Femme logo

De geheimen van McDonalds

Het McDonald geheim menu bevatten dan ook verschillende soorten geheimen. Wat er exact zit in verschillende soorten producten van de McDonald dat weet helaas niemand. Ook worden sommige gerechten op een bijzondere manier geserveerd en vragen veel mensen zich af waarom dit zo is. Wij hebben op een rijtje gezet wat de meest bekende en unieke geheimen zijn van de McDonald. De volgende keer dat je naar de McDonald gaat weet je dus waar je rekening mee moet houden.

Meer informatie

Zo is er een geheim dat de McDrive altijd voorrang krijgt op het krijgen van het eten. Het zou dus goed kunnen dat jij binnen langer staat te wachten op je eten dan buiten. Wanneer je niet per se een voorkeur hebt voor binnen eten of de Mcdrive en je wilt snel je eten, dan kunnen wij je aanraden om dus de Mcdrive te pakken. Een ander geheim is dat het personeel van de McDonald in de avond de restjes op mag eten. Na afloop van je baan is er vaak nog wel wat friet over, zijn er nog wel een paar hamburgers, en daarnaast is er soms ook nog wat eten en drinken over van verkeerde bestellingen. Deze kun je na afloop lekker smikkelen.

McDonald geheime burger

De McDonald geheime burger dat is toch eigenlijk wel de hamburger. In maar 30 seconden tijd kunnen ze een bevroren hamburger klaar maken en goed grillen. Kun je nagaan, in 30 seconden tijd word een compleet bevroren hamburger opgewarmd en de kaas hiervan is na 30 seconden gewoon helemaal gesmolten. De lepel van de Mcflurry heeft vaak een unieke vorm. De reden hiervoor is dat hij makkelijker is om te gebruiken en ook kun je hem makkelijk terug stoppen na het op eten van je Mcflurry.

Een ander geheim van de McDonald is dat de keukens altijd ontzettend schoon zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel regels waar McDonald zich aan moet houden, en 1 hiervan is dat de keukens altijd ontzettend mooi glimmen. Ook is het natuurlijk erg hygiënisch om een schone keuken te hebben zodat alle gerechten lekker schoon bereid worden.

De filet o fish burger word altijd vers gemaakt. Doordat deze burgers niet vaak worden gegeten moeten ze deze vaak speciaal voor jou klaar maken. Ook kunnen deze niet lang blijven liggen. Wanneer jij dus een echte fan bent van een verse burger dan kunnen we aan te raden om te kiezen voor deze fish burger.

Een ander geheim van de McDonald is dat de medewerkers het vaak erg vervelend vinden dat jij niet weet wat je wilt. Als je namelijk in de rij staat te wachten is het belangrijk om na te denken wat je wilt hebben. Het is dan ook een grote irritatie voor de medewerkers dat je pas gaat nadenken met wat je wilt hebben, op het moment dat je order word opgenomen. Ook de mensen achter jou in de rij zullen dit niet leuk vinden. Bedenk dus goed wat je wilt, voordat de bestelling word opgenomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif