Femme logo

Home / Forums / Relaties / vriendje lult prive dingen door aan zijn vrienden

vriendje lult prive dingen door aan zijn vrienden

  • aangemaakt
    24 dec 2011
  • laatste reactie
    28 dec 2011
  • 5
    reacties
  • 6
    gebruikers
  • Origineel gepost door xxirisje
    Meest gepost door Stephanie
    Laatste bericht van Vanilla
Relaties
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • xxirisje
    Bijdrager
    xxirisje
    Reageer

    Ik heb een vriendje van 13 ja i know jong (ik ben 15) maar hij zit wel int zelfde jaar als mij dus het valt wel mee . We hebben laatst dus seks gehad en dat vertelde hij aan zn vrienden dat maakt me nog niks uit. Maar nu weet mijn hele klas het en onderhand de hele school. Nu word ik dus nagekeken als een slet en bovendien weten heel veel ook van de morning after pil die ik dus heb gehaald ( jaa het was een oeps situatie :oops: ). Maar moet ik het hem nou kwalijk nemen? Ik weet het echt niet meer! Help!

  • Vitani94
    Reageer

    Dat hij het met je doet is nog tot daar aan toe (ik vind hem te jong, en jou eigenlijk ook nog wel), maar dat dan binnen een week de hele school het weet… ik zou het uitmaken. Dat hij het aan mensen vertelt is oke, maar dan moeten het wel mensen zijn die hun klep kunnen houden.
    Beter zoek je naar een wat volwassener vriendje :).

    Reageer

    Als ik 13 was geweest, zou ik ook fijn hebben meegeroddeld. Met andere woorden; hij is niet volwassen genoeg om er ‘groot’ mee om te gaan. Net zo min als jij eigenlijk. Wat je kan doen is het volgende:

    – Je kruipt je in de rol van een actrice en ontkent de hele boel. (Plus natuurlijk uitmaken)
    – Je accepteert deze situatie en hebt schijt wat mensen van je vinden. Net zo dat je schijt had om je maagdelijkheid te verliezen.
    – Je accepteert de situatie niet en negeert ’t of trek je bek open. Desnoods ga je naar een andere school als je er niet mee kan leven.

    Tja, het is de school doorgegaan, maar dit soort dingen blijven vaak wel hangen. Mensen zullen uiteindelijk wel verveeld raken en stoppen met roddelen, maar ja..het kwaad is al geschoten. Het is nog een ukkie, die natuurlijk hartstikke trots is dat ie z’n vriendin kon nemen (realiseer je je hoe ”groot” dit voor zo’n iemand klinkt?), dus natuurlijk zat het er al dik in dat ie het door zou lullen. Om z’n leeftijd zou je het hem niet kunnen kwalijk kunnen nemen. Maar ja, wie komt er nu het slechtst van af? DAT zou je hem wel kwalijk nemen.
    Zie in dat het leeftijdsverschil op het moment te groot is, en de situatie te awkward is. Ik zou zeggen; stop ermee. Dat is alleen dan weer mijn mening.

    Succes

    WhosThatChick
    Reageer

    vorig jaar heeft een jongen (mn ex) die bij mij in de klas zat ook vanalles gelult, wat niet eens waar is. volgens hem had ik het met hem gedaan enzo, maar k ben nog maagd. xd naar mijn idee ging dat ook bijna de hele school rond, het geeft je echt een kutgevoel. en wat nou het stomme is; niemand vraagt het aan mij of ’t waar is, iedereen gelooft hem! en hij is al zo onbetrouwbaar enzo. volgens mij valt het nog wel redelijk mee met hoeveel mensen dit hebben gehoord, maar voor mij voelt het alsof iedereeeen het weet! maarja, ik weet de waarheid, hij ook, hij maakt er iets anders van en de rest gelooft hem. ;p i have to deal with it.. i think..

    Vanilla
    Reageer

    Omg ik zou het zo uitmaken met die jongen, kinderachtig figuur. Zou het dan ook nog op een moment doen dat veel mensen erbij staan, dat hij maar lekker in de zeik wordt gezet…

    Stephanie
    Reageer

    Laten we eerlijk zijn: veel volwassen jongens van 13 bestaan er niet. Maar dat hij alles rondverteld wat jij en hij samen doen,…. Ik zou dat niet kunnen accepteren. Dat is iets van jullie,iets privé. Daar loop je niet mee te koop vind ik. Dit is mijn mening,jij kan er natuurlijk anders over denken (:

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

24 dec 2011
0 / 5
24 dec 2011
28 dec 2011