Femme logo

Home / Forums / Lekker kletsen / heel genat

heel genat

  • aangemaakt
    3 feb 2012
  • laatste reactie
    7 feb 2012
  • 4
    reacties
  • 5
    gebruikers
  • Origineel gepost door clarissa_19
    Meest gepost door Anoniem
    Laatste bericht van Anoniem
Lekker kletsen
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • clarissa_19
    Bijdrager

    ik heb dus sinds kort een blaasonteking heel vervelend
    maar wat er nou gebeurde eergister ik was klaar met school moest heel nodig naar de wc maar voor dat ik daar was gebeurde het al iedreen gelijk lachen ja en nu zit ik daar mee

  • Reageer

    Ga uitzieken tot de blaasontsteking voorbij is of minder erg is geworden en probeer te vergeten wat er is gebeurd. Shit happens.

    Vitani94
    Reageer

    Probeer het gewoon te vergeten, binnen een week zijn die mensen op school het al weer vergeten (vaak zelfs al dezelfde dag). En de volgende keer dat je een blaasontsteking hebt voor de zekerheid gewoon iets aan doen waardoor je er voor zorgt dat je niet gelijk in je broek plast?

    Sejustice
    Reageer

    wat je ook doet, begin er niet meer over. mij is iets soort gelijks gebeurt, en toen ben ik er niet meer overbegonne, ik deed alsof het niet was gebeurt, en toen was het eigenlijk wel over.
    ik hoop dat het werkt:)

    Reageer

    Wanneer je niet reageert op jongens of meiden die schreeuwen: ‘Kijk, daar heb je die broekplasser weer,’ of andere nare argumenten, en ze gewoon negeert, stoppen ze op ten duur vanzelf omdat er dan geen lol meer aanzit. Ik ben zelf twee keer vergeten om de wc op school dicht te doen, gelukkig had ik de eerste x mijn broek nog niet omlaag en de tweede x mijn broek alweer omhoog. Achteraf schaam ik me ook kapot en vooral bij het idee dat het wel had kunnen gebeuren dat ik op de wc zat en iemand binnen kwam lopen.

    Gelukkig is dat gewoon niet gebeurd, en ik probeer er niet meer aan te denken. Als je er aan denkt moet je gewoon je gedachten omslaan. Ik heb bv. weleens dat ik nadenk over hoe het zou zijn als je dood bent, hoe het zou zijn, en of ik me nog herinner hoe het was voordat ik drie jaar werd ( vanaf je derde beginnen je hersenen zich meer te ontwikkelen en kunnen ze gedachten opslaan. ) dan krijg ik een naar gevoel en dan heb ik soms de neiging om te gaan huilen. Ik probeer dan gewoon ergens anders aan te denken, ik pak bijvoorbeeld mijn DS en ga een spelletje doen. Na dat spelletje ben ik het dan allang weer vergeten.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

3 feb 2012
0 / 4
3 feb 2012
7 feb 2012