Femme logo

Home / Forums / Relaties / Is mijn Beste vriend verliefd op me ? HULP NODIG AUB !!

Is mijn Beste vriend verliefd op me ? HULP NODIG AUB !!

  • aangemaakt
    19 feb 2012
  • laatste reactie
    19 feb 2012
  • 2
    reacties
  • 2
    gebruikers
  • Origineel gepost door HEYITSMAAIKE_
    Meest gepost door Vitani94
    Laatste bericht van Vitani94
Relaties
  • Aanmaker
    Onderwerp

  • HEYITSMAAIKE_
    Bijdrager

    hoi.

    sinds vorige zomer ga ik superveel om met een jongen van mn school, D. Het is altijd super gezellig en hij is in een korte tijd echt mn beste vriend geworden en ik hou van hem. Laatst waren we bij hem thuis en lagen we samen op zn bed. Er is niks geks gebeurt, maar hij lag met zijn hoofd op mn buik, met zn armen om me heen en dan met zn hand in de mijne. hij gaf me elke keer kusjes op mn wang en hand enzo, en zei dat die van me hield en dat ik mooi was enzo .. het voelde gewoon heel goed. Ik ging allemaal dingen in mn hoofd halen en dacht dat hij verliefd op me was. Ik werd er gek van. Dus ik vroeg het maar gewoon , hij zei dat onze vriendschap gewoon goed voelde en dat hij het vriendschappelijk bedoelde. Ik heb altijd al iets kleins voor hem gevoeld, maar laatste tijd steeds meer. Elke keer als ik hem met een ander meisje zie voel ik me super down en ben ik jaloers. Terwijl hij niet eens verliefd op haar is ofzo. Ik kan dan echt gewoon in tranen uitbarsten en super chagerijnig en down zijn .. Maar oke , die kusjes waren dus vriendschappelijk.
    dus gister was ik weer bij hem.. we lagen weer op zn bed , weer met onze armen zo enalles. hij gaf me nu weer hele tijd kusjes en ook deze keer op mn mond. en toen ik wegging gaf ik hem een knuffel en zei hij wacht, trok me naar zich toe en gaf me een kus op mn mond.
    ik weet het echt niet meer.
    is dit vriendschappelijk?
    want je geeft toch geen kus op iemands mond als je beste vrienden bent?

    !!!!!!!!! HELP ME ALSJEBLIEFT. !!!!!!!!

  • Vitani94
    Reageer

    Misschien voelt hij meer voor je dan vriendschap maar wilt hij dat niet zeggen omdat hij bang is dat de vriendschap dan niet meer hetzelfde zal zijn.

    Vitani94
    Reageer

    @Benthe11 wrote:

    @Vitani94 wrote:

    Misschien voelt hij meer voor je dan vriendschap maar wilt hij dat niet zeggen omdat hij bang is dat de vriendschap dan niet meer hetzelfde zal zijn.

    Dat denk ik ook…
    Best een moeilijke situatie zeg…

    Klopt, ik heb ook al eens in zo’n situatie gezeten. Best lastig.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

19 feb 2012
0 / 2
19 feb 2012
19 feb 2012