Femme logo

Home / Forums / Mode & Beauty / Idee voor een beautysalon

Idee voor een beautysalon

 • aangemaakt
  3 sep 2018
 • laatste reactie
  3 sep 2018
 • 0
  reacties
 • 1
  gebruiker
 • Origineel gepost door Tessa
  Meest gepost door Tessa
  Laatste bericht van Tessa
Mode & Beauty
 • Aanmaker
  Onderwerp

 • Tessa
  Bijdrager
  Tessa
  Reageer

  Dag lieve mensen! Ik ben Tess en ben 24 jaar. Ik speel al een tijdje met het idee om een eigen salon te starten, maar hoe onderscheid je je van de rest? Mijn idee was om een salon op te starten die wat meer gericht is op dames met een grotere maat. Ik weet dat dit soort zaken het goed doen in Engeland of Amerika, en aan de ene kant denk ik dat Nederland daar niet helemaal in meedoet. Ik vroeg me af hoe jullie dat zien?

  Het idee is dus een salon waarbij de vollere vrouw zich geen zorgen hoeft te maken of ze op de stoel past, of ze veroordeeld gaat worden op haar gewicht, waar een sfeer hangt waar ze zich niet ongemakkelijk hoeft te voelen terwijl ze haar nagels of gezicht laat behandelen. Waar vrouwen van elke maat welkom zijn.

  Ik ben zelf zoals je zou zeggen ‘plus-size’, en ik kan me voorstellen dat het voor de vollere vrouw soms wel te spannend of te ongemakkelijk is om naar een salon te gaan. De beauty industrie is soms wat meer gericht op de slankere dames, en dat is ook helemaal niet verkeerd, maar het kan wel fijn zijn als je met je bips gewoon in de behandelstoel past.

  Ik heb zelf het idee dat de body positivity wind die uit Amerika doet overwaaien,nog niet al te hard waait in Nederland. Maar misschien zijn er wel dames die hier behoefte aan hebben maar zich nog niet zoveel laten horen.

  Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

3 sep 2018
0 / 0
3 sep 2018
3 sep 2018