Femme logo

Aangemaakte reacties

Dit zijn de festival kapsels van dit seizoen
 • Reageer

  Lijkt me niet de bedoeling dat je er oncomfortabel van wordt, wellicht is het ook een beetje gewenning. Gewoon proberen en als het niets is dan niet meer doen.

  Reageer

  Buurmand? hihi

  Nee, alle gekkigheid on the side. Dit is een heel lastige kwestie: 1. omdat je het niet 100p zeker weet en 2. het zijn in principe niet jouw zaken, wie ben jij om je hiermee te bemoeien en het bijvoorbeeld tegen de buurvrouw zeggen? De meningen zijn erg verdeeld hierover dus je moet heel goed nadenken voordat je iets doet.

  Ik zou er eerst proberen achter te komen of het 100p een affaire is, dus hebben ze een relatie en is de buurvrouw hiervan niet op de hoogte. Dan pas weet je het zeker. In alle andere gevallen is er niks aan de hand.

  Daarna moet je overwegen of je er iets mee doet of niet, en als je er iets mee doet, spreek je dan eerst de buurman aan, of de buurvrouw? Je kunt een heel gezin kapot maken, maar ondertussen vind je wel dat de buurvrouw het recht heeft om dit te weten. Aangezien je ze goed kent denk ik dat je de buurvrouw hiervan op de hoogte moet brengen

  Soph13 In reactie op: Netflix series voor 2018?
  Reageer

  Om even terug te komen op dit topic.

  Iemand tips voor leuke Netflix series van dit moment?

  Soph13 In reactie op: Verliefdheid weg na ruzie
  Reageer

  Ik kan me ook niet voorstellen dat je na zo’n lange tijd door een voorval als dat niet meer verliefd bent maar wie weet is het wel mogelijk. Hoe is het nu?

  Soph13 In reactie op: leuke tv-programma’s
  Reageer

  Ik zelf ben niet zo’n tv kijker maar hoor wel iedereen altijd over Wie is de Mol?

  Reageer

  Ik ben laatst heel boos geworden op iemand in het verkeer. Meneer reedt echt heel gevaarlijk en reed bijna een kind aan, toen hebben we hem met meerdere voorbijganger die het zagen op aan gesproken

  Soph13 In reactie op: Love island
  Reageer

  Ik zit nu seizoen twee te kijken!! Heel leuk! Wat heb jij al gezien?

  Soph13 In reactie op: Rijschool in en rondom Den Haag
  Reageer

  Ik ben bij Rijschool WOLF geweest, in een keer geslaagd

  • Deze reactie is gewijzigd 2 jaren, 6 maanden geleden door Soph13.
  Soph13 In reactie op: Verkiezingen
  Reageer

  Doe de stemwijzer!

  Reageer

  Wat een held is hij! Eerst ziek zijn geweest, dan een gouden olympische medaille halen en nu dit, echt diep respect. Ben heel benieuwd naar z’n nieuwe uitdaging zal wel iets heel heftigs zijn. VOlgens mij was hij laatst ook al van Rdam naar Adam gezwommen voor een goed doel, soort van cityswim voor gevordenen.

  Reageer

  Ik dacht ook even dat ik dit had, maar was gewoon wat laat deze week.