Femme logo

Home / Forums / Lekker kletsen / Help! Inspiratie nodig voor een leuke activiteit

Help! Inspiratie nodig voor een leuke activiteit

 • aangemaakt
  11 jul 2019
 • laatste reactie
  28 jul 2019
 • 4
  reacties
 • 3
  gebruikers
 • Origineel gepost door Soraya-vr
  Meest gepost door Soraya-vr
  Laatste bericht van Caro
Lekker kletsen
 • Aanmaker
  Onderwerp

 • Soraya-vr
  Bijdrager
  Soraya-vr
  Reageer

  Met de zwangerschapsclub komen wij nog regelmatig bij elkaar en 1 keer per jaar hangen wij hier ook een leuke activiteit aan. Nu ga ik het dit keer organiseren, maar ik kan wel wat goede inspiratie gebruiken. Wat is volgens jullie een leuke activiteit om te doen met ongeveer 10 vrouwen? Niet iedereen is even lichamelijk actief of weer zwanger, dus een fysieke activiteit is niet zo’n handig idee. Ik ben heel benieuwd, ik zou zeggen: Brand los! :)

 • Nora01
  Reageer

  @Soraya-vr wrote:

  Met de zwangerschapsclub komen wij nog regelmatig bij elkaar en 1 keer per jaar hangen wij hier ook een leuke activiteit aan. Nu ga ik het dit keer organiseren, maar ik kan wel wat goede inspiratie gebruiken. Wat is volgens jullie een leuke activiteit om te doen met ongeveer 10 vrouwen? Niet iedereen is even lichamelijk actief of weer zwanger, dus een fysieke activiteit is niet zo’n handig idee. Ik ben heel benieuwd, ik zou zeggen: Brand los!

  Een ouderwets hollands avondje met sjoelen, ezeltje prik, koek happen, spijkerpoepen (als dat kan met de zwangere dames die komen), blik gooien, stoelendans, etc. Dit soort avonden kunnen verrassend leuk zijn! ;) en het is zeker goedkoop. Wat oerhollandse hapjes erbij en je bent helemaal klaar!

  Een workshop aan huis is ook altijd leuk. Bijvoorbeeld een workshop hand-lettering, kookworkshop of een cocktailworkshop (met ook alcoholvrije voor de zwangere dames). Ik heb zo’n workshop hand-lettering eens gedaan, en het is toch een stuk lastiger/uitdagender dan je denkt! Wij vonden het wel erg leuk en ik was uiteindelijk wel tevreden met het resultaat. Ik weet niet precies waar wij deze hebben gedaan, iemand anders heeft de workshop namelijk geregeld maar ik kan wel eens navraag voor je doen, mocht je er interesse in hebben.

  Een moordspel is ook altijd leuk! Ik heb met een aantal vriendinnen (volgens mij waren we met z’n 8en) een moordspel gedaan en het was erg spannend. ;) We wisten niet goed wat we precies konden verwachten, maar wij waren positief verrast! Het zat erg goed in elkaar en het was heel realistisch. Het was veel uitgebreider dan wij hadden verwacht. Het waren niet alleen dossiers van de politie die je moest onderzoeken, maar ook krantenartikelen, allerlei bewakingsbeelden, verklaringen bij de politie op camera, je moest informatie bij bedrijven opvragen die erbij betrokken waren, etc, etc. Wij hebben een moordzaak hiervan gespeeld: http://www.inspective.nl en wij hadden die zaak i know what you did. Volgens mij heb je nog meer bedrijven die die moordzaken aanbieden, maar hoe dat is opgezet en of dat goed in elkaar zit, durf ik niet precies te zeggen. Ik vond dat in ieder geval een aanrader!

  Succes met de organisatie!

  Soraya-vr
  Reageer

  @Nora01 wrote:

  @soraya-vr wrote: Met de zwangerschapsclub komen wij nog regelmatig bij elkaar en 1 keer per jaar hangen wij hier ook een leuke activiteit aan. Nu ga ik het dit keer organiseren, maar ik kan wel wat goede inspiratie gebruiken. Wat is volgens jullie een leuke activiteit om te doen met ongeveer 10 vrouwen? Niet iedereen is even lichamelijk actief of weer zwanger, dus een fysieke activiteit is niet zo’n handig idee. Ik ben heel benieuwd, ik zou zeggen: Brand los! Een ouderwets hollands avondje met sjoelen, ezeltje prik, koek happen, spijkerpoepen (als dat kan met de zwangere dames die komen), blik gooien, stoelendans, etc. Dit soort avonden kunnen verrassend leuk zijn! en het is zeker goedkoop. Wat oerhollandse hapjes erbij en je bent helemaal klaar!Een workshop aan huis is ook altijd leuk. Bijvoorbeeld een workshop hand-lettering, kookworkshop of een cocktailworkshop (met ook alcoholvrije voor de zwangere dames). Ik heb zo’n workshop hand-lettering eens gedaan, en het is toch een stuk lastiger/uitdagender dan je denkt! Wij vonden het wel erg leuk en ik was uiteindelijk wel tevreden met het resultaat. Ik weet niet precies waar wij deze hebben gedaan, iemand anders heeft de workshop namelijk geregeld maar ik kan wel eens navraag voor je doen, mocht je er interesse in hebben.Een moordspel is ook altijd leuk! Ik heb met een aantal vriendinnen (volgens mij waren we met z’n 8en) een moordspel gedaan en het was erg spannend. We wisten niet goed wat we precies konden verwachten, maar wij waren positief verrast! Het zat erg goed in elkaar en het was heel realistisch. Het was veel uitgebreider dan wij hadden verwacht. Het waren niet alleen dossiers van de politie die je moest onderzoeken, maar ook krantenartikelen, allerlei bewakingsbeelden, verklaringen bij de politie op camera, je moest informatie bij bedrijven opvragen die erbij betrokken waren, etc, etc. Wij hebben een moordzaak hiervan gespeeld: http://www.inspective.nl en wij hadden die zaak i know what you did. Volgens mij heb je nog meer bedrijven die die moordzaken aanbieden, maar hoe dat is opgezet en of dat goed in elkaar zit, durf ik niet precies te zeggen. Ik vond dat in ieder geval een aanrader! Succes met de organisatie!

