Femme logo

Kies je zonnebril

ZONNEBRILLEN TIJD! Welke zonnebril past bij jou?! Elk jaar weer dat probleem: Welke zonnebril moet ik kopen? Er zijn zoveel verschillende merken en zonnebrillen dat het lastig is om de perfecte zonnebril voor jou te vinden. Daarom gaan wij jou helpen!

Merkzonnebrillen

Er zijn heel veel merken, van goedkoop naar duur en van goede naar super goede kwaliteit. Hier zijn een paar bekende goede zonnebril merken.

Ray Ban

Je kent het merk Ray Ban vast wel, het is een van de bekendste zonnebril merken. Ze verkopen verschillende soorten brillen: Clubmaster, Wayfayer, Clubround en nog veel meer soorten.

Persol

Een Persol zonnebril is ook bekend. Ze staan er bekend om dat ze goede kwaliteit hebben. Een Persol zonnebril ziet er leuk uit en gaat lang mee.

Tom Ford

Een Tom Ford zonnebril kost meestal tussen de 75 en 250, maar je hebt ook duurdere en goedkopere brillen. Een Tom Ford zonnebril heb je in verschillende vormen, je hebt aparte maar ook een simpele clubmaster bril

Serengeti

Een Serengeti zonnebril.. kost meestal tussen de 130 en 300 euro maar ook hier geld weer dat het wat kan uitwijken. Een serengeti zonnebril.. heeft goede kwalteit en gaat lang mee, ze hebben vormen die je niet heel vaak meer ziet maar ook die je wel wat vaker ziet.

Prada

We gaan nu langzamerhand richting de dure merken. Een Prada zonnebril kan al best wel wat kosten maar je hebt ook nog wel ‘goedkopere’. Een Prada zonnebril is heel chique en maakt je look helemaal compleet. Ze hebben goede kwaliteit en zijn het zeker waard om een keertje een kijkje te nemen.

Gucci

Je kent het merk Gucci vast wel, misschien van hun tassen of schoenen maar misschien ook wel van hun zonnebrillen. Gucci maakt hele chique zonnebrillen. Het zijn vaak aparte vormen die je niet super vaak ziet met veel diamantjes en glitters. Veel bekende mensen dragen een Gucci zonnebril. Ze hebben een goede kwaliteit, je moet er daarom ook wel wat geld voor over hebben want de gemiddelde prijs voor een Gucci zonnebril is tussen de 260 euro en 1000 euro.

Zonnebril op sterkte

Bij de opticien verkopen ze allerlei soorten zonnebrillen, ze verkopen merkzonnebrillen maar ook andere. Ook als je in het dagelijkse leven een bril draagt is het slim om eens een kijkje te nemen want je kunt een zonnebril met sterkte laten maken zodat je ook met zonnebril op nog goed kan zien!

Kinderbrillen

Je wilt je kind natuurlijk beschermen, ook tegen de zon. Welke zonnebril moet ik kopen voor mijn kind? Als eerst is het goed om naar de aantal UV stralen te kijken, hoeveel UV stralen houd deze zonnebril nu eigenlijk tegen? Een goed aantal UV stralen is tussen de 400 en 600. Bij de opticien verkopen ze ook kinderbrillen die vaak goed beschermen. Je kunt daar vragen hoeveel UV stralen de bril tegen houd en of hij goed past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif