Femme logo

Home / Forums / Seks & zo / Allergisch voor condooms?

Allergisch voor condooms?

 • aangemaakt
  2 okt
 • laatste reactie
  13 mrt
 • 7
  reacties
 • 6
  gebruikers
 • Origineel gepost door GravityX
  Meest gepost door coowckie
  Laatste bericht van coowckie
Seks & zo
 • GravityX
  Reageer

  Hey meiden,

  even een vraagje; is er hier iemand die allergisch is voor condooms?
  Ik merk zelf dat ik een onwijs branderig gevoel krijg als mijn vriend een condoom gebruikt (en dit gevoel heb ik niet/minder als hij geen condoom gebruikt)
  Ik gebruik de pil en we weten allebei dat we geen SOA hebben, dan hoef ik me op zich geen zorgen te maken over zwangerschap right?

  McDreamy
  Reageer

  Ik denk dat je allergisch bent voor latex. Je kunt ook gewoon condooms proberen die niet van latex zijn gemaakt. En dan zie je vanzelf of het helpt.

  Chat-girl
  Reageer

  yup 🙂 maar je kan altijd zwanger raken van de pil, je hoeft je maar 1 dag niet lekker te voelen en sex te hebben en je kan al zwanger raken…

  GravityX
  Reageer

  De kans is maar 0.02% ofzo hoor

  Eefie Smiley
  Reageer

  Ik herken dit probleem. Ik heb astma en ik ben extreem allergisch aan condooms. Ondanks mijn allergie gebruiken we altijd een condoom. We hebben het, net na mijn maandstonden, 1 keertje zonder condoom gedaan, ik heb op die dag 2 keer de pil genomen en hij is niet klaargekomen in me. Hoe groot is de kans dan om zwanger te geraken?

  coowckie
  Reageer

  Euh die kans is heel klein maar kijk naar de datum!!
  En daarbij twee keer de pil op een dag is niet bepaald goed voor je!

  lolita
  Reageer

  @chat-girl wrote:

  yup 🙂 maar je kan altijd zwanger raken van de pil, je hoeft je maar 1 dag niet lekker te voelen en sex te hebben en je kan al zwanger raken…

  Mij is dit verteld: Als je de pil slikt zoals het hoort is er minder kans op zwangerschap vergeleken met een condoom wanneer deze gebruikt word zoals het hoort. Het ding is alleen als een condoom scheurt dan scheurt hij niet snel daarna helemaal (heb ik nog nooit gehad, wel heeft onze sexuele-voorlichting-leraar ons er over verteld dat dat gebeurde, kwam door de druk of zo die dan op dat kleine scheurtje komt dat hij verder scheurt) en kan je altijd nog naar de drogist of dokter voor de morningafterpil, maar wanneer er iets ‘mis’ is gegaan met de pil merk je dat meestal niet dus kan je er dan ook niet naar handelen.
  maar mijn vraag is klopt dat?

  coowckie
  Reageer

  Serieus mensen LEES DATUMM!!!!!!!!!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

2 okt
1 / 8
2 okt
13 mrt