Femme logo

Home / Forums / Relaties / Oude schoolvriendin uitnodigen op bruiloft

Oude schoolvriendin uitnodigen op bruiloft

 • aangemaakt
  9 jul 2022
 • laatste reactie
  9 jul 2022
 • 0
  reacties
 • 1
  gebruiker
 • Origineel gepost door jerilla
  Meest gepost door jerilla
  Laatste bericht van jerilla
Relaties
 • Aanmaker
  Onderwerp

 • jerilla
  Bijdrager
  jerilla
  Reageer

  Hoi allemaal,

  Graag wil ik jullie de volgende situatie voorleggen: ik heb nog een clubje van oude schoolvriendinnen. In totaal zijn we met z’n 5-en. We zien elkaar niet vaak, maar doen af en toe iets leuks samen en hebben ook wel wat contact op de app. Naar mijn idee is het contact tussen iedereen al jaren even goed. Ik woon ten opzichte van de rest wel een stuk verder weg.

  Nu trouwde onlangs 1 van deze meiden. Ik was uitgenodigd voor de ceremonie en de borrel erna. Na deze borrel bleek dat de anderen ook nog uitgenodigd waren voor het eten na afloop van de borrel. Ik als enige niet. Geen idee wat de reden is. Ik heb me er ten opzichte van de anderen met een smoesje vanaf gemaakt. Zij hebben dus niet van mij gehoord dat ik niet uitgenodigd was.

  Nu trouw ik zelf begin volgend jaar. Ik heb daar nog niets over gezegd, omdat ik vond dat oude vriendin die pas getrouwd is in het zonnetje moest staan op haar dag. Nu twijfel ik of ik deze oude ‘vriendin’ nog wil uitnodigen. Eerlijk gezegd ben ik er even helemaal klaar mee en heb ik geen zin om die feestelijke dag met haar door te brengen. De anderen wil ik er wel graag bij hebben. Aan de andere kant heb ik geen zin in een rel. Als ik haar niet uitnodig, zal dat toch spanning veroorzaken, ook bij mijn andere vriendinnen. Bovendien kan mijn aanstaande man ook best goed met de man van die oude ‘vriendin’. Ik denk dat hij het jammer vindt als ik hen niet uitnodig. Maar op dit moment wil ik haar er echt niet bij hebben.

  Wat zouden jullie doen?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

9 jul 2022
0 / 0
9 jul 2022
9 jul 2022