Femme logo

Home / Forums / Relaties / Krijg hem maar niet uit mijn hart…

Krijg hem maar niet uit mijn hart…

  • aangemaakt
    17 feb 2012
  • laatste reactie
    20 feb 2012
  • 11
    reacties
  • 3
    gebruikers
  • Origineel gepost door Anoniem
    Meest gepost door Anoniem
    Laatste bericht van Anoniem
Relaties
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • Anoniem
    Inactief
    Reageer

    Uhm ja, Benthe. Ik vind het nogal moeilijk om aan jou advies te geven, omdat ik niet weet of het doordringt bij je. Dus eh… ja. Nahja, ik ga maar es een poging wagen.

    Wat W. probeert is dat de situatie tussen jullie en de rest van de groep niet ongemakkelijk blijft. Dus blijft hij de dingen doen die van hem worden gevraagd van het zwemmen. Stel, hij zou je nu compleet negeren. Zou je je dan fijner hebben gevoeld? Ook de groep zou er niet weten hoe ze het best er mee om kunnen gaan. Dingen zijn gebeurd. De meeste gaan nu door. Jij hebt daar alleen wat moeite mee. Maar dat is okay, want eh ja.. gevoelens kunnen niet in een bepaalde tijd of deathline over gaan.

    Dus eh ja, hoe kan ik jou adviseren er mee om te gaan? Ja eh, geef het tijd, ruimte en probeer logisch te beredenen waarom W. die dingen doet. Accepteer en ga door. Zoals iedereen. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar eh.. ja. En anders heb je gewoon hulp nodig. En met hulp bedoel ik geen medicatie, maar dat je het uitpraat bij een psycholoog.

  • Vitani94
    Reageer

    Klinkt voor mij gewoon als een gebroken hart. Geef het gewoon tijd en zoek iemand om mee te praten.

    xxRosiee
    Reageer

    Net zoals Vitani zegt geef het wat tijd, hou je gedachten bezig door bv veel dingen te doen met je vriendinnen, deze gevoelens gaan niet ineen keer weg :|

    Vitani94
    Reageer

    @Benthe11 wrote:

    @xxRosiee wrote:

    Net zoals Vitani zegt geef het wat tijd, hou je gedachten bezig door bv veel dingen te doen met je vriendinnen, deze gevoelens gaan niet ineen keer weg :|

    Dat weet ik wel,maar dit is al vanaf de zomervakantie…dan zal je toch zeggen dat ik er al mee heb leren leven.

    Nee hoor. Sommige mensen die ik ken die hebben wel meer dan een jaar liefdesverdriet gehad.
    Maar als je vriendinnen het niet snappen, probeer dan iemand te vinden die het wel snapt, een ouder iemand bijvoorbeeld.

    Vitani94
    Reageer

    @Benthe11 wrote:

    Ik denk dat ik opzoek ga naar een psychologe via internet en dan via internet met haar praat.

    Via internet kun je dan net zo goed op het forum praten over je problemen. Psychologen werken niet via het internet zo ver ik weet, het is juist dat je face to face gaat praten en ook gesteund kunt worden als je verdrietig bent en moet huilen enzo.

    Reageer

    Ik zeg niet dat vrienden voor niets zijn, maar… het zijn meestal wel de laatste personen op aarde waar ik mijn verhalen aan kwijt wil doen. Waarom? Ze kunnen niets voor je betekenen. Vrienden zijn figuren waarmee je slechts interesses deelt. Je problemen aan kwijt kunnen kan zo wel, maar op een gegeven moment worden ze het beu. Oudere mensen / psychologen / of mensen die zich vrijwillig aanmelden op forums om te helpen houden het meer vol ;) En, zeg het nu zelf? Heeft een vriend(in) van je zo goed kunnen helpen?

    Reageer

    Niet? Heb je niet een paar posten geleden gezegd dat je met ze erover praat maar ze begrijpen je niet?

    Reageer

    Ja eh, omdat ze het niet begrijpen he?

    Reageer

    Precies. Dat is mijn punt ook.

    Reageer

    Mijn punt was daarmee dat vrienden je niet zouden kunnen helpen om de zaak er beter op willen te maken. Dus, als je echt niet met je verdriet om kan blijven gaan, is het beter om iemand op te zoeken die wel jou kan helpen (red. familie, psycholoog, vertrouwenspersoon)

    Eh nou, wil je dat zelf om dat face to face tegen hem te zeggen of niet?

    Reageer

    Bij twijfel nooit doen.

    xxRosiee
    Reageer

    Dan heb je nu alleen maar meer reden waarom je hem uit je hoofd zou moeten zeggen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

17 feb 2012
0 / 11
17 feb 2012
20 feb 2012