Femme logo

Over heerlijke luchtjes..

Ben jij iemand die investeert gezondheid, huidverzorging, cosmetica? Dan hoort een lekkere geur daar zeker bij. De perfecte match kan immers, een blijvende indruk nalaten, het roept herinneringen op en wordt uiteindelijk een onderdeel van wie je bent.

Merknamen als hugo boss, guerlain, kenzo, givenchy, escada parfum, calvin klein,guerlain, gucci parfum,…zijn exclusieve labels. En ze zijn gegeerd als cadeau! Maar waarom zijn luxe geuren en eau de toilette zo duur? Zijn ze jouw geld wel waard?

Drie reden waarom parfum zo prijzig is!

Tijd en onderzoek

Luxe parfums zijn niet geboren in een handomdraai! Een heleboel onderzoek en tijd gaat in het ontwikkelen, evalueren, herwerken en formuleren van een geur.

Een luxe merk zoals escada Parfum of versace parfum werken met een in-house parfumeur die maanden of zelfs langer aan de perfecte formulervan een geur werken.

Ze bevatten dure ingrediënten

Natuurlijke geuren zijn de duurste materialen (roos, jasmijn, oranjebloesem…) De kosten zitten in de productie en de verwerking hiervan.

Tot 10.000 kg van rozen kan worden vereist voor het maken van één kilo roos olie!

Ondertussen worden ook synthetische grondstoffen gebruikt voor het verbeteren een luxe aroma. Maar ook deze technologie heeft zij prijskaartje!

Simpel gezegd, kwaliteitsvolle grondstoffen verbeteren de werkzaamheid van een geur. Vergelijk dit met mode :duurdere designer kleding en accessoires hebben een beter ontwerp, betere kwaliteit en er komt ook handwerk aan te pas.

En wat met het flesje?

Het oog wil ook wat! Sinds het onstaan van deze luchtjes, zo’n 4.000 jaar geleden , wordt er net zoveel aandacht besteed aan het ontwerp van de fles als aan de inhoud. Uit onderzoek blijkt dat kopers vooral naar kleur kijken en naar de stijl van het ontwerp.

De parfumindustrie schakelt creatieve ontwerpers in, die met vele briljante ideeën komen die indruk maken en zich onderscheiden van de menigte. Merken als hugo boss parfum en givenchy komen regelmatig met nieuwe ontwerpen, anderen houden vast aan hun klassiek en herkenbaar ontwerp zoals de eau de cologne flesje “4711”.

Douglas parfummerie

Bij Douglas koop je de originele producten rechtstreeks van de officiële leveranciers. Hier vind je ook klassieke parfumeringen :pure parfum, eau de toilette en eau de cologne.Geurtjes zijn prijzig. Maar daar kiest de klant ten slotte zelf voor. Het is een luxe items die niet iedereen zich kan veroorloven. Daarom is het exclusief!Als cadeau hebben ze een zekere waarde en respect. Het betekent dat je die persoon waardeert en niet zomaar een geschenk geeft.Voor jezelf is het pure verwennerij! En ook daar is niks mis mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif