Femme logo

Home / Forums / Relaties / Vriend praat veel over zijn ex-vrouw. 😖

Vriend praat veel over zijn ex-vrouw. 😖

 • aangemaakt
  14 dec 2021
 • laatste reactie
  14 dec 2021
 • 0
  reacties
 • 1
  gebruiker
 • Origineel gepost door Sunshine87
  Meest gepost door Sunshine87
  Laatste bericht van Sunshine87
Relaties
 • Aanmaker
  Onderwerp

 • Sunshine87
  Bijdrager
  Sunshine87
  Reageer

  Dag lieve mensen,

   

  Ik ben nieuw hier. Dit mijn eerste topic.

   

  Inmiddels heb ik ruim 1 jaar een relatie met een gescheiden man. Hij is getrouwd geweest en heeft 3 volwassenen kinderen (ze hebben alle drie een psychische stoornis). Hij is verder lief en zorgzaam maar iets zit mij erg dwars. Hij praat veel over zijn ex. In elk gesprek komt haar naam weer te boven. In elke gespreksstof maakt zij onderdeel van, en daar ben ik nu wel klaar mee.

  Voorbeeld:

  Als we het bijvoorbeeld over een kennis hebben, die in de buurt of straat van de ex woont, brengt hij haar in het gesprek voor. “Oh die en die woont in de straat van (naam ex)” Of vroeger kocht ik dit en dat voor mij  ex.. etc.. Er gaat geen dag voorbij dat hij het niet over haar heeft.

   

  Tevens koopt hij boodschappen voor ze, omdat de ex van een uitkering leeft. Tegen mij zegt hij dat het voor de kinderen zijn. (Die overigens allemaal volwassenen zijn, 22, 25 en 27) Ze komen ook om geld bij hem vragen. 2 werken een paar uren p.w. en de jongste werkt niet omdat ze dat niet wil. Ze nemen het mij kwalijk als hij een keer niks voor ze kopen.

   

  De kinderen zijn verder geen lieverdjes. Die zijn tegen onze relatie, en de oudste heeft zelfs in het begin van onze relatie de ruit bij zijn vader ingeslagen. Maar de vader vind het allemaal prima. Zij hebben geen respect en zijn gewelddadig. (Lees:ruit) De kinderen en ex-vrouw hebben allemaal een psychische stoornis en wellicht hierdoor dat ze nieuwe veranderingen moeilijk kunnen verwerken en niet in toe in staat zijn met ze te praten omdat ze dat gewoonweg niet kunnen. (behalve schreeuwen, dreigen en dingen kapot slaan)

   

  Los van de kinderen vind ik het respectloos dat mijn vriend het telkens over zij ex-vrouw heeft, terwijl er aanleiding voor is. Ik begin spijt te krijgen dat ik met deze relatie ben begonnen.

   

  Ze zijn trouwens niet eens 2 jaar getrouwd geweest maar zijn na de scheiding weer bij elkaar gekomen. Aan en uit..

   

  Wat vinden jullie? Hebben jullie ooit in deze situatie gezeten?

   

  Fijne avond. 😘

   

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

14 dec 2021
0 / 0
14 dec 2021
14 dec 2021