Femme logo

Home / Forums / Archief / {Story} Shit

{Story} Shit

  • aangemaakt
    11 mei 2010
  • laatste reactie
    13 jun 2010
  • 21
    reacties
  • 11
    gebruikers
  • Origineel gepost door Sigridh
    Meest gepost door Sigridh
    Laatste bericht van Sigridh
Archief
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Sigridh
    Bijdrager
    Sigridh
    Reageer

    Noooo, alweer te laat opgestaan. Nu moet ik me dus weer super erg gaan haasten.
    Shit, mijn lievelings shirt zit in de was. Kut mascara! Alles mislukt! ik ren de trap af naar beneden. Snel geld pakken uit mama’s tas. (hoop dat ze nog boven is) Ik kom de kamer in en zie mijn moeders tas staan. Oké, het is fout ik weet het! maar ik kan nu even niks anders. ik ben gewoon blut. kut daar is mijn moeder. ik prop de portemonnee van mijn moeder terug in haar tas en doe net alsof ik klaar ben met mijn boterhammen smeren. Doei mam moet gaan! Ik ren de hal in en pak mijn tas en jas waar ik het geld in stop. Ik moet ermee ophouden, het is slecht en ze merkt het toch wel een keer!! ik trek de deur achter me dicht, haal mijn fiets van het slot en spring op mijn fiets en fiets zo hard als ik kan richting school. Daar staat hij, bij het muurtje van het postkantoor. HIJ. wat doet ie? nee. nee.

    (Heb zoals jullie hebben gevraagd wat scheldwoorden verwijderd!)

  • Liset
    Reageer

    Wat een gescheld, laat maar.

    masmijntje
    Reageer

    Dat is vaak shit kut en fuck..

    yociame
    Reageer

    ja indd. dat maakt het verhaal minder aangenaam om te lezen.

    xAlina.
    Reageer

    Ik vond het opzich wel grappig, ik geef het een -tijdelijke- kans :D

    { 95000e bericht @ Het forum (a) }

    yociame
    Reageer

    gefeli,
    ik wil het btw ook best een kans geven, maar als ze iets van dat gescheld zou kunnen verwijderen zou het fijner zijn

    badpussycat
    Reageer

    opzich vind ik het ook wel leuk om te lezen ^^
    ik vloek zelf ook behoorlijk vaak met die woorden geloof ik xD

    Sigridh
    Reageer

    Sorry, (daarom heet het verhaal ook shit, maar ik zal het verminderen)

    Waarom doet hij dat, waarom doet ZIJ dat. Ja, het is gewoon echt super kut om je beste vriendin te zien zoenen met je crush. Ik dacht nog wel dat ze anders was. Ik stap van mijn fiets af en loop langzaam richting mijn beste vriendin en “hem.” ik voel tranen opkomen en er komt een brok in mijn keel. Mijn voeten blijven staan. Ik sta gewoon versteend. Dit doet teveel pijn. Ze WEET dat ik hem leuk vind, en dan flikt ze me dit. Ik heb zin om te schreeuwen, iets naar haar hoofd te smijten, haar uit zijn mooie armen rukken en zijn mond op de MIJNE voelen.
    Maar ik kan het gewoon niet. Mijn gedachte worden ruw verstoord. “LISA!” ik kijk op, Anna, ik dacht dat je mijn vriendin was. Ik geef haar een blik, stap op en fiets hard weg. De tranen stromen. Het beeld van hun twee blijft maar door mijn hoofd spoken. Ik ga nog harder fietsen, ik wil weg van hun, weg helemaal weg. Ik fiets totdat ik buiten adem ben, ik kan niet naar school, ik WIL niet naar school. Ik draai om en fiets richting het parkje. Waarom, waarom juist zij… Ik gooi mijn fiets tegen de boom en ga in het nog vochtige gras liggen. Mijn hart gaat tekeer. Het doet zoveel pijn. Niet van het fietsen, maar. Gewoon zij en hem! Ik hoor iemand vlak langs me lopen. Ik kijk op……

    Sigridh
    Reageer

    Is het zo beter:)?

    yociame
    Reageer

    ja zeker

    masmijntje
    Reageer

    jah…xD

    xAlina.
    Reageer

    Jup!

    taffie
    Reageer

    spannend
    !!!!!!
    wil weten hoe het verder gaat

    xRooom.
    Reageer

    leuk geschreven!

    Sigridh
    Reageer

    Wat doet die smeerkees daar? Gadver. Er loopt een junkie langs me met een bierfles in zijn handen en een joint. ik kijk vol afkeer naar de joint en het bier en zeg tegen mezelf. Je hockeyd, een joint en een flesje bier zouden slecht voor je zijn, het is vies spul en je lust het vast niet. Ik lus het ook niet. Maar de aandrang om het nu nog een keertje te proberen is zo groot. ik voel me gewoon zo kut. Steeds komt het beeld van Anna en Roy voor mijn ogen. Ik probeer het weg te duwen, maar het lukt niet. Ik hou mezelf voor dat Roy dat niet was. Maar ook dat kan ik niet. Ik heb zo’n trek in iets waardoor ik alles vergeet. Dan denk ik aan de junk. Tuurlijk! Ik sta op en kijk om me heen. Fuck, hij is er niet meer. Ik doe een paar stappen in de richting waar de junk heen is gelopen, nog een paar. Waarom doe ik zo voorzichtig! hij gaat me heus geen pijn doen ofzo! Ik begin te rennen, ik MOET hem vinden. Uiteindelijk zie ik heb rustig het park uit sjokken. “Hee! Wacht even ! Wacht!” Ik ren zo hard als ik kan en ik zie de junk omkijken met een gezicht alsof ik gek ben. Hijgend sta ik naast hem. Ik steek mijn hand naar hem uit. “Hoi, ik ben uhh, uhh, Tara! Ik ben Tara!” Waarom ik mijn echte naam zeg weet ik niet, maar dit lijkt me toch beter. De junk kijkt me een beetje verbaasd aan. “Halooo” zegt hij sloom. “Ik ben John, maar dat is ook niet mijn echte naam, net als bij jou.” Wat? Hoe weet hij dat?

    masmijntje
    Reageer

    leeeuk verder :x

    sanneeexx
    Reageer

    verdeeeer

    xLisa.
    Reageer

    Stuk beter zonder alle scheldwoorden ;)
    schrijf snel verder :)

    Sigridh
    Reageer

    Ik besluit er maar niet over na te denken. “Hier dit heb je wel nodig.” Hij steekt de joint naar me uit. Ik ben verbaasd. Hoe ziet hij dat ik dit nodig heb? Ik kijk hem een beetje verbaasd aan. “Het is kut als je liefie met je vriendin zoent….” Zegt hij. Mijn ogen worden groot. HOE weet hij dit, hij MOET erbij zijn geweest! Alsof hij mijn gedachte leest zegt hij: “Ik zag het ja, ik zag je huilend hiernaartoe fietsen, en ja. Ik kan een soort van je gedachte lezen. Dat begrijpt niemand, en zo te zien jij ook niet.” Het kan niet anders of die gast is knetterstoned. Maar ach, wat maakt het ook uit. ik ga op de grond liggen en neem een trekje. Heerlijk. Het beeld van mijn beste vriendin en Roy verdwijnt sneller bij elke trek. De junk komt naast me liggen. Het maakt me geen ruk uit. Algauw begint hij onzin uit te kramen over dat het regent, hoewel het een stralend mooie dag is. Ik brabbel maar lekker mee. Alle spanning uit mijn lichaam stroomt weg, totdat ik net als hem, ook knetterstoned ben.

    ilana
    Reageer

    haha leeeuuk

    xLisa.
    Reageer

    @ilana wrote:

    haha leeeuuk

    Sigridh
    Reageer

    We liggen, super stoned van de joints op de grond met de slappe lach, geweldig! Als ik niet stoned zou zijn, dan zou dit echt een nachtmerrie zijn. Maar het maakt me dus echt geen ruk uit. We zien 2 oudjes rond scharrelen door het park. We liggen stuk, de opa met een stok, de oma met een rolkar, ding, gebeuren. Waarom het zo grappig is, weet ik niet, maar het is wel grappig. Ineens is hij stil, hij, de gedachte lezende junk. (wat dus ook de perfecte combi is)
    De junk staat langzaam op, ik dus ook en we besluiten om samen naar zijn huis te gaan omdat ik wil weten hoe hij woont.
    Als we eenmaal aangekomen zijn, kijk ik mijn ogen uit. Waauuw, denk ik. Hij is kraker. Het pand ligt onder de rommel maar dat maakt ons allebei geen moer uit. Het idee alleen al dat je een huis “steelt.” Ik vind het vet. Er lopen nog 2 andere junkies de ruimte in en ze stellen zich voor. Jan en Jop. Yeah right. Als dat hun echte namen zijn zijn ze vast tweeling ofzo. Ik vraag het aan hun en ik krijg een lachbui van hier tot tokio over me heen. Die twee zijn zeker ook knetterstoned.

Reageer

Het forum ‘Archief’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.

11 mei 2010
0 / 21
11 mei 2010
13 jun 2010