Femme logo

Home / Forums / Coronavirus / Thuiswerken, blijft het bij jou?

Thuiswerken, blijft het bij jou?

 • aangemaakt
  21 jun 2021
 • laatste reactie
  12 jun 2022
 • 12
  reacties
 • 11
  gebruikers
 • Origineel gepost door Anoniem
  Meest gepost door milagra35
  Laatste bericht van finance
Coronavirus
 • Aanmaker
  Onderwerp

 • Anoniem
  Inactief
  Reageer

  Blij mee of niet?

  Ik werk sinds maart vorig jaar volledig thuis en het bevalt me eerlijk gezegd erg goed.
  Hoe is jullie situatie en wat heeft je voorkeur?

  Wij gaan in de toekomst blended werken, dus voor een gedeelte thuis en voor een gedeelte weer op locatie.

 • Cateye
  Reageer

  Ik hoop ook dat het blijft. Eén dag in de week naar kantoor is prima, maar verder gewoon lekker thuis bij mijn hond.

  Geen filestress, later kunnen opstaan…. heerlijk!

  CharlieB
  Reageer

  Nee bij ons gaat het niet blijven. En daar ben ik zelf heel blij mee, want voor mij werkt het niet. Ik denk dat de rest er ook blij mee is, want het is bij ons het laatste jaar vrij duidelijk geworden dat werkgever meer moeite moet doen om mensen níet op kantoor te krijgen ipv wel

  BoekThee
  Reageer

  Werk nu 2 dagen op locatie en 1,5 dag thuis en vindt deze combinatie heerlijk. Thuiswerken geeft meer vrijheid, zelf je dagindeling bepalen, ondertussen huishoudelijke taken doen, maar ook minder gestoord worden tijdens het werk. De dagen op kantoor, zorgen weer voor ‘echt’ contact met collega’s.

  Verwacht dat deze combinatie ook zal blijven.

   

  Veranderling
  Reageer

  Ik sprak vandaag weer met een medewerker van een bedrijf waar iedereen weer op kantoor werkt, en ik irriteerde me meteen aan alle rumoer op hun achtergrond. Dit was beter toen iedereen thuis werkte.

  Sinds een paar maanden heb ik een nieuwe baan en ik werd op kantoor ingewerkt. De meeste collega’s werkten thuis. Straks gaan we naar rato thuiswerken. Ik hoop dat ik dan 2 dagen mag thuiswerken, het scheelt zoveel onnodige drukte op de weg en het werk vraagt er niet om om op kantoor te zitten.

  Dropjes
  Reageer

  Ik hoop heel erg dat het bij ons blijft. Werkgever staat niet te springen, maar veel werknemers wel. En het werkt goed.

  Broadway
  Reageer

  ik werk nu 2 dagen op kantoor en 2 dagen thuis en dat blijft waarschijnlijk zo. de balans vind ik heel fijn

  Reageer

  Hier werken we voorlopig nog gewoon fulltime thuis. Maar erna zal het hybride werken worden. Ik hoop op 1 dag per week naar kantoor, max 2.

  Buzziebee
  Reageer

  Ik hoop dat het ook blijft. Bij mijn huidige opdracht (ik ben ZZP-er) is het kantoor er nog niet op ingericht en willen ze pas terug als iedereen is gevaccineerd ergens in september. Ook zijn er in de tussen tijd heel veel mensen aangenomen en daar is het kantoor niet op voorzien. Dus kunnen ze nu de anderhalve meter regel niet handhaven. De directeur wil terug naar oud. Maar dat is dan ook een vreselijk conservatieve man die al 10 jaar over zijn pensioenleeftijd is en leeft met het motto ‘ als mensen niet op hun werk zijn dan werken ze dus niet’.  Ik, mijn manager en de mensen op ons programma zijn allemaal in Corona tijd begonnen en hebben dus niet eens een werkplek. Ik zou ze best eens in het echt willen zien inmiddels maar dan zo’n een keer per week een kantoor dag. Ik ben alleen bang dat als iedereen zo denkt het weer de vaste dagen zijn en iedereen zich daarop gaat inschrijven (dinsdag/donderdag/maandag). Veel mensen werken niet op woensdag en vrijdag. Ik heb geen idee hoe ze dat met ons als externen willen doen en met de lading nieuwe mensen. Ze hadden voor Corona tijd al amper plek. Dat wordt dus nog wel wat

  Voor mijn opdrachten hierna neem ik het mee. Ik wil hybride werken. Als die mogelijkheid er niet is dan laat ik een opdracht varen en ga ik een andere opdracht doen (die zijn er gelukkig in overvloed in wat ik doe, dus heb ik de ‘luxe’ te kiezen). Het scheelt me enorm aan reistijd die ik nu als vrije tijd heb. Ik ben er rustiger door ook. Ik hoef niet meer te ‘ racen’, laat te eten, niets meer aan mijn avond hebbend. Dus nee, als ik voor mezelf spreek blijf ik hybride werken

  Cookielover
  Reageer

  Ik werk al zo’n tien jaar thuis als ZZP-er, dus ja.

  Man is het thuiswerken flink zat en wil gewoon weer elke dag naar kantoor.

  Nanny Ogg
  Reageer

  Mij bevalt het ook wel. Ik werkte het de afgelopen ruim een jaar ook grotendeels thuis, met periodes dat ik een dagdeel in de week of een dagdeel in de twee weken naar kantoor ging. Dat gaat vanaf september waarschijnlijk wel wat meer worden, zeker omdat het bij mijn werkzaamheden wel fijn is als er iemand van ons op kantoor is – maar ik werk 32 uur, en ben niet van plan vaker dan twee keer in de week naar kantoor te gaan. En daar is mijn werkgever het gelukkig helemaal mee eens.

  Veldbloemen
  Reageer

  Ik werk nu nog volledig thuis. En voorlopig blijft dat ook zo. Ik vind het heerlijk!

  milagra35
  Reageer

  Ik vind het prima om vanuit huis te werken, zo nu en dan doe ik een zelftest thuis. Het zal wel even wennen worden, wanneer alles weer terug naar normaal is.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

21 jun 2021
0 / 12
21 jun 2021
12 jun 2022