Femme logo

Home / Forums / Forum regels / aub aardig antwoorden

aub aardig antwoorden

 • aangemaakt
  26 jul 2012
 • laatste reactie
  2 aug 2012
 • 6
  reacties
 • 6
  gebruikers
 • Origineel gepost door gothic girl
  Meest gepost door GravityX
  Laatste bericht van GravityX
Forum regels
 • Aanmaker
  Onderwerp

 • gothic girl
  Bijdrager

  waarom antwoorden mensen soms zo bot op meiden die een probleem hebben?
  zo las ik laatst een meisje die zichzelf te dik vond en antwoordde iemand superonaardig terug: ‘er bestaat al een algemeen topic hoor of kan je niet lezen?’.
  mensen. why? als iemand hulp nodug heeft moet je gewoon aardig antwoorden en ga vooral niet denken dat mensen die een topic met een groot probleem hebben aandacht willen krijgen!
  alsjeblieft doe aardig!

 • gothic girl
  Reageer

  het gaat ook niet alleen maar om mij maar ook om andere mensen. jij zou het toch ook niet leuk vinden als er onaardig op je topic werd geantwoord? ik in innig geval wel :D

  Reageer

  Dat is gezegd, omdat ook zo is. Mochten mensen vragen hebben over hun gewicht, dan rennen ze meteen naar Lichaam & Uiterlijk, en nota bena staat helemaal bovenaan: OFFICIEEL TOPIC: Ik ben dik/ Ik ben dun. Dat is speciaal aangemaakt om spam te voorkomen, zodat er ook in hetzelfde fora nog andere topics zijn met aparte vragen.
  Heeft niets te maken met aardigheid. We hoeven niet poeslief te doen naar mensen die we niet kennen. Vooral – als het ook nog een newbie is – verwijzen we die persoon naar waar haar topic toe moest behoren. Sommige newbies/leden gaan dan ook naar dat topic, anderen komen niet meer terug. Door al een gebrek aan moderators is het moeilijk om girlzforum schoon en overzichtelijk te houden, daarom dat zelfs de gebruiker de enige moderator hier een handje proberen te helpen. Zo werkt nu eenmaal dit forum. Hopelijk is je vraag hiermee beantwoord.

  Oh en nog één klein dingetje. Er zijn genoeg meiden die van hun probleem een groter probleem willen maken, of zelfs een probleem verzinnen. Je bent zelf nieuw op girlzforum dus veel ervaring heb je hiermee nog niet gehad, maar diegenen die hier al langer zijn kunnen je een aantal voorbeelden opnoemen van leugens. Wanneer de geloofwaardigheid af is van het verhaal, dan worden mensen eenmaal nijdig. Ook al zitten we op internet, nog steed hebben we er een hekel aan om belazerd te worden. Zonde van onze tijd: we hadden betere problemen kunnen oplossen.

  Bovendien, jouw zelfmoordtopic en de reacties van coowkie, meestal zit ook in zo’n “botte reactie” een stuk eigenervaring. coowkie mag dan wel als de bitch in jouw topic mogen gezien, maar als zij zelf ervaring heeft gehad met iemand die zelfmoord wil(de) plegen/ heeft gepleegd, dan roept dat bij haar eigen verdrietige/boze gevoelens op. Maar neem dat gewoon zelf niet te persoonlijk. Dat het haar veel doet, dat is (en sorry coowkie als je dit leest, ik bedoel dit niet bitchy) coowkies probleem, niet de jouwe. Ze probeert alleen jou te laten zien wat het anderen mensen doet als iemand met zelfmoord bezig is. Verder is haar ervaring geheel de hare en heb jij niets daarmee te maken, toch? Ieder zo haar manier om te helpen. Of dat nu aardig, of bot is. Of je er nu iets mee kan of niet.

  Reageer

  Ik ga helemaal akkoord met gothic girl.

  coowckie
  Reageer

  Girlish dat heb je zeer netjes gezegd ;)

  Elinee
  Reageer

  Goede reactie girlish! Ben het er helemaal mee eens!

  GravityX
  Reageer

  @Elinee wrote:

  Goede reactie girlish! Ben het er helemaal mee eens!

  +1

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

26 jul 2012
0 / 6
26 jul 2012
2 aug 2012