Femme logo

Avocado shop in Amsterdam

We hebben het er al vaker over gehad op Femme, de avocado, een van de meest populaire ingrediënten van dit jaar. Of je het nou gebruikt voor in je salade, shake, op je burger of gewoon puur. Na het avocado restaurant is er nu ook een heuse avocado winkel. De avocado shop is de eerste ter wereld en is gevestigd in de Amsterdamse Pijp en heet The Backstage.

De perfecte avocado

Als avocado lover weet je hoe lastig het is om de perfecte avocado uit het schap bij jouw supermarkt te pakken. Bij Backstage wordt je geholpen met het uitzoeken van de avocado die voor jouw doel geschikt is, in de vrucht knijpen wordt strikt afgeraden.

Avocado artikelen

Naast avocado’s en tips over de vrucht ben je hier ook aan het juiste adres voor cadeautjes voor avocado lovers. Een groot assortiment met met avocado versierde items zijn hier te koop. Denk aan tassen, hoeden, shirts, paraplu’s en nog veel meer artikelen versierd met jouw favoriete groene vrucht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif