Femme logo

Make-up tips: de stijl van deze zomer

Ieder jaar zien we nieuwe trends op fashion- en beautygebied. Nieuwe, hippe kleding schaffen we allemaal wel aan, maar waarom zou je niet eens wat anders doen met je make-up? Ook op dat gebied zien we ieder jaar een verandering. Zo waren in 2014 bijvoorbeeld de smokey eyes echt niet weg te denken! Dit jaar gaan we een andere kant op: Twiggy eyes, felle oogmake-up en lichte lippen.

Grote poppenogen

We kennen allemaal icoon Twiggy wel: misschien is ze nog wel bekender om haar grote ogen met dito wimpers dan om wat ze werkelijk deed: zingen, acteren en model staan. Dit jaar mogen we ons allemaal even wanen als Twiggy. Wimpers kunnen namelijk niet groot en dik genoeg zijn! Heb je geen lange wimpers van jezelf? Wees dan niet bang om nepwimpers te gebruiken, zowel onder als boven. Zorg er wel voor dat je de rest van je make-up heel natuurlijk en basic houdt, zodat de nadruk echt op je ogen ligt.

Zo natuurlijk mogelijk

Afgelopen jaar zagen we een hele natuurlijke trend: make-up waarbij het lijkt alsof je amper wat op hebt. Deze basic trend zien we ook dit jaar terug. Gebruik nude lippenstift, transparante lipgloss en huidskleurige oogmake-up. Nu horen we je denken: “Kan ik dan net zo goed niet gewoon geen make-up op doen?”. Nee, deze basic make-up zorgt er voor dat je er flawless uit ziet, de hele dag door.

Felle kleuren!

En dan ineens zijn daar die felle kleuren! Een trend die echt haaks staat op de natuurlijke trend. Felle lippenstift, zoals rood, roze, paars en oranje, het kan niet gek genoeg. Ook felle oogschaduw mag! Zorg er dan wel voor dat je de rest van de make-up wederom basic houdt. Een clownslook willen we zo goed als mogelijk vermijden! Combineer deze oogmake-up met een goede eyeliner, want ook zogenoemde wings mogen dit seizoen weer. Deze trend staat tevens erg goed zonder felle oogmake-up, maar met een felle lippenstift. Deze wings kunnen zowel heel dik als dunnetjes zijn, het ligt er maar net aan in wat voor bui je zelf bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *