Femme logo

Home / Forums / LGBT / Ben ik bi?

Ben ik bi?

 • aangemaakt
  3 aug
 • laatste reactie
  25 apr
 • 2
  reacties
 • 3
  gebruikers
 • Origineel gepost door Tessz
  Meest gepost door galaxyGlitterThings
  Laatste bericht van galaxyGlitterThings
LGBT
 • Tessz
  Reageer

  Ik heb vorige week tijdens het uitgaan gezoend met een meisje (die ik helemaal niet kende). Vond haar zo knap, het rare is dat ik ook aan het daten ben met een jongen… Betekent dat dat ik Bi ben?

  Evi
  Reageer

  Ik denk dat heel veel meisjes wel eens met een meisje hebben gezoend (ik iig wel). Denk niet dat het betekent dat je dan perse Bi sexueel bent. Misschien was je gewoon ineens erg opgewonden en had je zin om iets spannends te doen.

  Reageer

  Misschien wel, misschien niet. Ik denk dat je dat zelf het beste kunt invullen. Persoonlijk denk ik dat dat er veel minder mensen 100% hetero zijn als het lijkt. M.a.w. Als je een lijn trekt tussen homoseksueel en heteroseksueel zouden de meeste mensen ergens ertussenin zitten (wellicht vlakbij de uiteindes, maar toch ertussenin). Dat maakt je al ‘biseksueel’ . Als je je goed voelt bij een man en zoenen met een meisje ook leuk vind hoeft dat overigens niet meteen te betekenen dat je (seksueel of romantisch gezien) ook op vrouwen valt. Maar het feit dat je er al over twijfelt betekent misschien dat het toch (lichtelijk) zo is. Ik heb het idee dat heteroseksuele mensen altijd wel vrij zeker zijn van hun geaardheid. Maar maakt het echt uit? Je valt op wie je valt 🙂 Als je nu met een jongen aan het daten bent en dat is nu prima zou ik me er verder niet te druk om maken.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

3 aug
1 / 3
3 aug
25 apr