Femme logo

Home / Forums / Relaties / Welke teamsporten / activiteiten zijn ideaal om sociale netwerk uit te breiden?

Welke teamsporten / activiteiten zijn ideaal om sociale netwerk uit te breiden?

 • aangemaakt
  24 aug
 • laatste reactie
  24 aug
 • 0
  reacties
 • 1
  gebruiker
 • Origineel gepost door SandraZee1954
  Meest gepost door SandraZee1954
  Laatste bericht van SandraZee1954
Relaties
 • SandraZee1954
  Reageer

  Mijn zoon zit op een zwemclub/wielrenclub, gaat graag naar de sauna/massage wat een rustgevend effect op hem heeft. Via de sauna heeft hij naturisme ontdekt, waardoor een naaktstrand als het kan zijn voorkeur heeft.

  Ondanks zijn sociale activiteiten heeft ondanks nog een
  aansluiting gevonden bij m/v leeftijdsgenoten in zijn nieuwe woonplaats. Voetbal, F1, wielrennen kijken of boksen doen hem niks. Hij sport liever of gaat graag naar de sauna/massage, wandelen. Hij is bekend met een vereniging die naturistisch gaan kamperen of enkel naar de sauna gaan. Beide verenigingen focussen zich landelijk terwijl hij juist lokale vriendschappen wil aangaan.

  Hij gaf gisteren aan; ‘mam, zo’n saunadag is heerlijk!, zo’n dag wil ik graag delen met mijn toekomstige vriendin. Ideaal om te combinen met een wandeling weekend weg met een wandeling.

  Tijdens zo’n saunadag ziet hij in de regel er enkel vriendinnen-groepen, koppels, moeder-dochter rondlopen. Als hij er heen gaat plaatst hij zich gelijkertijd alleen van zijn leeftijdsgenoten waardoor vriendschappelijke relaties structureel ontbreken.

  Hij is niet het type man die houdt van de voetbal/f1/rugby, alsnog zoekt hij een leuke teamsport waardoor hij zijn sociale netwerk uitbreid. Bij wielrennen zijn de leden in de regel ouder dan mijn zoon en blijven de gesprekken beperkt tot wielrennen.
  Gevolgen geen BBQ, geen verjaardagen, terrassen, alleen een keer per jaar en wielrenvakantie.

  Indruk dat hij, door te starten met een ………… teamsport met een goede m/v mix hij hierdoor eerder in contact komt met nieuwe vrienden en als hij relaxter in zijn vel zit valt hij bij die leuke vrouw sneller op. Welke teamsporten en of activiteiten zijn ideaal om sociale netwerk uit te breiden?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

24 aug
1 / 1
24 aug
24 aug