Femme logo

Home / Forums / Relaties / Partner is gierig

Partner is gierig

 • aangemaakt
  12 apr 2022
 • laatste reactie
  12 apr 2022
 • 0
  reacties
 • 1
  gebruiker
 • Origineel gepost door Flowers123
  Meest gepost door Flowers123
  Laatste bericht van Flowers123
Relaties
 • Aanmaker
  Onderwerp

 • Flowers123
  Bijdrager
  Flowers123
  Reageer

  Hallo allemaal,

  Mijn partner en ik zijn al bijna 4 jaar samen en hebben een zoontje van nog geen jaar. Tijdens de zwangerschap en nu ook nog heb ik veel dingen betaald voor ons zoontje. Dit vind ik leuk om te doen en is ook helemaal geen punt. Ik werk zelf part-time en als ik iets tekort kom klop ik bij mijn partner aan. Dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

  Mijn partner heeft promotie gemaakt. Hartstikke goed nieuws natuurlijk en ik ben ook heel trots op hem. Hij schept regelmatig op hoeveel hij nu verdiend en is ook al een jaar aan het beleggen wat ook wat opleverd en hij me trots over verteld. 2 maanden lang werkte hij 6 dagen in de week en deed ik dus bijna alles in de zorg voor onze zoon en het huishouden, naast mijn werk. Nu iets waar ik me ontzettend aan irriteer…

  Onze hond is pasgeleden naar een trimsalon geweest; die verhaart enorm in de zomer. Na afloop vroeg de eigenaar wie er af wilde rekenen en wachtte ik af. Mijn partner gaf aan te denken dat ik ging betalen en rekende mopperend af, en zei dat het zo wel hard gaat deze maand. Een paar dagen terug zijn we wezen winkelen en heeft hij me ook getrakteerd. Geen enorme bedragen ofzo hoor.

  Nu zit ik me hier zo aan te ergeren. Hij schept enorm op over wat hij nu verdiend, ik steun hem in die promotie door zonder te mopperen alles in het huishouden te doen en het overgrote deel zorg voor onze zoon en dan wordt er over zo’n klein bedrag moeilijk gedaan. Ik denk er niet echt over na als ik thuis kom met een cadeautje voor mijn partner of iets voor de baby koop. Dat doe ik vanuit liefde. Als ik een cadeau van hem krijg is het net alsof hij vindt dat ik dan dit soort dingen maar moet betalen. Ik koop het dan nog liever zelf, zodat ik er niks voor terug hoef te doen. Buiten dat, als ik alle uren die ik besteed aan opruimen en schoonmaken zou declareren, zou hij zich het lazarus schrikken. Hij grapt soms dat het komt door hoe hij is opgegroeid maar het benauwt me. Zelfs nu we een kindje hebben lijkt hij vaak bang te zijn dat ik hem iets wil afnemen ofzo, terwijl we al 4 jaar samen zijn en ik hem ook nooit die indruk heb gegeven. Hoe moet ik hier nu mee omgaan?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

12 apr 2022
0 / 0
12 apr 2022
12 apr 2022