Femme logo

Home / Forums / Liefde / Verliefd maar hij heeft een vriendin!

Verliefd maar hij heeft een vriendin!

 • aangemaakt
  10 feb
 • laatste reactie
  11 feb
 • 2
  reacties
 • 3
  gebruikers
 • Origineel gepost door Sannie_32
  Meest gepost door Mimimarie
  Laatste bericht van Mimimarie
Liefde
 • Sannie_32
  Reageer

  Hoi allemaal,

  Heb echt even advies nodig.

  Sinds twee jaar ken ik een man waarmee ik vanaf het eerste moment een onwijze klik heb. We snappen elkaar zonder woorden. Hebben dezelfde hobbies en interesses. We sturen elkaar dagelijks berichten en bellen elke dag. We kunnen het overal over hebben en hebben de grootste lol. Doen ook samen leuke dingen; lunchen, de stad in, naar de film… Hoe cliche maar hij maakt het leven net dat stukje leuker.

  Alleen heel jammer hij heeft al een vriendin! Ze woont in het buitenland en de ene keer komt zij over en de andere keer gaat hij een paar maanden naar haar.

  Dat ik gevoelens voor hem heb heb ik twee maanden geleden opgebiecht vlak voor hij haar ging opzoeken. Hij gaf toe dat er vanuit zijn kant ook gevoelens waren. En dat hij voelt dat hij met mij oud zou kunnen worden. Hij heeft half en half getwijfeld om naar haar toe te gaan maar heeft dit uiteindelijk toch gedaan. Ik heb toen aangegeven dat ik afstand nodig had. Wat hij begreep en respecteerde.

  Uiteindelijk konden we allebei na een week al niet zonder het contact. We misten elkaar, dus bleven bellen en berichten sturen terwijl hij bij haar in het buitenland zat. We hebben goede gesprekken gehad in die periode dat hij daar was en samen besloten te kijken wat er zou gebeuren als hij terug zou zijn.

  Sinds twee weken is hij terug. Ik merkte dat ik hem weer zien uitstelde. Normaal zagen we elkaar nog dezelfde dag nadat hij geland was. Dit keer durfde we het allebei niet aan leek wel. Gister zag ik hem pas voor het eerst. Al die tijd belden we wel etc.

  Alle gevoelens waren er nog steeds! Alsof hij geen dag was weggeweest. Ik ben naar zijn huis gegaan van waaruit we ergens zouden gaan lunchen. In plaats daarvan hebben we samen de hele dag tegen elkaar aan op de bank gelegen. Gelachen, gekletst en films gekeken. Er is niet gezoent niks. Maar alleen dat was zo fijn.

  Punt is nu dus wel hoe nu verder?? Dit kan niet zo langer. Ik twijfel heel erg of ik nu het contact moet verbreken, want dit gaat natuurlijk een keer mis. Eigenlijk gaat hij al vreemd ookal word er niet gezoent of iets.

  Liefs San

  KimPep
  Reageer

  Ik vind dat je dit het beste goed aan hem moet voorleggen. Jullie vinden elkaar duidelijk leuk. Ookal klinkt het lullig, kan je hem ook aangeven dat je het fijn vindt als hij je uitsluitsel geeft binnen bijvoorbeeld een week/maand/dag. Op die manier hoef jij niet in het ongewis te blijven en heb je duidelijkheid.

  Heeft iemand anders hier nog tips over?

  xo

  Mimimarie
  Reageer

  Ik ben het eens met Kim.
  Wel belangrijk om je te beseffen dat het voor hem heel moeilijk is om te kiezen waarschijnlijk. Blijf hem ook ondersteunen en begrijpen. Geef hem misschien wat meer ruimte om de keuze te maken. Als je je lief, en inlevend opstelt zal hij waarschijnlijk ook sneller voor jou kiezen 😉
  Het contact verbreken lijkt me alleen nodig als hij niet voor jou kiest. Maar zo te lezen vinden jullie elkaar inderdaad erg leuk 🙂

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

10 feb
1 / 3
10 feb
11 feb