Femme logo

Home / Forums / Actueel / [Nieuws] Meisjes verzinnen ontvoering na missen trein

[Nieuws] Meisjes verzinnen ontvoering na missen trein

 • aangemaakt
  9 mrt 2009
 • laatste reactie
  10 mrt 2009
 • 4
  reacties
 • 5
  gebruikers
 • Origineel gepost door Darkness_Girll
  Meest gepost door Isabeau
  Laatste bericht van dr.dark
Actueel
 • Aanmaker
  Onderwerp

 • Darkness_Girll
  Bijdrager

  Twee meisjes van 14 en 15 jaar uit Tilburg hebben in de nacht van zondag op maandag de ontvoering van een van de twee verzonnen, toen ze hun trein hadden gemist. Dat heeft de politie laten weten.

  Ze belden de politie rond een uur ’s nachts vanaf het Stationsplein in Den Bosch met het verhaal dat één van de twee vanuit Tilburg was ontvoerd. Ze waren hevig overstuur en vertelden dat de oudste van de twee eerder die avond door twee mannen in het centrum van Tilburg in een auto was getrokken.

  Het meisje zou toen naar ‘s-Hertogenbosch gereden zijn en onderweg zou zij zijn betast. Op het station zou ze uit de auto zijn gezet, waarna ze haar vriendin belde die met de trein naar haar toe kwam.

  Leugens
  De politie kwam de leugen op het spoor omdat ze tijdens hun verhoren twee verschillende verhalen vertelden. De twee bleven in eerste instantie vasthouden aan hun verhaal, ondanks dat hen herhaaldelijk was verteld dat het doen van een valse aangifte strafbaar is.

  Uiteindelijk kwamen de meisjes met het ware verhaal dat ze de laatste trein naar huis hadden gemist. De officier van justitie bepaalt op een later moment of hij strafvervolging zal instellen. De twee meisjes zijn overgedragen aan hun ouders.

  bron: //www.nu.nl/opmerkelijk/1929700/meisjes-verzinnen-ontvoering-na-missen-trein.html

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

9 mrt 2009
0 / 4
9 mrt 2009
10 mrt 2009