Femme logo

Home / Forums / Relaties / Wat moet ik nou!!

Wat moet ik nou!!

  • aangemaakt
    5 nov 2011
  • laatste reactie
    21 jan 2012
  • 13
    reacties
  • 6
    gebruikers
  • Origineel gepost door Anoniem
    Meest gepost door Anoniem
    Laatste bericht van Anoniem
Relaties
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Anoniem
    Inactief
    Reageer

    Haii, ik heb een vriend en we zijn nu bijna 3 maanden samen en zitten bij elkaar op school, maar hij brengt meer tijd door met een ander meisje die ook bij me op school zit dan met mij. gaan uit, fietsen samen naar school enzo. maar hoe weet ik dat ze elkaar niet leuk vinden of wel? Want ik begin nu namelijk nogal te twijfelen, op school praten ze ook al te vaak met elkaar(vooral in de pauzes) en dan lijkt het net of ie mij niet ziet. Hij is ook al de laatste tijd afstandelijker en ben ik de gene die altijd de 1e stap moet doen. kunnen jullie mij helpen????

    xx

    Ow ja… ik ben net nieuw hier ^^

  • lynn-willems
    Reageer

    Sgat,, ik ken je probleem. Als hij je niet meer ziet staat. maak het uit. geen hand vol maar een land vol!

    Vanilla
    Reageer

    Heel belangrijk in een relatie is vertrouwen. Heb je dat vertrouwen niet of begin je te twijfelen is het inderdaad verstandiger om met hem te gaan praten hierover.

    Reageer

    Ik ben echt gek op hem, en ik wil het beslist niet uitmaken, en hoe pak ik zoiets aan als ik met hem praat?
    En hoe kom ik erachter dat hij echt van mij houdt?

    WithLuvv_x
    Reageer

    Zeg- Ik heb het idee dat je meer met dat meisje omgaat dan met mij, ik vind dit heel naar. Waardoor zal ik deze gevoelens krijgen?

    Vitani94
    Reageer

    Vertrouw er op dat hij jou leuker vind dan haar. Maar als je daar niet op kan/durft te vertrouwen dan zou ik als ik jou was de relatie beeindigen.

    Reageer

    Hij zegt wel steeds: ik wil je echt nooit meer kwijt en ik hou zoveel van je en dit en dat.
    maar ik weet niet of ik dat wel kan geloven. vind dat juist zo moeilijk. maar soms is ie gewoon wel lief voor me maar soms vind ik het vervelend dat ie dan met haar dingen doet

    Vitani94
    Reageer

    Tot nu toe heb ik gewoon steeds vriendjes gehad die ook regelmatig met andere meisjes gewoon dingen gingen doen. De laatste ging ook gewoon shoppen enzo met een ander meisje. Maar ik heb dan ook altijd minimaal een uur reistijd en niet een vriendje aan de andere kant van de straat ;).
    Dus het is niet zo vreemd dat je vriend ook met een ander meisje om gaat. Maar denk je werkelijk dat ze niet te vertrouwen zijn vraag je dan af waarom en of het niet verstandiger is de relatie stop te zetten.

    Reageer

    Dankjewel voor de tip!! ik zal kijke wat ik kan doen, misschien wel handig als ik met hem ga praten erover. alleen ik zou het zo jammer vinden als ie gevoelens voor een ander heeft want hij betekend zoveel voor me :'(

    Vitani94
    Reageer

    @Inezlisanne wrote:

    Dankjewel voor de tip!! ik zal kijke wat ik kan doen, misschien wel handig als ik met hem ga praten erover. alleen ik zou het zo jammer vinden als ie gevoelens voor een ander heeft want hij betekend zoveel voor me :'(

    Ik denk dat hij gewoon lol met haar maakt. Ikzelf heb veel jongens te vriend en daar doe ik ook helemaal niks mee, zo gaan jongens dus ook met meisjes om vaak :). Maar praat er eens met m over.

    Reageer

    Oke, das opgelost, maar zit nu weer met een ander probleem, gaat lekker, i know.
    Hij is erachter gekomen dat ik ergens heb over zitten liegen en dat vind ie niet zo leuk, en nu is ie bet wel boos op me en vertrouwd me niet meer, hoe maak ik zoiets goed? heb al 100keer gezegd dat het me spijt! maar hij negeert me gewoon! Heb echt de hele nacht lopen janken omdat het me zo speet. ik vind dit zo vervelend!

    Vitani94
    Reageer

    waar heb je over gelogen?

    Reageer

    Ik zou niet meer roken en ik heb 1 sigaret gerookt, maar hijs er nu pas achter gekomen terwijl dat paar maanden geleden was

    Reageer

    Het is ook niet slim om tegen hem te liegen. Jullie hebben verkering en toch lieg je.. Is vertrouwen niet de basis voor een goeie relatie?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

5 nov 2011
0 / 13
5 nov 2011
21 jan 2012