Femme logo

Zomerkilo’s verliezen

Ben je net terug van je vakantie en heb je de ijsjes en het lekkere eten niet kunnen weerstaan? Misschien is het goed om dan toch eens op de weegschaal te gaan staan, vaak valt het toch wel mee wat je aankomt in de zomervakantie. Veel mensen bewegen tijdens hun vakantie stiekem toch meer als ze zelf denken: je zwemt veel, loopt diverse keren per dag naar het strand of het zwembad etc. Maar als je dan toch enkele kilo’s aangekomen bent, wil je die natuurlijk zo snel mogelijk weer kwijt.

Gezond eten

Als je na de vakantie op je eten let, scheelt dat al vaak heel veel. Snoep niet te veel en zorg voor gezond eten. Je zult merken dat je dan toch al wel wat gewicht kwijt zal raken.

Dieet

Wil je meer kilo’s kwijt, dan is een dieet wellicht een optie. Er zijn verschillende soorten diëten die je kunt gaan volgen. Let er wel op dat je een gezond dieet volgt. Er zijn bijvoorbeeld diëten waarbij je weinig koolhydraten eet, maar als je ze na het dieet weer binnen krijgt, kom je weer net zo hard aan (en vaak weeg je uiteindelijk zelfs nog zwaarder). Als je alles met mate eet, dus ook koolhydraten, dan ben je al een heel eind op de goede weg. Als je aan de lijn doet, mag je ook best wel een keer een snoepje of koekje, maar hou het dan ook echt bij een stuks. Je zult merken dat je nog steeds afvalt. Dus aan de lijn doen, betekent niet dat je niets lekkers meer mag hebben.

Snel afvallen

Snel afvallen wordt afgeraden. Vaak krijg je dan een jojo-effect. Het is beter om je eetgewoontes aan te pakken en rustig aan wat kilo’s af te vallen. Je zult merken dat je het jojo-effect dan niet krijgt. Als je je eetgewoontes aanpakt, zal je blijven afvallen.

Sporten

Sporten is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel als je wilt afvallen. Als je gezonder, bewuster gaat eten en je gaat sporten, dan zal het afvallen zeker lukken. Als je bij een sportschool gaat sporten, kunnen zij jou op alle vlakken begeleiden. Zij letten hierbij goed op jouw gezondheid, wat jij wel of niet kan. Tevens geven veel sportscholen een weekmenu mee aan hun klanten, dit menu is afgestemd op de klant. Het is dus persoonlijk. Als je je aan dat menu houdt en je sport regelmatig, dan zal je merken dat je op een redelijke eenvoudige manier enkele kilo’s af zal vallen. Dit is fijn, omdat je de vakantiekilo’s dan dus snel weer kwijt bent, maar het is zeker ook goed voor je gezondheid en dit is waarschijnlijk nog wel het belangrijkste. Als je dit het hele jaar door doet, ben je op elk moment van het jaar klaar voor je bikini, dus boek je onverwachts in de winter een snoepreisje naar de zomer, dan is dat geen enkel probleem, want jouw lichaam is bikiniproef! Veel succes en plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif