat problemen zijn uitgesproken.

    Suri
    Het stel heeft overigens al een kind. De 27-jarige Holmes schonk in april het leven aan hun dochter Suri. De 44-jarige Cruise heeft al twee kinderen uit zijn huwelijk met Nicole Kidman.

    Bron: rtlnieuws

    Reageer

    Nicole Richie maakt het te bont
    Nicole Richie neemt de term ‘feestbeest’ iets te letterlijk volgens de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie Peta.

    Slechtst gekleed
    De geadopteerde dochter van zanger Lionel is uitgeroepen tot de slechtst geklede Hollywoodster, aldus de organisatie op haar website. “Ze komt zelden opdraven op een feestje zonder een dood dier op haar rug”, meent Peta.

    Ashley Olsen Baby Michelle
    Ashley Olsen, samen met haar tweelingzus Mary Kate ooit beroemd geworden als baby Michelle in de serie Full House, is de nummer twee op de jaarlijkse lijst. “Zij heeft een hechtere band met dierenlijken dan met haar tweelingzus”.

    Actrice Christina Ricci (The Addams Family) poseerde tot groot ongenoegen van Peta onlangs voor een tijdschrift met een dood rendier. Dit levert haar een derde plaats op.

    Desperate Housewifes

    Eva Longoria, bekend van de serie Desperate Housewifes, sluit de rij af. De winnares van vorig jaar, hotelerfgename Paris Hilton, staat niet op de lijst. Zij heeft het afgelopen jaar in de media meerdere malen verklaard geen bont meer te willen dragen.

    Bron: rtlnieuws

    Reageer

    Nicole Kidman verslaat Julia Roberts
    Nicole Kidman is de filmactrice die dit jaar het meest heeft verdiend.


    Julia Roberts

    Ze stoot daarmee Julia Roberts van de troon, die de lijst vijf jaar aanvoerde. Roberts verdween van de lijst, omdat ze dit jaar geen film maakte. Kidman, bekend van films als Dogville en Bewitched, verdiende gemiddeld per film zo’n 13 miljoen euro.

    Ex aequo
    Reese Witherspoon, Renee Zellweger, Drew Barrymore en Cameron Diaz staan gedeeld tweede. Zij verdienden per film 11,5 miljoen euro. Maar dat haalt het niet bij de mannen. Jim Carrey en Tom Cruise pakken 19 miljoen euro per film.

    Bron: rtlnieuws

    Reageer

    Nieuw optrekje voor Tom en Katie
    Na hun huwelijk waren ze even uit het nieuws, maar daar zijn Tom en Katie weer!

    Zwembad
    Het showbizpaar Tom Cruise en zijn kersverse vrouw Katie Holmes hebben een villa ter waarde van 3,7 miljoen euro gekocht in de buurt van Londen. Het huis is uitgerust met een zwembad, ondergrondse garage, sportruimte en zes slaapkamers.

    Scientology
    De woning ligt vlakbij het hoofdkantoor van de Britse afdeling van de Scientology Kerk, waar de twee lid van zijn. Cruise en Holmes hebben ook huizen in Beverly Hills en Colorado. De acteurs trouwden onlangs in Italië, ze hebben een dochter, Suri.

    Bron: rtlnieuws

    jojo
    Reageer

    Lindsay Lohan pakt alcoholprobleem aan
    Lindsay Lohan wil zo snel mogelijk van de drank af. De Amerikaanse actrice gaat in ‘rehab’.

    Mean Girl
    Lohan (20) heeft aangeklopt bij de groep van Anonieme Alcoholisten (AA) om van haar alcoholprobleem af te komen. Lohan is ondanks haar jeugdige leeftijd een veel gevraagd actrice. Ze speelde onder meer in Herbie Fully Loaded en Mean Girls.

    Drugs
    De wettelijke leeftijd voor het nuttigen van alcohol in de Verenigde Staten is 21 jaar. Lohan werd eerder al in verband gebracht met drugsgebruik.

    Bron: rtlnieuws

    Reageer

    vage foto zeg :shock:

    Himeno
    Reageer

    @missy wrote:

    vage foto zeg :shock:

    Zeker O.o

    Reageer

    Ja idd, maar ze heeft ook een eetprobleem, en als je dat hebt gaat je huid erg achteruit en dat zie je in haar gezicht, ze heeft wel dikke make up op maar goed :lol:

    jojo
    Reageer

    Weer Hollywood-koppel uit elkaar
    Vrijgezellen opgelet, het jachtseizoen is geopend: Jennie is weer single.

    Vrienden
    De acteurs Jennifer Aniston en Vince Vaughn zijn uit elkaar. “Ze hebben samen besloten de relatie te beëindigen, maar ze blijven vrienden”, aldus de woordvoerder van het stel tegen het Amerikaanse tijdschrift People. De twee leerden elkaar ruim een jaar geleden kennen bij de opnames van de film met de inmiddels toepasselijke titel The Break-Up.

    Bekoeld
    Er gingen al maanden geruchten dat de relatie tussen Aniston (37 jaar) en Vaughn (36) was bekoeld, maar dat werd tot op heden ontkend. In oktober dreigde Vaughn nog diverse roddelbladen aan te klagen omdat die foto’s van hem met een mysterieuze blonde vrouw zouden hebben.

    Brad Pitt
    Ook Aniston liet in dezelfde maand aan Oprah Winfrey weten dat ze nog steeds samen was met Vaughn. Aniston, vooral bekend van haar rol in Friends, was eerder getrouwd met Brad Pitt.

    Bron: rtlnieuws

    Reageer

    Touriya Haoud zwanger

    AMSTERDAM – Actrice en fotomodel Touriya Haoud is in verwachting. Haoud is in de lente uitgerekend, zo heeft haar management aan SBS Shownieuws laten weten.
    Haoud stapte eerder dit jaar in het huwelijksbootje met de Amerikaanse Hollywoodacteur Greg Vaughn.
    De 31-jarige actrice is onder meer bekend van de film Shouf Shouf Habibi en de Amerikaanse film Five Fingers. Daarnaast heeft Haoud de wereld over gereist als model.

    Bron: nu.nl

    Reageer

    Hoofdrol voor Peggy-Jane in Zoop III
    Het nieuwe jaar begint goed voor actrice Peggy-Jane de Schepper.

    Zoop in Zuid-Amerika
    De Schepper speelt naast de acht vaste Rangers de hoofdrol in de nieuwe familiefilm Zoop in Zuid-Amerika. Dat heeft regisseur Johan Nijenhuis bekendgemaakt. De 35-jarige actrice speelt Mita, een vrouw die de dierenverzorgers van het Ouwehands Dierenpark vraagt te helpen om een unieke vlinderpopulatie te redden die door een bosbrand met uitsterven wordt bedreigd. Ze trotseren daarbij krokodillen, komen terecht in een speedbootrace en ontmoeten een chimpansee die dol is op cola.

    Gouden Kalf
    Peggy-Jane de Schepper was eerder onder meer te zien in de films Costa! en Nachtrit. Voor haar rol in die laatste film werd ze in oktober op het Nederlands Filmfestival genomineerd voor een Gouden Kalf.

    Argentinië
    De opnames voor Zoop III hebben de komende weken plaats in onder meer Argentinië. De eerste twee Zoop-films trokken in de Nederlandse bioscopen honderdduizenden bezoekers. Ze werden verkocht aan bijna 50 landen. Zoop in Zuid-Amerika gaat eind juni in première.

    Bron: rtlnieuws

    jojo
    Reageer

    Julia Roberts verwacht haar derde kind
    Ze hebben al een tweeling, en nu kunnen Julia Roberts en Danny Moder hun derde kind tegemoetzien.

    People Magazine
    Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People Magazine. Julia Roberts is bekend van onder meer Pretty Woman, Runaway Bride en Notting Hill. Ze is 39 jaar, haar man Danny Moder 37. Het paar trouwde in 2002.

    Isabeau
    Reageer

    julia is tof :)

    Sammie
    Reageer

    ja IDD de film pretty woman vind ik een leuke film :D

    Reageer

    Pirates Of The Caribbean bestverkochte film
    Deel twee van Pirates Of The Caribbean is vorig jaar de succesvolste film in de Amerikaanse bioscopen geweest.

    Johnny Depp
    Dead Man’s Chest met Johnny Depp als kapitein Jack Sparrow bracht ruim 423 miljoen dollar (ruim 320 miljoen euro) in het laatje. Op de twee plaats komt de animatiefilm Cars met bijna 185 miljoen euro, gevolgd door X-Men: The Last Stand met 177 miljoen euro.

    Da Vinci Code
    De verfilming van Dan Browns bestseller The Da Vinci Code, met Tom Hanks, kwam met 164 miljoen euro niet verder dan een vierde plek. In totaal gaven de bioscoopbezoekers in de Verenigde Staten vorig jaar 7,14 miljard dollar aan kaartjes uit.

    Ik vond deel twee niet zo leuk :(

    Bron: rtlnieuws

    Isabeau
    Reageer

    ik vond deel 2 wel leuk :P

    Tux t. Penguin
    Reageer

    @Isabeau wrote:

    ik vond deel 2 wel leuk :P

    Deel 1 was veel beter als deel 2!

    Reageer

    nouzeg.. nederlands! deel 1 is veel beter DAN deel 2

    maar ben eer wel mee eens :P

    La Playa
    Reageer

    ok nu vinden jullie me vast heel dom maar ik snap die films niet.. :oops:

    Reageer

    wat valt er niet aan te snappen :?

    La Playa
    Reageer

    nee ik heb de 1e en de 2e gezien maar ik snap het verhaal niet echt.. :?

    Irisjee
    Reageer

    Deel 1 was wel beter dan 2 ja, maar ik vond deel 2 ook erg leuk :D
    En deel 3 al helemaal 8)

    Op naar deel 4!

    Reageer

    @La Playa wrote:

    nee ik heb de 1e en de 2e gezien maar ik snap het verhaal niet echt.. :?

    wat snap je dan eigenlijk niet?

    La Playa
    Reageer

    de verhaallijn.. het begin wel maar zodra hij op die boot komt niet meer..

    Reageer

    ow..

    jammer, want de films zijn wel leuk

    La Playa
    Reageer

    ja klopt ik vond het ook heel mooi om te zien en prachtig gefilmd en geacteerd… misschien moet ik ze nog maar ‘ns kijken, kijken of ik ze dan snap :)

    Mistan
    Reageer

    Nieuwe Almighty?
    In plaats van Bruce Almighty, met in de hoofdrol Jim Carrey, komt er nu een nieuwe film: Evan Almighty, met in de hoofdrol Steve Carrel, die in deel een ook al meespeelde als de ongelukkige verslaggever..

    Ook echt waar?
    Volgens de roddels, is het wel waar. De regiseur Tom Shadyac beweert van wel.

    Wat ik er van denk, :P zal wel kunnen, alleen of het een net zon leuke film word i don’t know :?:

    La Playa
    Reageer

    lijkt me wel leuk ik zou ‘m wel gaan kijken :)

    Reageer

    ik heb ’t voorstukje al gezien

    was wel lollig :)

    Reageer

    ja ik ook.
    nu maar hopen dat dat niet de enige leuke stukjes waren…

    CHERISH.
    Reageer

    Er zou een Ring 3 komen. :shock:
    Ik ben benieuwd want deel 1 en 2 waren koewl. 8)

    SanderH
    Reageer

    @CHERISH. wrote:

    Er zou een Ring 3 komen. :shock:
    Ik ben benieuwd want deel 1 en 2 waren koewl. 8)

    Klopt:

    http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Ring_3
    http://www.imdb.com/title/tt0498381/

    Voor de IMDB-kenners: Godfather stond lang op 1, maar hij is recentelijk verstoten door The Dark Knight, en niet zo lichtelijk ook :P

    Reageer

    Sweeney Todd is op dvd uit *vreugdedansje*

    SanderH
    Reageer

    @Shockadelica wrote:

    OMFG! The Dark Knight? Op 1!?
    BE-LA-CHE-LIJK!

    Heb je hem gezien dan? :P Zo ja, review of commentaar of whatever, dan weet ik meteen of ie het waard is :P

    Jazzy
    Reageer

    Hij schijnt idd goed te zijn… maar Godfather op 1 zou ook niet mijn keuze zijn geweest, dus mij maakt ’t niet zoveel uit

    SanderH
    Reageer

    Ahja, kan best ja ^^ Mijn vriendin is volgens mij zojuist naar The Dark Knight geweest, dus misschien kan zij even een concreet oordeel geven … Maar ik denk dat je gelijk hebt.

    SanderH
    Reageer

    Mijn vriendin vond de film best goed, niet zozeer oscarwaardig … Dus het lijkt mij niet een nummer 1 waardig eigenlijk, als ik het zo hoor :P

    Elsje-wodan
    Reageer

    Weet je welke film pas echt leuk is?? hoe overleef ik mezelf!

    ik heb hem in de bioscoop gezien en ik vond het te gek !!

    Reageer

    =’) Sorry :P

    Mrs. Von Grimm
    Reageer

    Ik ben ook naar Hoe Overleef Ik geweest. Eigenlijk meer voor de grap, en ik vond er eerlijk gezegd geen klap aan. Het verhaal is slecht, de acteurs zijn slecht en de humor is slecht. :’)
    Sowieso praat dat kind véééél te Brabants, alsof Eindhovenaars altijd praten alsof ze van ’t platteland komen.
    Naja, ik heb wel alle andere kindjes in de bioscoop kunnen pesten. :’)

    The Dark Knight heb ik ook gezien. Mijn pa wilde erheen en mij leek hij best leuk. Het begin vind ik echt geweldig gedaan, en Heath Ledger was zeker goed, maar er werd vééél te veel ingepraat.
    En daarmee bedoel ik 10-minuten durende gesprekken over ‘wat ze nu gaan doen’. Sure, het is zodat wij begrijpen wat ze nu precies van plan zijn, maar dat kan ook in 3 minuten, want het is echt dodelijk om zo lang naar oude mannen in pakken te kijken.
    Al bij al was het een leuke film, en wss wil ik hem wel op dvd. Geen Oscar, though.

    Btw, Saw 5 komt bijna uit. Wat vinden jullie daarvan?
    Ik verwacht in ieder geval niet teveel, Saw 4 was namelijk bagger.

    SanderH
    Reageer

    @Mrs. Von Grimm wrote:

    Btw, Saw 5 komt bijna uit. Wat vinden jullie daarvan?
    Ik verwacht in ieder geval niet teveel, Saw 4 was namelijk bagger.

    Ach, ik ben al afgehaakt na Saw 2.. Saw had nog echt iets, een redelijk plot (geen diep plot, maar het idee achter de film was wel goed verzinnen) en het einde was gewoon goed gedaan.. Dan zegt die gozer nog heel erg dissend Game Over.. Toen ging ik deel 2 kijken. Ok, exact hetzelfde verhaal, maar dan een heel stuk slechter uitgevoerd. Hetgeen dat gewoon het ergst zoog was dat die vrouw op het einde Game Over zei. Dat kwam gewoon zo slecht over dat ik weigerde deel 3 te kijken. Helaas, want een goede vriend van mij zei dat hij redelijk kon lachen om de bagger in deel 3. Deel 4 was nog een stukje erger dus daar kon hij nog meer van genieten. Ik denk dus dat Saw 5 zo slecht wordt dat het haast meliger wordt dan Scary Movie. Vrij crappy dus :P

    Annepanne
    Reageer

    Hmm ik vind Saw meestal niet zo denderend… de enige die ik heb gezien is Saw zoveel, waarin iemand een sleutel achter z’n oog moet weghalen, en iemand levendig verbrand wordt? (of heb ik er twee gezien.. haha) Nouja, ben ik niet zo’n fan van.

    Mrs. Von Grimm
    Reageer

    Ik vond Saw deel 1 echt geweldig op een of andere manier. Het was een film die zo eng veel aan elkaar was gepuzzeld en ik vind het een redelijk onverwachtse film. Sowieso is Adam ownage, vooral zijn quotes: ‘I don’t give a crap if you covered yourself in peanut butter and had a fifteen hooker gang-bang’

    Deel 2 had een…sleeeeecht verhaal. Ik vond sommige dingen wel grappig ofzo, maar waar was het verhaal? In deel 3 kwam het verhaal gelukkig wel terug, dus die was redelijk.
    En dan denk je dat het leuk geweest was, komt Saw 4 met zijn…inspiratieloze ‘beproevingen’, quotes, acteurs en…waar is de verhaallijn? Again?
    Ik ga denk ik wel naar de bioscoop, omdat ik gewoon naar iedere horrorfilm ga. xD

    Mirrors is donderdag in premiere gegaan. Anyone? Hij lijkt me best leuk.

    Annepanne
    Reageer

    Als ik de trailer zie lijkt hij me zeer freaky :P.. maar hij trekt wel aandacht, ja…

    SanderH
    Reageer

    @Dastem wrote:

    Ik ben naar Meet Dave geweest laatst *gaap*. In de trailers hebben ze echt de enige leuke stukjes gezien. Er is werkelijk geen enkele keer een lachsalvo door de zaal gegaan omdat de film zo grappig was. Terwijl die film toch echt onder humor te boeken staat. Ik had mijn geld beter aan iets anders kunnen uitgeven achteraf.

    Mja, Eddy Murphy maakt alleen nog maar baggerfilms.. Helaas :(

    Isabeau
    Reageer

    POTVERDOMME!

    Harry Potter 6 is verzet naar Juli 2009. In plaats van november 2008.

    &%^*&$%*^$&!!!!

    SanderH
    Reageer

    Ach, de films zuigen sowieso. De boeken zijn een stuk beter :P

    Isabeau
    Reageer

    @Dastem: :roll:
    @Sander: :roll: Allebei goed.

    @Caroline
    : Ik hoorde het eergisteren pas :cry: Had je het niet ff eerder kunnen zeggen dan? Klote batman :’) (niet dat ik batman niet heel graag wil zien)

    Irisjee
    Reageer

    Ja man bagger… Hier ook allemaal teleurgesteld :(

    Reageer

    Damn :(

    may-rose
    Reageer

    nja niets aan te doen, nu heb je nog iets om naar uit te kijken ;) en ja het is lang :o misschien toch het een en ander mis gelopen?

    Isabeau
    Reageer

    Misgelopen? Hoe bedoel je?

    Mrs. Von Grimm
    Reageer

    Oh, ik vind het niet zo heel erg. De films vind ik altijd wel leuk om te zien, maar niet dat echt helemaal uit m’n vel spring en met koelkasten ga gooien. :’)

    Darren Shan komt uit in 2009! Ik ben helemaal door het dolle heen, alhoewel het veel te kinderlijk wordt uitgebracht volgens mij.

    may-rose
    Reageer

    @Isabeau wrote:

    Misgelopen? Hoe bedoel je?

    nou misschien is Snorlax wel op de video-opnamens gaan liggen, en moeten ze nu helemaal overnieuw begonnen :P weet jij veel !

    Isabeau
    Reageer

    Lolz. Geen idee waar je het over hebt. :lol:

    Iemand Wanted al gezien?

    SanderH
    Reageer

    Wanted? Die ene film waar 90% van de tijd slowmotionbeelden worden getoond? :P

    Isabeau
    Reageer

    @SanderH wrote:

    Wanted? Die ene film waar 90% van de tijd slowmotionbeelden worden getoond? :P

    Is dat zo? Ja ik weet niet, ik wilde weten of het een downloadwaardige film is :P

    Irisjee
    Reageer

    Wanted is best wel vet :D

    Irisjee
    Reageer

    Wat een bullshit :’)

    Hebben ze niks beters te doen ofzo? :X

    SanderH
    Reageer

    Blijkbaar :’)

    SanderH
    Reageer

    MIAMI – De Nederlandse bioscoophit Alles is Liefde is in februari te zien op het filmfestival Romance in a Can in de Amerikaanse stad Miami.

    De romantische komedie van regisseur Joram Lürsen wordt vertoond onder de Engelse titel Love Is All, meldde het festival woensdag op zijn website.

    De film uit 2007 wordt vertoond op zaterdag 14 februari, Valentijnsdag. Romance in a Can vindt volgend jaar voor de derde keer plaats. Het jaarlijkse festival richt zich volledig op romantische films uit Europa.

    De organisatoren willen Amerikanen laten zien hoe Europese filmmakers tegen het begrip ‘liefde’ aankijken. Tijdens het evenement van 6 tot en met 15 februari zijn in Miami meer dan 25 films te zien.

    Bron: http://www.nu.nl/film/1892350/alles-is-liefde-op-filmfestival-miami.html

    Love Is All.. :’)

    Erwin
    Reageer

    The spirit <3

    [youtube:17x5e4hf]http://www.youtube.com/watch?v=aWm8U17QguA[/youtube:17x5e4hf]

    RB Shawty
    Reageer

    @SanderH wrote:

    The Day the Earth Stood Still wordt de ruimte ingeschoten..

    De makers van de film ‘The Day the Earth Stood Still’ gaan wel erg ver in hun reclame-offensief. Aankomende vrijdag zal de film namelijk worden uitgezonden in de ruimte. Maar beste aliens, wacht nog even met het inslaan van de popcorn. De film wordt namelijk richting de ster Alpha Centauri gestuurd, en het duurt zo’n vier jaar voor hij is aangekomen..

    De film wordt vrijdag vanaf twaalf uur ’s middags de ruimte in gestuurd, als hij ook hier op aarde in première gaat. Het is echter wel de bedoeling van 20th Century Fox dat de uitzending hier beneden niet kan worden onderschept en de piraterij in kan gaan.

    Ether

    Het bedrijf dat de uitzending gaat verzorgen, is Deep Space Communications uit Florida. Zij hebben ervaring met ruimte-uitzendingen en hebben eerder onder andere walvisliedjes outer space in geslingerd. Voor een paar honderd euro kunt u ook een vijf minuten durend signaal de interplanetaire ether in knallen.

    Bron: http://www.spitsnieuws.nl/archives/tech/2008/12/we_gaan_een_film_uitzenden_naa_1.html

    Wat een bullshit 8)7
    Nu gaan die Aliëns volop downloaden en raken hun computers overbelast.
    Zij sturen ons ook nooit een aliën porno filmpje ofzoiets leuks? :|
    Voor wat hoort wat he ik verwacht wel wat terug.

    En hoe de F sturen ze dat dan?
    Tieften ze een videobandje richting alpha dinges ofzo :|
    Of straling.

    8)7 8)7 8)7 8)7 8)7 8)7 8)7 8)7 8)7

    SanderH
    Reageer

    Het gaat goed met de nieuwste film van Brad Pitt. The Curious Case of Benjamin Button is namelijk in dertien categorieën genomineerd. De film neemt het onder andere op in de categorie Beste Film…

    Het lijkt wel alsof alles wat Brad aanraakt in goud verandert. En het ziet ernaar uit dat zijn nieuwste film een aantal gouden beeldjes oplevert. The Curious Case of Benjamin Button is genomineerd voor onder andere Beste Film en Beste Regie. De film moet het opnemen tegen

    Frost/Nixon, Milk, The Reader en Slumdog Millionaire.

    The Dark Knight zit helaas niet in dit rijtje, maar wijlen Heath Ledger is wel genomineerd voor Beste Mannelijke Bijrol. In de categorie Beste Acteur nemen Richard Jenkins (The Visitor), Brad Pitt (The Curious Case of Benjamin Button), Sean Penn (Milk), Mickey Rourke (The Wrestler) en Frank Langella (Frost/Nixon) het tegen elkaar op. In de vrouwelijke categorie zijn dat Anne Hathaway (Rachel Getting Married), Angelina Jolie (Changeling), Meryl Streep (Doubt), Kate Winslet (The Reader) en Melissa Leo (Frozen River).

    Bron: http://www.celebscene.nl/filmtv/overview/2009/januari/brad_leidt_de_oscars

    Reageer

    Lord of the rings is ook een leuke film sommige mannen zijn wel lekker hoor
    :D

    -xx-

    Isabeau
    Reageer

    HARRY POTTER IS UIT!!!! :D :D :D

    Wie gaat er allemaaaal? :p

    Knownasme
    Reageer

    Ik! weet alleen nog niet wanneer =]

    Isabeau
    Reageer

    Ik heb gehoord dattie supergeweldig is :p

    Knownasme
    Reageer

    Uhuuuuh :D
    ik voor zaterdag nog denk ik =D

    Isabeau
    Reageer

    @Knownasme wrote:

    Uhuuuuh :D
    ik voor zaterdag nog denk ik =D

    Ja ik ga zaterdag naar Limburg en daar hebben ze geen fatsoenlijke bioscopen (hehe hoi Margo :p ) dus ik wil het liefst morgen gaan :)

    Liset
    Reageer

    Niet komend weekend maar t weekend erna :D

    Rettemichx
    Reageer

    Vanaaf ga ik! Om 18:45!! Ben benieuwd :D

    Liset
    Reageer

    Zolang je daarna maar niets gaat verklappen ^^

    Isabeau
    Reageer

    Idd je mag alleen zeggen dat ie superleuk is enzo :p

    Reageer

    @Isabeau wrote:

    @Knownasme wrote:

    Uhuuuuh :D
    ik voor zaterdag nog denk ik =D

    Ja ik ga zaterdag naar Limburg en daar hebben ze geen fatsoenlijke bioscopen (hehe hoi Margo :p ) dus ik wil het liefst morgen gaan :)

    O|o

    may-rose
    Reageer

    Ik ga vrijdag met Joris + zijn familie :)

    Reageer

    Ik ga miss met Guus en (een) vrienden van ‘m, niet zeker tho

    Isabeau
    Reageer

    @Isabeau wrote:

    Idd je mag alleen zeggen dat ie superleuk is enzo :p

    Hij IS superleuk :D :D :D

    Rettemichx
    Reageer

    Hij is zo goed elkaar gezet! <3
    Allemaaal snel naar de bios! :p

    Knownasme
    Reageer

    Ik was gisteren gegaan en het was awesome :D
    ik had er alleen wat meer van verwacht…

    Isabeau
    Reageer

    @Knownasme wrote:

    Ik was gisteren gegaan en het was awesome :D
    ik had er alleen wat meer van verwacht…

    Ik had hem langer verwacht :p Maar toen was daar ineens de aftiteling _O-

    Reageer

    VERPEST HET NOU NIET

    Knownasme
    Reageer

    Hahaha xD
    had jij ook twee pauzes Isabeau? De tweede pauze kwam echt op zo’n kutmoment en duurde maar 3minuten :’)

    Isabeau
    Reageer

    @Knownasme wrote:

    Hahaha xD
    had jij ook twee pauzes Isabeau? De tweede pauze kwam echt op zo’n kutmoment en duurde maar 3minuten :’)

    Nee ik zat in t pathé en daar heb je nooit pauze :p (vet chill)

    Knownasme
    Reageer

    Aah, beter.

    _Liske_
    Reageer

    ik ga morgen naar transformers 2

    may-rose
    Reageer

    ik had hem juist minder lang verwacht :p

    Hij was erg gaaf…

    Isabeau/tessa, ook geschrokken op DAT ene moment (je weet waarschijnlijk wel waar ik het over heb :p)

    Rettemichx
    Reageer

    Ik schrok me dood in ieder geval X’D

    Knownasme
    Reageer

    @may-rose wrote:

    ik had hem juist minder lang verwacht :p

    Hij was erg gaaf…

    Isabeau/tessa, ook geschrokken op DAT ene moment (je weet waarschijnlijk wel waar ik het over heb :p)

    Uhuh, de hele zaal schrok _O-
    Dat was wel echt grappig, ook op van die funny moments hoorde je iedereen zo lachen enzo =]

    Reageer

    Ik had toen m’n ogen dicht xD

    Maar ik vond ‘m niet goed. Veelste veel weggelaten en klopte totaaaaaaaaaaaaal niet met hoe ik het in m’n hoofd had ‘bedacht’. Achja

    Liset
    Reageer

    Ik ga zondag met Michael, mams en mn zusje :D

    Knownasme
    Reageer

    @Missy wrote:

    Ik had toen m’n ogen dicht xD

    Maar ik vond ‘m niet goed. Veelste veel weggelaten en klopte totaaaaaaaaaaaaal niet met hoe ik het in m’n hoofd had ‘bedacht’. Achja

    Ja, dat had ik ook.
    Ik vond vooral dat ze nogal veel hadden afgeraffeld, gewoon erin gepropt er vanuit gaande dat iedereen hem toch wel amazing vind. Apart van dat, vond ik hem ook amazing ^^
    Draco was wel echt eng geworden =o

    may-rose
    Reageer

    Ik vond m juist cool :) En ik had niet meer echt een beeld bij het boek, dus ik had wel regelamatig oja zo ging dat in het boek ;)

    Reageer

    @Knownasme wrote:

    (….)Apart van dat, (…)

    Is dit niet Engels en Nederlands door elkaar? :P

    MAarja, als je ’t boek laaaang geleden had gelezen, dan merk je niet hoeveel eruit is gelaten.

    Liset
    Reageer

    HP was vet!
    Schrok wel eventjes op DAT moment XD Je hoorde de hele zaal erna zuchten XD

    Knownasme
    Reageer

    @Missy wrote:

    @Knownasme wrote:

    (….)Apart van dat, (…)

    Is dit niet Engels en Nederlands door elkaar? :P

    MAarja, als je ’t boek laaaang geleden had gelezen, dan merk je niet hoeveel eruit is gelaten.

    ohja. dat hoor ik vaker…
    verder zat ik op het einde van, yeah nu komt het en toen was ie al bijna afgelopen =o

    Reageer

    Hele gevecht in die toren weg :(

    may-rose
    Reageer

    ik heb saw 6 :D!!!!!

    JustWrite
    Reageer

    Is hij leuk?
    Ik heb een stukje van deel 1 en deel 5 helemaal gezien.

    Liset
    Reageer

    Ik vind Saw nu wel teveel uitgemolken, net Nightmare On Elmstreet, daar zijn ook veel te veel delen van…

    Knownasme
    Reageer

    Ik vind Saw eng :'(
    Heb een stukje van 3 (volgens mij) gezien en toen durfde ik niet meer zelf naar de wc toe :N

    dat is ietwat overdreven, maar hij was wel eeeeeng!

    Reageer

    iemand die nieuwe mr fox film gezeien

    klikker
    Reageer

    Reageer

    Heb gisteren Friends With Benefits gezien. Justin Timberlake en Mila Kunis zijn echt hilarisch! Het is een echte aanrader.

    _KiwiBird
    Reageer

    Ik weet niet welke film ik wil kijken op dit moment.
    Vele nieuwe films die heel razend populair zijn, lijken me erg leuk.

    Janneke88
    Reageer

    @anneloesm wrote:

    Heb gisteren Friends With Benefits gezien. Justin Timberlake en Mila Kunis zijn echt hilarisch! Het is een echte aanrader.

    Die blijft leuk!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

11 sep 2006
0 / 120
11 sep 2006
11 dec 2013