Femme logo

Home / Forums / Mode & Beauty / Oslo Skin Lab!

Oslo Skin Lab!

 • aangemaakt
  25 jun 2021
 • laatste reactie
  8 nov 2021
 • 4
  reacties
 • 4
  gebruikers
 • Origineel gepost door Buzziebee
  Meest gepost door tessamia88
  Laatste bericht van Beautyvmd
Mode & Beauty
 • Aanmaker
  Onderwerp

 • Buzziebee
  Bijdrager
  Buzziebee
  Reageer

  Ik dacht, waarom ook niet. Ik heb me eens laten beinvloeden voor voor en na foto’s en reviews en een abonnementje genomen. Eens kijken twee maanden of het gaat helpen. Zijn er meer mensen die het gebruiken?

  Je kunt het googelen.  Het is een collageen poedertje wat inmiddels wel in alle damesbladen en op elke site heeft gestaan. Schijnt na 8 weken rimpels aanzienlijk te verzachten en je huid te versterken.

  Oke waarom:

  Ik word bijna 48 en alhoewel ik gezegend ben met een vrij gave huid en nog weinig rimpels ben ik in de overgang en krijg ik nu last van een droge trekkerige huid. Mijn kaaklijn is ook niet meer zo strak als het geweest is. Ofwel, f*ck you zwaartekracht. Daarnaast heb ik door de overvloed aan opvliegers wat roodheid op de wangen door bloedvaatjes. Ik heb van alles geprobeerd, van clinique tot Jetske Ohjee (ja sorry, maar dat krijg ik er niet uit ;-). ) en ik bleef smeren de hele dag. En ja, ik drink zeker drie liter water op een dag en weinig anders. Hooguit een kop koffie in de morgen en ’s avonds een glas frisdrank. Verder ben ik een makkelijke waterdrinker

  Ik gebruik het nu twee weken en natuurlijk kan ik nog weinig zeggen over de rimpeltjes en het liften van de huid, dat duurt een tijdje, maar gisteren viel het me ineens op ik heb de hele dag niet bijgesmeerd! Zou mijn huid nu dan toch ineens minder droog worden? Ik ben benieuwd. Ik blijf sceptisch nog even.

  Dus gebruik jij het ook? Leuk om ervaringen te delen

  • Dit onderwerp is gewijzigd 11 maanden geleden door Buzziebee.
 • Gatinmijnsok
  Reageer

  Moet je dat drinken? Dat zag ik ooit op tv en leeknme zo goor.

  Buzziebee
  Reageer

  @Gatinmijnsok wrote:

  Moet je dat drinken? Dat zag ik ooit op tv en leeknme zo goor.

  ja je drinkt het. Het smaakt naar helemaal niks. Of je het nu in water doet of door je koffie, je proeft er niets van. Dat is een voordeel want ik heb een heken aan smaakjes

  Plukkie80
  Reageer

  Geen ervaring met OSL. Wel ander merk geprobeerd. Had bij mij geen uitwerking.

  Heb zelf een droge en rode (rosacea) huid. Wat bij mij wel echt werkt is serum met hyaluronzuur (ik gebruik die van L’oreal Revitalift. Daarnaast heeft Garnier nog gezichtsmaskers waar het ook in zit. Die gebruik ik 1 x in de week. Sindsdien is mijn huid echt flink opgeknapt.

  Voor de roodheid gebruik ik Rosalique. Ik had ook alles wat bestond geprobeerd en was skeptisch over deze, maar ik zag zoveel goede reviews, toch geprobeerd. Helemaal tevreden nu.

   

   

  tessamia88
  Reageer

  Ik heb ook geen ervaring met Oslo, maar ik drink deze dagelijks https://www.flinndal.nl/beauty/superfood-shakemix-beauty en mijn huid ziet er zeker gezonder uit. Smaak is ook prima.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

25 jun 2021
0 / 4
25 jun 2021
8 nov 2021