Femme logo

Aangemaakte reacties

 • Reageer

  @Repelsteeltje wrote:

  @Villanueva wrote: Hoi! Ik ben in de lockdown ook fanatieker gaan sporten dan daarvoor. Vooral veel hardgelopen. Door het thuiswerken lukte dat prima een paar keer per week. De laatste tijd merk ik dat ik minder motivatie heb. HIIT workouts lijkt mij ook wel leuk. Waar doe jij de HIIT workouts Repelsteeltje?Ik volg meestal de HIIT workouts op YouTube van GrowingAnnaNas. Vind die fijn, heftig, maar wel te behappen. 🙂

  Dankje! Ik ga die ook eens doen. Ben benieuwd of ik dat ga volhouden ;)

  Reageer

  Wat een warm welkom! Ik ben wel benieuwd waar iedereen vanuit het vivaforum uiteindelijk naartoe gaat. Ik forum nu mobiel en vind het wel lastig om te typen en tegelijk terug te kijken wat iedereen heeft gezegd. Maar misschien is dat ook gewoon even wennen, het is überhaupt de eerste keer dat ik ergens meeschrijf.


  @anijsblokje
  : Ik blijf hangen op de 77kg omdat ik teveel eet. Ergens ben ik namelijk wel blij met de -10kg. Kleren zitten beter, ik heb meer energie en sporten gaat makkelijker. Daarom nu minder motivatie om echt even goed op te letten op wat ik in mijn mond stop. Het lukt dan een paar dagen, maar dan is het weer weekend en ‘mag’ ik weer wat lekkers eten. Ik vind het wel moeilijk om het dan bij één ding te houden, zoals Persephone beschrijft. Bij mij is het dan altijd chips en chocola. En wijn.


  @Theamuts
  : een paar jaar geleden ben ik ook al eens veel afgevallen door ww. Het werkte voor mij echt goed, maar vond het ook wel prijzig. Dus vorig jaar heb ik de MyFitnessPal app gebruikt. Dat werkte voor mij in het begin prima. Maar omdat je voor ww betaalt werkt dat voor mij misschien toch iets meer als een goede stok achter de deur.

  Als ik zo terugdenk ben ik de afgelopen 10 jaar al een aantal keer aangekomen en weer afgevallen. Hopelijk nu de motivatie vinden om nogmaals – en dan nu blijvend – af te vallen.

  Ik lees dat de meeste mensen een combinatie van bewegen en op het eten letten gebruiken. Leuk! Ik heb vorige week een racefiets gekocht. Lijkt mij een goede sport voor de conditie en om calorieën te verbranden. Volgende week kan ik hem ophalen, echt zin in!

  Reageer

  Hoi! Ik ben in de lockdown ook fanatieker gaan sporten dan daarvoor. Vooral veel hardgelopen. Door het thuiswerken lukte dat prima een paar keer per week. De laatste tijd merk ik dat ik minder motivatie heb. HIIT workouts lijkt mij ook wel leuk. Waar doe jij de HIIT workouts Repelsteeltje?

  Reageer

  Hoi allemaal! Ik wil ook graag meeschrijven. Op het vivaforum weleens meegelezen, maar nog nooit een account aangemaakt. Nu dus toch maar wel, lijkt me heel gezellig!
  Vorig jaar ben ik zo’n 10 kilo afgevallen. Van 87 naar 77. De laatste maanden blijf ik op de 77 hangen. Ik ben 1.70, dus voor een gezond gewicht wil ik graag nog een paar kilo eraf. De eerste 10 kilo zijn eraf gegaan door een combinatie van sporten en op het eten ( vooral snacken) letten.

  Nu nog even uitzoeken hoe dit forum precies werkt 🙂