Femme logo

Home / Forums / Lichaam en uiterlijk / Kleinere borsten door stress/hormonale disbalans?

Kleinere borsten door stress/hormonale disbalans?

 • aangemaakt
  27 jun
 • laatste reactie
  1 jul
 • 1
  reactie
 • 2
  gebruikers
 • Origineel gepost door An1996
  Meest gepost door Tessz
  Laatste bericht van Tessz
Lichaam en uiterlijk
 • An1996
  Reageer

  Sinds een maand of 2 merk ik dat mijn borsten ineens kleiner zijn. De huid bovenop is rimpelig. Ik ben 23 jaar, dus zit niet in de overgang oid. Ik ben ook niet afgevallen terwijl ik(dit lukt juist niet, wat vreemd is want ik eet gezond).
  Heb al een langere tijd last van een opgejaagd gevoel, huilbuien en hartkloppingen.. mijn stoelgang is ook niet meer regelmatig. Ik heb een stressgevoel maar ik zou niet weten waar ik stress van zou moeten hebben. Ik zelf denk aan een hormonale disbalans, omdat ik zag dat dit ook invloed heeft op borstgroei. Hebben jullie hier ervaring mee?:(

  Tessz
  Reageer

  Hi! Wat vervelend om te horen! Als ik jou was zou ik een bezoekje aan de dokter brengen. Gebruik je misschien de verkeerde anticonceptie? Die kunnen misschien wel jouw hormoonhuishouding in de war brengen. Dit kan de oorzaak zijn van het opgejaagde gevoel, de hartkloppingen en de hormonale buien. Wellicht kan jouw dokter je dan een andere voorschrijven. Misschien heeft dat ook te maken met kleinere borsten..? Als ik me gestresst voel, ga ik meestal iets leuks kijken op tv met een zak chips haha!

  Ik hoop dat je er iets aan hebt!
  xoxoPrinses Lou

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

27 jun
1 / 2
27 jun
1 jul