  Bedankt voor je uitgebreide ideeën. Mijn zoon heeft onlangs ook een moordspel besteld, volgens mij van datzelfde bedrijf en dat zag er wel erg leuk uit. Ik wacht nog even af of het ook echt iets is, en anders zijn er nog wat goede back-up plannen! ;)

  Soraya-vr
  Reageer

  @Soraya-vr wrote:

  @nora01 wrote: @soraya-vr wrote: Met de zwangerschapsclub komen wij nog regelmatig bij elkaar en 1 keer per jaar hangen wij hier ook een leuke activiteit aan. Nu ga ik het dit keer organiseren, maar ik kan wel wat goede inspiratie gebruiken. Wat is volgens jullie een leuke activiteit om te doen met ongeveer 10 vrouwen? Niet iedereen is even lichamelijk actief of weer zwanger, dus een fysieke activiteit is niet zo’n handig idee. Ik ben heel benieuwd, ik zou zeggen: Brand los! Een ouderwets hollands avondje met sjoelen, ezeltje prik, koek happen, spijkerpoepen (als dat kan met de zwangere dames die komen), blik gooien, stoelendans, etc. Dit soort avonden kunnen verrassend leuk zijn! en het is zeker goedkoop. Wat oerhollandse hapjes erbij en je bent helemaal klaar!Een workshop aan huis is ook altijd leuk. Bijvoorbeeld een workshop hand-lettering, kookworkshop of een cocktailworkshop (met ook alcoholvrije voor de zwangere dames). Ik heb zo’n workshop hand-lettering eens gedaan, en het is toch een stuk lastiger/uitdagender dan je denkt! Wij vonden het wel erg leuk en ik was uiteindelijk wel tevreden met het resultaat. Ik weet niet precies waar wij deze hebben gedaan, iemand anders heeft de workshop namelijk geregeld maar ik kan wel eens navraag voor je doen, mocht je er interesse in hebben.Een moordspel is ook altijd leuk! Ik heb met een aantal vriendinnen (volgens mij waren we met z’n 8en) een moordspel gedaan en het was erg spannend. We wisten niet goed wat we precies konden verwachten, maar wij waren positief verrast! Het zat erg goed in elkaar en het was heel realistisch. Het was veel uitgebreider dan wij hadden verwacht. Het waren niet alleen dossiers van de politie die je moest onderzoeken, maar ook krantenartikelen, allerlei bewakingsbeelden, verklaringen bij de politie op camera, je moest informatie bij bedrijven opvragen die erbij betrokken waren, etc, etc. Wij hebben een moordzaak hiervan gespeeld: http://www.inspective.nl en wij hadden die zaak i know what you did. Volgens mij heb je nog meer bedrijven die die moordzaken aanbieden, maar hoe dat is opgezet en of dat goed in elkaar zit, durf ik niet precies te zeggen. Ik vond dat in ieder geval een aanrader! Succes met de organisatie!Bedankt voor je uitgebreide ideeën. Mijn zoon heeft onlangs ook een moordspel besteld, volgens mij van datzelfde bedrijf en dat zag er wel erg leuk uit. Ik wacht nog even af of het ook echt iets is, en anders zijn er nog wat goede back-up plannen!

  Ja mijn zoon heeft diezelfde besteld, of in ieder geval van dat bedrijf. En zij hebben het echt ontzettend leuk gevonden. Dus ik heb daarvoor gekozen. Een oud-hollands avondje gaat ook niet helemaal uit mijn hoofd haha, dat vind ik ook ontzettend leuk. Ik ga even kijken of ik het kan combineren, en anders houd ik het in gedachten voor een eventuele volgende keer. Thanks! :)

  Caro
  Reageer

  Hi, workshop bonbons maken, erg leuk en lekker.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

11 jul 2019
0 / 4
11 jul 2019
28 jul 2019