Femme logo

Home / Forums / Liefde / Advies/jullie mening?

Advies/jullie mening?

 • aangemaakt
  26 mrt
 • laatste reactie
  26 mrt
 • 2
  reacties
 • 1
  gebruiker
 • Origineel gepost door Plant6
  Meest gepost door Plant6
  Laatste bericht van Plant6
Liefde
 • Plant6
  Reageer

  test

  Plant6
  Reageer

  Lieve meiden,

  Ik heb uiteindelijk toch maar besloten om een topic aan te maken, nadat ik naar meerdere psychologen ben gegaan en veel heb gepraat met mijn vriend weet ik het nog steeds niet.

  De situatie zit zo;

  Ik heb bijna 4 jaar met mijn vriend een halfjaar geleden begon alle ellende, hij was bij mij thuis en hij ging even douchen, ik zag zijn telefoon opblinken en ik zag daar de app staan van Kickorstick (een chat site ) ik heb zijn telefoon toen weer weggelegd (ik heb in al die tijd nog nooit op zijn telefoon gekeken maar ik had een onderbuik gevoel toen ik zag dat zijn telefoon oplichtte ). Toen hij terug was van douchen vroeg ik of ik even op zijn telefoon kon kijken, gewoon omdat ik nieuwsgierig was en dit nog nooit had gedaan, hij vond het maar apart en voordat hij zijn telefoon gaf zei hij tegen mij; ik moet iets opbiechten, ik heb fotos van andere meisjes er op staan. Ik zei dat hij zijn telefoon nu gewoon moest geven en dat hij anders gelijk naar huis kon (we wonen nog niet samen). Hij heeft toen zijn telefoon gegeven nadat hij nog snel even Kickorstick er van had verwijderd. Ik ging naar zijn galerij en ik zag allemaal verwijderde fotos van naakte meisjes of meisjes in bikinis, hij beweerde dat dit van lang geleden was maar op Iphone kan je zien wanneer iets was verwijderd en dat hij dus net ook doodleuk gedaan. Ik werd erg boos en ben toen buiten een rondje gelopen. De volgende dag is hij naar huis gegaan, ik had hem nog niet geconfronteerd dat ik had gezien dat hij de app al had verwijderd en hij dus dacht dat ik deze nooit had gezien. Echter ging ik het volgende weekend naar hem toe en vroeg of ik dan ook even op zijn laptop kon kijken, meneer had alle geschiedenis al verwijderd maar vergat even dat er zoiets is als opgeslagen wachtwoorden, ik ben toen naar kickorstick gegaan waar ik meerdere seksuele chats ben tegengekomen en ik heb hem hier dan ook mee geconfronteerd. Voordat ik dat had gedaan vroeg ik of hij het kende en een account had, toen zei hij nee. Daarna kon hij er natuurlijk niet meer omheen.

  Toen kwam er ineens uit dat hij een ”seksverslaving” had. Ik weet nog steeds niet of ik dit moet geloven, hij is er wel voor in therapie geweest maar ik vind het maar apart. Ik denk dat hij dit meer als excuus heeft gedaan zodat hij er een soort van ”reden” voor had. Zijn argument was dan ook dat hij het had gedaan omdat hij niet goed in zijn vel zat.

  Goed jullie denken natuurlijk waarom ben je nog met hem? Dit is omdat we samen erg veel mee hebben gemaakt en hij toch ook wel mijn maatje is, mijn familiesituatie is erg complex (mijn moeder is een soort van hoarder waardoor het heel erg schaamtelijk is om iemand over de vloer te hebben). Hij heeft daarnaast altijd voor mij klaar gestaan, wanneer ik hem bel komt hij gelijk etc.

  Maar naast al dit seks-gedoe heb ik ook het idee dat hij nog niet echt aan zijn toekomst denkt. Hij is 25 en heeft nog geen afgerond diploma, nog geen rijbewijs, nog geen eigen huis. Dit komt een deel omdat hij in de schulden zat maar dit komt ook omdat hij sommige dingen gewoon echt niet doet. Hij heeft zich dan nu ingeschreven om weer naar school te gaan maarja of hij dit echt gaat volhouden weet ik natuurlijk ook niet.
  Ik irriteer mij hier echt heel erg aan ik ben namelijk 20 heb al bijna mn 2e opleiding af, heb al een huisje zelf en ben aan het sparen.

  Lieve meiden ik moest gewoon even mijn verhaal kwijt en ik wil gewoon graag jullie advies vragen wat te doen. We zitten nu in een ”pauze” maar ik moet eerlijk zeggen dat mijn vertrouwen in hem gewoon kwijt is, toch lijkt het alsof hij zijn best blijft doen.
  Ik lees graag jullie reacties en of jullie misschien nog tips voor mij hebben of dat jullie misschien in de situatie hebben gezeten etc.

  Plant6
  Reageer

  Mag dit topic verwijderd worden? Aub

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

26 mrt
1 / 3
26 mrt
26 mrt